New Habits /Benna HB

4.9
13 omdömen
Jag jobbar med The Emotion/Body Code där jag hjälper dig, ditt barn eller ett djur släppa emotionellt bagage som satt sig i kroppen som ett energifyllt kroppsminne. De "sitter" i kroppen och påverkar oss hela tiden. Obalanserna i kroppen kan te sig känslomässigt, relationellt, fobier men också som kroppsliga smärtor eller vara orsak att man inte tillfrisknar från skador. Det kan också vara händelser, personer eller trauman du vill bearbeta och slippa känna obehag kring. (Du måste inte berätta vad det handlar om.) Ofta är det undermedvetna känslor som kommer upp till ytan under sessionen och man blir medveten om dem och med metoden kan man sen släppa dem på ett smidigt sätt. Behandlingen kan ske per telefon, videomöte och i verkliga livet såklart. Jag har en sluten facebookgrupp där jag berättar mer och frågor kan ställas och berättelser läsas om hur behandlingarna fungerat. Det är en väletablarad metod utvecklad av discoverhealing.com.
Certifierar mig just nu för The Body Code också.

Boka tid

Om oss

Benny Lindroth

Genom hela livet har jag hjälpt och känt med människor omkring mig och alltid engagerat mig djupt personligt. "Snäll" har varit ett ord som följt mig. Läraryrket har passat bra men sen sjukdom kom in i familjen växte hälsointresset runt 2008. Mycket fördjupning kring Sköldkörteln och allt runt den som egentligen är orsaken till problemen. Min resa har också gått genom min egen kropp kring skador, psykiska som kroppsliga och jag har grävt djupt inom kost och allt kring kosttillskott. Jag gick vidare med att få min egen kropp fungera genom postural träning och sedan smärtan försvinna med Walk- och Runfeelingutbildningar.
In kom Emotion Code 2019 och helt plötsligt var jag som hemma och resultaten var underbara. Under certifieringen uppmanade många klienter mig att satsa på detta för de upplevde att sessionerna gav dem så mycket och de mådde så fint under och efter dem.
Jag själv tycker det är otroligt fint att få möta mina medmänniskor och se hur livet kan förändras både i kroppen, knoppen och hjärtat när jobbiga saker släpper.

Utbildning

  • The Emotion Code certifierad 2020
  • Walkfeeling certifierad 2015
  • Runfeeling vertifierad 2016
  • Handledarutbildning Borås Högskola 2013
  • Lärare grundskola och gymnasie, matematik och naturvetenskap.
Benny Lindroth

Omdömen

4.9
13 omdömen
22 apr 2021
Spännande ,befriande,ödmjukt bemötande.
Anetta S
12 apr 2021
Mycket intressant arbetssätt med korrekta träffar kring problematik i kroppen.
Kajsa L
Svar från New Habits /Benna HB: 13 apr 14:23
Tack Kajsa! Ska bli spännande att se vilka resultat det här ger på din kropp när vi jobbat ett par gånger.
29 mar 2021
Svaren vi fick fram stämmer bra överens med min kropp/känsla. Man känner sig trygg och bekväm.
Malin E
Svar från New Habits /Benna HB: 29 mar 20:51
Tack Malin! Gott att du känner så. Ska bli intressant att se vilka resultat det ger i slutändan.
11 mar 2021
Benny har en otrolig närvaro och hängivenhet i sitt hantverk. Uppskattade mycket den mentala resan och de frågeställningar som dök upp. Något jag varmt kan rekommendera andra.
Jesper C
Svar från New Habits /Benna HB: 27 mar 21:00
Tack Jesper! Det var ett härligt möte. Glädjer mig mycket att det var värdefullt för dig.
6 mar 2021
Spännande och ögonöppnande. Benny är otrolig.
Tina S
Svar från New Habits /Benna HB: 6 mar 17:36
Tack Tina! Det var en väldig fin första session vi hade. Ska bli spännande att se va det leder till.
24 feb 2021
Jag kan verkligen rekommendera New Habits. När jag först hörde talas om emotion code var jag lite skeptisk, men det var helt otroligt vad väl det som Benny fick fram stämde. Efter första behandlingen så släppte många spänningar och värk i kroppen. Det blev lättare att andas och jag upplevde att huvudet blev klarare.
Elinor S
Svar från New Habits /Benna HB: 6 mar 17:39
Tack Elinor! Det var en spännande och omtumlande session vi hade och jag är så tacksam för att det spelade en roll i ditt liv.
23 feb 2021
Benny är en varm och inkännande person som ser en som den man är. Han har en erfarenhet som är unik och han jobbar med sin metod väldigt framgångsrikt. Är du nyfiken så rekommenderar jag varmt att investera i en session för att du själv ska fortsätta utvecklas som människa. Tack Benny för att du har hjälpt mig!
Märith A
Svar från New Habits /Benna HB: 6 mar 17:41
Tack bästa Märith! Ett gott omdöme från en så rutinerad person som dig värmer och jag är oerhört glad att jag kunde bistå dig i ditt livs resa.
21 feb 2021
Helt makalös vilken förmåga Benny har! Kan varmt rekommendera Benny och han tjänster!
Marcus S
Svar från New Habits /Benna HB: 6 mar 17:45
Tack Markus! Även om det var under min certifieringsperiod hade vi en magisk session. Den betydde mycket för mig också för jag förstod att jag behärskade det här bra. Och min tacksamhet för att det gjorde så stor skillnad i ditt liv är enorm. Tack också för att du har uppdaterat mig på att det inte bara var en härlig upplevelse, utan också bestående livsförbättring!
20 feb 2021
Jag säger bara wow, tänk att så lite kan göra så mycket! Jag visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig, men hoppades på att han skulle kunna göra något åt min skuldra där jag har haft låsningar i över 30 år. Vår session tog ca 2 timmar, det fanns mycket att bearbeta, vissa förändringar kände jag på en gång, som att det blev lättare att andas och hela jag kändes lättare. Största skillnaden var det sista vi gjorde och det var att se om det fanns någon låst känsla kopplad till min skuldra. Benny kom fram till att det var det och han kom fram till att det hänt något när jag var 21 år. Det var faktiskt då jag fick muskelinflammation i bägge skuldror som sedan blev kronisk på vänster sida. Efter att ha frågat om kroppen var redo att släppa den, drog han magneten över min rygg tre gånger och min smärta försvann på en gång. Jag tänkte att den säkert kommer tillbaka, men nu har det gått flera veckor och jag har inte känt något alls. Rekommenderar verkligen att prova!
Ulla E
Svar från New Habits /Benna HB: 6 mar 17:47
Tack Ulla! För omdömet och att du orkade med den långa sessionen. Jag var ju inte så snabb i början och hade certifieringsanteckningar att göra med ett strulande IT-system. Men vi kan båda säga att det lätt var värt det :)
19 feb 2021
Benny är en underbar människa och riktigt duktig på det han gör. Kan varmt rekommendera att göra ett besök hos honom, har själv varit 3 ggr.
Jürgen K
Svar från New Habits /Benna HB: 6 mar 17:49
Tack Kappe! För ditt förtroende och det fina omdömet. Jag är glad och tacksam att det förändrat ditt liv på en så omfattande sätt.
Övrigt på hälsa Gånghester > New Habits /Benna HB
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter