Norrängens Alpacka

Upplev alpackor på nära håll på Sveriges största alpackagård.

ALPACKAPROMENAD:
En timmes alpacka-promenad med en fluffig vän, detta ingår:
● En guidad tur med alpackorna
● Led en alpacka genom skogen
● Fika

Bekanta dig med alpackor och delta i en unik upplevelse där du får möjligheten att lämna vardagsstressen bakom dig. Lär känna din helt egna alpacka medan du leder hen genom den idylliska omgivande skogen. Genom att boka en alpackapromenad får du möjligheten att skaffa dig en ny vän för livet och upptäcka allt det där som gör dessa nyfikna och unika varelser så speciella och omtyckta av alla.
Barn under 13 år går gratis tillsammans med vuxen. Max ett barn per vuxen.

GUIDADE VISNINGAR:
Våra guidade alpackavisningar som erbjuds mellan Maj och September, ger dig möjligheten att lära dig mer om dessa fantastiska djur samtidigt som du bekantar dig med alpackorna på ett helt unikt sätt! Rabatterat pris för barn under 13 år. I visningen ingår fika

Boka tid

  • Alpackapromenad i Skogen

   En timmes alpacka-promenad med fluffiga alpackor detta ingår:
   ● En guidad tur med alpackorna
   ● Hälsa på och hjälp till att mata alpackorna
   ● Led en alpacka genom skogen
   ● Fika

   större sällskap kan komma att behöva dela på alpackor.
  • Guidade visningar- Maj till Sept.

   Våra guidade visningar ger dig möjligheten att lära dig mer om dessa fantastiska alpackor samtidigt som du bekantar dig med djuren på ett helt unikt sätt!. I bokningen ingår det även fika.

   Pris: 250kr/vuxen 125kr/barn

Om oss

Norrängens Alpacka Boutiquehotell med en 'fluffy twist&

Alpacka promenader vid Sveriges största alpackagård

Lämna vardagsstressen bakom dig och upptäck nuet tillsammans med alpackor! Det är ingen hemlighet att alpackor, med sina stora vänliga ögon och fluffiga ull, har en rogivande och terapeutisk effekt på oss människor. Här på Norrängens alpacka får du uppleva det inre lugn och harmoni som dessa fantastiska djur ger dig samtidigt som du får ta del av deras helt unika personligheter!

Under första delen av ditt besök får du bekanta dig med och lära känna alpackorna. Genom att ge dom mat kommer du snabbt få flera nya vänner! Vid första mötet inser du snabbt om just din alpacka är glad och nyfiken eller kanske mild och tålmodig. Skogspromenaden kommer ge dig och din nya vän chansen att lära känna varandra ännu bättre. Ni kommer inte bara strosa i samstämdhet och lugn utav även få ett gott skratt tillsammans!

Upplev hur naturen sakta men säkert vaknar upp ur sin vintervila och låt din alpacka smaka på vårens första grässtrån, uppskatta sommarsolens varma strålar, njut av trädens alla vackra höstfärger eller varför inte det vita gnistrande snötäcket som vintern har att erbjuda. Varje årstid har sina fördelar och din alpacka kommer vara där vid din sida och göra promenaden genom skogslandskapet till en helt unik upplevelse och ett garanterat minne för livet.

Guidad visning på Sveriges största alpackagård

Våra guidade alpackavisningar som erbjuds varje lördag kl.10 ger dig möjligheten att lära dig mer om dessa fantastiska djur samtidigt som du bekantar dig med alpackorna på ett helt unikt sätt!
Under den guidade visningen går vi mellan gårdens alla hagar och ängar där alpackorna strövar fridfullt. Där hälsar vi på alla fluffiga alpackor och lamor som kallar dessa hagar sitt hem, erbjuder dom något gott att äta och tittar på dom lekande alpackabebisarna som är fulla med spring i benen.
Visningen avslutas i gårdens pub där hembakat fika serveras tillsammans en komplimenterande kopp kaffe eller te.
Norrängens Alpacka Boutiquehotell med en 'fluffy twist&
Djur Sala > Norrängens Alpacka
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter