New Habits /Lindroth Unlimited HB

4.9
(70 omdömen)
Energihealing och coaching. Jag har certifierat mig i Emotion/Body/Belief Code och Dreamporting. Reiki steg 1.
Jag kallar min egen mix för Bennystyle för den präglas av glädje, kärlek och frid. Ett udda namn men många upplever innerlig lättnad och frihet.

Stommen i det jag gör är Body Code som utvecklats av Dr Bradley Nelson men alla mina erfarenheter som tränare, coach, lärare, själasörjare, kostintresserad mm kommer till användning. Ofta blir jag översättare eller spegel i samtalen och healingen som sker.
Kroppslig läkning går alltid hand i hand med den själsliga.
Jag har alltid varit "andlig" men de senaste åren har det tagit fart ordentligt och jag är mer öppen för erfarenheter och dömer inte det du tror eller väljer.
Min certifiering i Dreamporting gjorde att jag gick ännu längre i mina intuituitiva delar i sessionen.

Jag jobbarockså halvtid som speciallärare och gör det på mitt sätt. Hjärtat i fokus.

Boka tid

 • IRL och online

  • 3-pack Bennystyle Plus 90 min x 3 (999kr/st)

   2 997 kr
   För dig som bestämt dig att förändra ditt liv. Du bokar/betalar första sessionen och efterkommande bokar du när det är rätt tid för dig.
   Vi tar det efter ditt behov. Vi kan också arbeta utefter teman med frivillifga hemuppgifter för dig. Med teman som: Abundance/överflöd
   Motivation/mindset/målsättning
   Kost/Motion/rörelse
   Meditation/spirualitet
   Relationer/kärleksliv
   Yrkesliv/karriär
   Sexualitet
   Ångest
   Stress
   Ekonomi
  • 5-pack Bennystyle plus 90min (888kr/st)

   4 444 kr
   För dig som bestämt dig att förändra ditt liv. Du bokar/betalar första sessionen och efterkommande bokar du när det är rätt tid för dig.
   Vi tar det efter ditt behov. Vi kan också arbeta utefter teman med frivillifga hemuppgifter för dig. Med teman som: Abundance/överflöd
   Motivation/mindset/målsättning
   Kost/Motion/rörelse
   Meditation/spirualitet
   Relationer/kärleksliv
   Yrkesliv/karriär
   Sexualitet
   Ångest
   Stress
   Ekonomi
  • 5-pack Emotion/Body/Belief Code (666kr/st)

   3 333 kr
   5 träffar med läkande samtal och Emotion/Body/Belief Code. Vi startar med mediation/bön och avslutar med meditation/healing, lyssning.
 • Offline

  • Offline Emotion/Body/Belief Code

   555 kr
   Jag gör modaliteterna Emotionskoden, Kroppskoden, Troskoden utan din medverkan. Jag sänder anteckningar och ev en ljudfil med sammanfattning.
  • Offline Bennystyle Dreamporting Specialkombo

   999 kr
   Här ses vi inte per telefon, zoom eller IRL.Du mediterar/aktivt arbetar med min guidade Dreamportingsession. Jag gör mitt jobb med Body och Belief Code under tiden,men jag gör också healing och jobbar på andra sätt och håller dig i min sfär. Jag redovisar i text och tal efteråt. Jag mailar dig länken till meditationen innan sessionen. Lämpligt är att ligga ner eller sitta bekvämt med hörlurar med bra ljud. Det är en ljudfil du lyssnar till. Du bör ha viss vana från energiarbete för att välja denna session.
  • Offline Body Code + Bliss Brain meditation

   666 kr
   Jag gör offline, utan att vi talas vid, Emotion, Body och Belief Code.
   Du gör under tiden en guidad inspelad meditation grundad på vetenskap. "Eco meditation". Utformad efter boken Bliss Brain av Dawson Church. Jag lär dig de 6 delarna och sedan får du göra meditationen ca 15 min. (eller längre om du vill).
   Sedan delar jag med mig anteckningarna till dig och du svarar med tankar eller frågor.

Om oss

Benny Lindroth

For english: https://www.newhabits.se/bodycode.html
Genom hela livet har jag hjälpt och känt med människor omkring mig och alltid engagerat mig djupt personligt.
"Snäll" har varit ett ord som följt mig. I min roll här blir orden ofta "äkta och genuin". Läraryrket har passat bra men sen sjukdom kom in i familjen växte hälsointresset runt 2008. Fördjupning kring Sköldkörteln och allt runt den som egentligen är orsaken till problemen. Min resa har också gått genom min egen kropp kring skador, psykiska som kroppsliga och jag har grävt djupt inom kost och kosttillskott. Jag gick vidare med att få min egen kropp att fungera genom postural träning och sedan se smärtan försvinna med Walk- och Runfeelingutbildningar.

In kom Emotionskoden 2019 och och sen Kroppskoden 2020, helt plötsligt var jag som hemma och resultaten var ofta underbara med dem jag jobbade med.
Mina sessioner består inte bara av Emotion/Body/Belief Code. Det blir coaching för hälsa, mentalt och kroppsligt men även andligt. "Healing" sker även om jag inte har nåt speciellt ord/modalitet för det som sker, jag bara låter det ske. Jag känner ofta vad som händer i personen jag jobbar med på fysiskt och känslomässigt plan och ofta är det ett redskap för att förstå personen, att komma i kontakt med kropp och känslor men även sin själ. Dreamporting tog det hela ytterligare en nivå med mer andliga inslag.
Jag ger ofta tips på både fysiska övningar, kost och böcker, meditationer osv.

Du kan boka enstaka sittningar med "ren" Body Code och samtal ingår. 90 min Bennystyle ger en helt annan djupare effekt och helhetsupplevelse. Ibland blir 1 eller 2 såna sessioner en "Magic Bullet", ibland krävs mer ihärdigt arbete under längre tid.
Jag formar om verksamheten allteftersom och lyssnar på ditt behov. Prissättning kan variera på upplägg och betalningsförmåga, våga fråga!

Jag tror både Body Code och en "Bennystyle-session" kan lyfta de flesta människor påtagligt.

Utbildning

 • Belief Code 2023
 • Dreamporting certifierad 2022
 • The Body Code certified 2021
 • The Emotion Code certified 2020
 • Walkfeeling certified 2015
 • Runfeeling certified 2016
 • Reiki steg 1, 2015
 • Handledarutbildning Borås Högskola 2013
 • Lärare grundskola och gymnasie, matematik och naturvetenskap.
 • Grundutbildning fotbollstränare
Benny Lindroth

Omdömen

4.9
(70 omdömen)
16 maj 2024
Efter behandlingen kände jag ett lugn som jag inte har gjort på väldigt länge och att min hopplöshet som Benny nämnde flera gånger har släppt något också vilket känns otroligt tryggt! Mina tankar känns inte så negativa längre och det är lugnt där uppe och det känns som jag styr tankarna och litar mer på det och känner mer glädje! Och det var väldigt skönt att få bekräftat att min sköldkörtel inte mår så bra och att det också påverkar mig i form av trötthet och att jag saknar mitt driv som jag tycker om. Fick också till mig att jag har svårt att komma till ro och att det började redan vid 7 års ålder och det var ledsamt att höra men det stämmer så väl! Det var skönt att få höra någon säga det i ord då jag själv inte har tänkt på det men förstår nu att jag behöver jobba med det och hitta en inre ro! Min dotter har också fått en behandling hon var ju väldigt skeptisk men wow vad Benny träffade rätt och jag hoppas att hon också känner lite mer lugn inombords! Ser fram emot nästa gång! TACK!!
Susan J
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 21 maj 14:27
Tack för det fina omdömet och din utförliga berättelse om din upplevelse! Jag är jätteglad att jag fick hjälpa er båda, en i taget. Detta var ju en "offline" session med meditation till som ni gjorde. Känns gott att det träffade rätt och att ni känner igen er och att effekt har känts hittills. Ska bli spännande att se vad som sker senare. Tack för förtroendet.
27 apr 2024
Så tacksam och nöjd efter varje session. Allt som dyker upp är klockrent! Smärta borta.
Joanna J
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 5 maj 09:54
Så glädjande att arbetet gör nytta! Tack för ditt förtroende och dina fina ord. Känns väldigt fint att få hjälpa dig under olika perioder när livet kräver mer.
5 apr 2024
Spännande. Ser fram emot behandlingens effekter.
Charlotte S
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 17 apr 18:10
Tack Charlotte för förtoendet. Effekterna ser vi fram emot!
6 mar 2024
Vilka fantastiska sessioner jag haft hos Benny. Mycket av min ångest och sorg har försvunnit och jag känner mig pånyttfödd. Känner en lätthet och glädje i kroppen. Benny är fantastiskt ödmjuk och professionell i behandlingen. Kan inte rekommendera honom nog. En väl värd investering.
Johanna T
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 8 mar 10:20
Tack Johanna! Tack för de fina orden. Ofattbar glädje för mig att få vara med när så enorma förändringar sker så fort. Miraklernas tid är inte förbi!
28 feb 2024
Det va jättebra o Benny förklarade vad han gjorde o har en fantastisk inkännande förmåga så det jobbade o släppte medan jag pratade. Benny har en väldigt behaglig och lugnande röst som gör en trygg genom hela sessionen. Tack från mig och min lilla Lotta.
Charlotte J
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 1 mar 14:07
Tack Charlotte! Så fint att lilla Lotta hittade hem och att hela sittningen hade en så transformerande effekt på dig. Ska bli spännande att se vad som sker när resten av hjärtmuren mm tas om hand.
21 feb 2024
Kände en lättnad och ett inre lugn efter besöket. Kommer tillbaka!
Emma M
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 25 feb 21:19
Tack Emma! Underbart att du känner så. Välkommen tillbaka.
7 feb 2024
Tack!!
Lotta B
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 9 feb 11:48
Tack själv Lotta! Hoppas det här hjälper dig på flera olika plan.
2 feb 2024
Som alltid. Suveränt
Peter A
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 9 feb 11:46
Tack Peter. Så glad det gör sån skillnad för dig
18 okt 2023
Jag är helnöjd! Benny är fantastisk och jag kände väldigt stort förtroende för honom. Känner mej mycket bättre i kroppen och så lugn! Jag ser fram emot nästa behandling! Carina.
Carina K
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 27 oct 2023 13:02
Underbart att läsa om din upplevelse Carina! Och tack för att du berättar.
10 okt 2023
Benny var väldigt lugn och harmonisk i vårt zoom samtal vilket gjorde att jag kände en tillit och lugn till honom.
Terese A
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 23 nov 2023 22:13
Tack Terese. Det var fina möten och jag är tacksam att resultaten blev så bra.
9 sep 2023
Känns som en lättnad i själen och viss förståelser för tankar som dykt upp från tidigare upplevelser. En underbar känsla!
Verifierad kund
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 15 sep 2023 14:08
Tack för att du delar med dig! Jag är tacksam att du fått erfara detta och att jag fått vara med.
24 aug 2023
Helt underbart jag känner sån lycka glädje värme varje gång jag pratar med Benny, och hjälper att släppa de gamla, jobbar med mig. Benny är så otroligt fantastiskt duktig i de han gör. En vacker underbar själ. Tacksam. Tack Tack Tack.
Gunilla C
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 8 sep 2023 21:21
Tack för de fina orden Gunilla. De värmer och energi att fortsätta utveckla arbetet jag gör.
18 jul 2023
Jag kan varmt rekommendera en session hos Benny,hans varma,fina utstrålning fick mej att känna mej helt hållen pch trygg från första stund.Tack!
Jaana T
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 11 aug 2023 10:48
Tack Jaana! Glad och tacksam att jag fick möta dig.
27 jun 2023
Benny är så ödmjuk och duktig på vad han gör. Tacksam
Monica H
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 2 jul 2023 15:08
Tack Monika! Tack för de fina orden och att jag får vara del av din resa.
16 jun 2023
Fantastiskt!!! Rekommenderas till alla som vill lära och växa i sig själv. Benny är en ödmjuk, varm och trygg man som leder med varsam hand i processen.
Christina O
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 27 jun 2023 17:14
Tack Christina! Tack för de fina orden och att jag fick möta dig på din resa. Tacksam och ödmjuk över att det blev så härligt under sessionen.
7 jun 2023
Fantastiskt bra!
Paula H
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 15 jun 2023 14:55
Tack Paula! Det var ett väldigt fint möte.
7 jun 2023
Vilket möte med bästa Benny! Wow säger jag bara, en helt otrolig upplevelse!!! Något ALLA borde unna sig!
Julia A
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 15 jun 2023 14:54
Åh, vad underbart att höra. Tack Annelie!
30 maj 2023
Lugnt och ingen stress mycket intressant ( spännande) Tack !
Ingrid H
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 31 may 2023 21:46
Tack Ingrid! Det var ett fint möte med många inslag. Önskar dig allt gott.
16 maj 2023
Jag har provat på många olika metoder av behandlingar, men inte fått den hjälpen min kropp behövt. Det är otroligt. Prova bara! Kör!
Verifierad kund
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 31 may 2023 21:44
Tack! Kändes så funderbart att vi nådde så långt på så kort tid. Härligt när det blir så. Allt gott till dig.
16 maj 2023
Hade en helt fantastisk upplevelse och Benny toppen ,lyhörd och väldigt fin i sitt sätt
Anita P
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 31 may 2023 21:43
Tack Anita. Det var ett mycket fint möte, jag önskar dig allt gott.
14 maj 2023
Fantastiskt bra!! Kan varmt rekommendera både terapeut och behandlingsmetod.
Annika L
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 31 may 2023 21:42
Tack Annika! Betyder mycket för mig att du känner så.
15 apr 2023
Talented. Blessed by angels. Amazing Body Code practitioner!
Bobbie J
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 30 apr 2023 09:16
Thank you Bobbie. It was a pleasure meeting you.
11 apr 2023
Spännande att få ta del av dreamporting.
Verifierad kund
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 30 apr 2023 09:18
Tack. Det är inget jag brukar göra enskilt utan mer en del av Bennystyle. Fint att få möta dig och göra det med dig.
25 jan 2022
Haft två sessioner hittills, upplevt det mycket givande. Fint bemötande, seriöst, ärligt och med hjärta. Kan varmt rekommendera både terapeut och behandlingsmetod.
Verifierad kund
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 26 jan 2022 10:40
Tack för att du berättar och jag är glad och tacksam att du upplevde det så. Tack för de fina orden.
29 dec 2021
Inkännande, starkt och läkande. Tack!!
Ingela P
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 2 jan 2022 11:22
Tack Ingela! Det var en häftig session. Ser fram emot fortsättningen.
11 nov 2021
Mycket inkännande lugn och trygg. Träffsäker, kan varmt rekomendera honom.
Jeanette J
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 2 jan 2022 11:18
Tack Jeanette. En glädje att få arbeta med dig.
12 okt 2021
Så här ett par dagar efter min 1a behandling är jag fortfarande fascinerad av det fina och genuina arbete Benny gjort. Är så tacksam över att blivit informerad i detalj om vilka energi obalanser och emotionellt bagage jag burit på och även få veta vilka dessa är och NÄR jag fick dem. Tänk att jag fick bort energier från arvsmassan flera generationer tillbaka. Jag känner mig upplyft, friare och gladare. Nu kan inget hindra mig från att gå vidare. Du är fantastiskt duktig, Benny! Jag kommer att boka fler sessioner med Dig.
Verifierad kund
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 15 oct 2021 09:44
Tack för den härliga uppmuntran! Jag känner stor tacksamhet att du gav mig chansen och att du fortsätter känna förändringen nu efter din andra session. Det är en spännande resa du är på. Tack att jag får vara del av den.
8 sep 2021
Mycket omhändertagande och lugn person, i lyssnande, samtidigt personlig. Duktig i ditt utövande!
Eva L
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 13 sep 2021 09:06
Tack Eva! Det var roligt att få hjälpa dig som redan hade startat med metoden och tillsammans fick vi resultat fortare på det viset. Underbart.
7 sep 2021
Det var nästan en transcendental upplevelse hur Benny så träffsäkert ringade in mina problem. Kändes väldigt bra efteråt.
Mikael J
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 13 sep 2021 09:04
Tack Mikael för omdömet och förtorendet. Ja det är spännande och tillfredställande att vi tillsammans hittar och löser upp knutar. Skönt att du redan känner att du är på rätt väg. Jag ser fram emot nästa pass!
10 aug 2021
Kan verkligen rekommendera Benny, trevlig person och lätt att prata med över Zoom. Emotions cod var något nytt för mig och tänkte detta måste jag prova. Man har hunnit samla på sig mycket negativa känslor under livet som sätter sig fysiskt i kroppen. Benny hjälpte mig bl,a med min förstorade prostata som jag haft problem med och tog dessutom bort flera lager hjärtmur.
Jan N
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 10 aug 2021 15:19
Tack Jan! Tack för omdömet och att du berättar. Det var roligt att få jobba med någon som läst boken och ville prova metoden på allvar. Att resultat kom så fort och tydligt är väldigt glädjande.Klokt av dig att boka 3 pass direkt så vi kunde följa upp och processa på ett mer uttänkt sätt. Allt gott till dig!
Övrigt på hälsa Borås > New Habits /Lindroth Unlimited HB
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter