New Habits /Lindroth Unlimited HB

4.9
(36)
SOON MOVING TO NEW PROVIDER. book.bennylindroth.se
Jag jobbar med The Emotion/Body Code där jag hjälper dig, ditt barn eller ett djur släppa energioobalanser och emotionellt bagage som satt sig i kroppen som ett energifyllt minne och kan bidra till det ovan men också.allergier, tankemönster, patogener som belastar. Dessa påverkar oss hela tiden. Obalanserna i kroppen kan te sig känslomässigt, relationelltr men också bidra till kroppsliga smärtor eller bidra till att man inte tillfrisknar från skador eller får bukt med ovanor. Det kan vara från händelser, personer eller trauman du vill bearbeta och slippa känna obehag kring. (Du måste inte berätta vad det handlar om.) Ofta är det undermedvetna obalanser som kommer upp till ytan under sessionen och man blir medveten om dem och med metoden kan man sen släppa dem på ett smidigt sätt. Jag arbetar naturligtvis också med hjärtväggen/muren som de flesta människor bär på. Behandlingen kan ske per telefon, videomöte och i verkliga livet såklart.

Boka tid

Skicka e-post eller ring oss för mer information.

Om oss

Benny Lindroth

SOON MOVING TO NEW BOOKING SITE
book.bennylindroth.se
Genom hela livet har jag hjälpt och känt med människor omkring mig och alltid engagerat mig djupt personligt. "Snäll" har varit ett ord som följt mig. I min roll här blir orden ofta "sann och genuin". Läraryrket har passat bra men sen sjukdom kom in i familjen växte hälsointresset runt 2008. Fördjupning kring Sköldkörteln och allt runt den som egentligen är orsaken till problemen. Min resa har också gått genom min egen kropp kring skador, psykiska som kroppsliga och jag har grävt djupt inom kost och kosttillskott. Jag gick vidare med att få min egen kropp att fungera genom postural träning och sedan se smärtan försvinna med Walk- och Runfeelingutbildningar.
In kom Emotion Code 2019 och och sen Body Code, helt plötsligt var jag som hemma och resultaten var ofta underbara.
Mina sessioner består inte bara av Emotion Code och Body Code. Det blir coaching för hälsa, mentalt och kroppsligt men även andligt. "Healing" sker även om jag inte har nåt speciellt ord för det som sker, jag bara låter det ske. Jag känner ofta vad som händer i personen jag jobbar med på fysiskt och känslomässigt plan och ofta är det ett redskap för att förstå personen, att komma i kontakt med kropp och känslor men även sin själ. Jag ger ofta tips på både fysiska övningar, kost och böcker, meditationer osv.
Du kan boka enstaka sessioner där allt ovan ingår. Ren Body Code hade gått snabbare men jag märker att 45 min ger en helt annan effekt och helhetsupplevelse. Ibland blir en eller 2 såna session en "Magic Bullet". Ibland krävs mer ihärdigt arbete under längre tid och när jag väl lärt känna dig föreslår jag ett visst antal sessioner a' 30 min. Det ger arbetsro och inte lika kraftiga processer i kroppen även om de kan räcka till :)
Jag formar om verksamheten allteftersom och lyssnar på ditt behov. Jag tror en "Benny-session" kan lyfta de flesta människor ett par snäpp.

Utbildning

  • The Body Code certified april 2021
  • The Emotion Code certified 2020
  • Walkfeeling certified 2015
  • Runfeeling vertified 2016
  • Reiki steg 1 2015
  • Handledarutbildning Borås Högskola 2013
  • Lärare grundskola och gymnasie, matematik och naturvetenskap.
  • Grundutbildning fotbollstränare
Benny Lindroth

Omdömen

4.9
(36)
25 jan 2022
Haft två sessioner hittills, upplevt det mycket givande. Fint bemötande, seriöst, ärligt och med hjärta. Kan varmt rekommendera både terapeut och behandlingsmetod.
Verifierad kund
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 26 jan 10:40
Tack för att du berättar och jag är glad och tacksam att du upplevde det så. Tack för de fina orden.
29 dec 2021
Inkännande, starkt och läkande. Tack!!
Ingela P
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 2 jan 11:22
Tack Ingela! Det var en häftig session. Ser fram emot fortsättningen.
11 nov 2021
Mycket inkännande lugn och trygg. Träffsäker, kan varmt rekomendera honom.
Jeanette J
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 2 jan 11:18
Tack Jeanette. En glädje att få arbeta med dig.
12 okt 2021
Så här ett par dagar efter min 1a behandling är jag fortfarande fascinerad av det fina och genuina arbete Benny gjort. Är så tacksam över att blivit informerad i detalj om vilka energi obalanser och emotionellt bagage jag burit på och även få veta vilka dessa är och NÄR jag fick dem. Tänk att jag fick bort energier från arvsmassan flera generationer tillbaka. Jag känner mig upplyft, friare och gladare. Nu kan inget hindra mig från att gå vidare. Du är fantastiskt duktig, Benny! Jag kommer att boka fler sessioner med Dig.
Verifierad kund
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 15 oct 2021 09:44
Tack för den härliga uppmuntran! Jag känner stor tacksamhet att du gav mig chansen och att du fortsätter känna förändringen nu efter din andra session. Det är en spännande resa du är på. Tack att jag får vara del av den.
8 sep 2021
Mycket omhändertagande och lugn person, i lyssnande, samtidigt personlig. Duktig i ditt utövande!
Eva L
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 13 sep 2021 09:06
Tack Eva! Det var roligt att få hjälpa dig som redan hade startat med metoden och tillsammans fick vi resultat fortare på det viset. Underbart.
7 sep 2021
Det var nästan en transcendental upplevelse hur Benny så träffsäkert ringade in mina problem. Kändes väldigt bra efteråt.
Mikael J
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 13 sep 2021 09:04
Tack Mikael för omdömet och förtorendet. Ja det är spännande och tillfredställande att vi tillsammans hittar och löser upp knutar. Skönt att du redan känner att du är på rätt väg. Jag ser fram emot nästa pass!
10 aug 2021
Kan verkligen rekommendera Benny, trevlig person och lätt att prata med över Zoom. Emotions cod var något nytt för mig och tänkte detta måste jag prova. Man har hunnit samla på sig mycket negativa känslor under livet som sätter sig fysiskt i kroppen. Benny hjälpte mig bl,a med min förstorade prostata som jag haft problem med och tog dessutom bort flera lager hjärtmur.
Jan N
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 10 aug 2021 15:19
Tack Jan! Tack för omdömet och att du berättar. Det var roligt att få jobba med någon som läst boken och ville prova metoden på allvar. Att resultat kom så fort och tydligt är väldigt glädjande.Klokt av dig att boka 3 pass direkt så vi kunde följa upp och processa på ett mer uttänkt sätt. Allt gott till dig!
30 jun 2021
Känner mycket stort förtroende för dig Brnny! Du känns mycket genuin och uppriktig i hela din energi och jag känner mig tacksam
Lena K
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 17 jul 2021 07:45
Tack Lena för de fina orden! Tillsammans har vi startat en fin process.
19 maj 2021
Fantastik upplevelse, som hjälpte min dotter jättemycket. Hon log och såg lugnare ut efter alla släppta emotioner.
Sara K
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 22 may 2021 13:25
Tack Sara! Det kändes jättefint att kunna hjälpa er och att det fungerade så smidigt och så bra. Det fyllde mig med stor tacksamhet! Barn har ju inte inte lika mycket tankehinder som vuxna, är säkert en orsak att det gick så fint. Det ger mig självförtroende att hjälpa fler på liknande sätt. Allt gott!
17 maj 2021
Det hittades en del som plockades bort och nu jobbas det på förbrilt. Hoppas det kommer lägga sig snart.
Lena S
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 22 may 2021 13:26
Tack Lena för att jag fick chansen att prova att hjälpa dig med dina besvär. Ska bli spännande att se vad din kropp säger efter nästa session.
16 maj 2021
De va en fantastisk underbar glädje fylld känslosam upplevelse. Jag känner sån otrolig tacksamhet. Benny är helt fantastiskt vilken själ. Jag rekommenderar starkt att gå till honom.
Gunilla C
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 22 may 2021 13:29
Tack själv Gunilla! De två sessioner vi haft hittills har varit omtumlande och otroligt djupgående. Jag lär mig nya saker och är otroligt glad att du tog chansen att låta mig hjälpa dig, tillsammans har vi kommit framåt båda två. Suveränt! Ser fram emot nästa session!
22 apr 2021
Spännande ,befriande,ödmjukt bemötande.
Anetta S
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 17 jul 2021 07:50
Tack Anetta! De efterföljande sessionerna var mycket starka och jag tackar för att du vågade ta chansen. Processen vi startade var så mycket större än du trodde först men det landade fint. Allt gott!
12 apr 2021
Mycket intressant arbetssätt med korrekta träffar kring problematik i kroppen.
Kajsa L
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 13 apr 2021 14:23
Tack Kajsa! Ska bli spännande att se vilka resultat det här ger på din kropp när vi jobbat ett par gånger.
29 mar 2021
Svaren vi fick fram stämmer bra överens med min kropp/känsla. Man känner sig trygg och bekväm.
Malin E
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 29 mar 2021 20:51
Tack Malin! Gott att du känner så. Ska bli intressant att se vilka resultat det ger i slutändan.
11 mar 2021
Benny har en otrolig närvaro och hängivenhet i sitt hantverk. Uppskattade mycket den mentala resan och de frågeställningar som dök upp. Något jag varmt kan rekommendera andra.
Jesper C
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 27 mar 2021 21:00
Tack Jesper! Det var ett härligt möte. Glädjer mig mycket att det var värdefullt för dig.
6 mar 2021
Spännande och ögonöppnande. Benny är otrolig.
Tina S
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 6 mar 2021 17:36
Tack Tina! Det var en väldig fin första session vi hade. Ska bli spännande att se va det leder till.
24 feb 2021
Jag kan verkligen rekommendera New Habits. När jag först hörde talas om emotion code var jag lite skeptisk, men det var helt otroligt vad väl det som Benny fick fram stämde. Efter första behandlingen så släppte många spänningar och värk i kroppen. Det blev lättare att andas och jag upplevde att huvudet blev klarare.
Elinor S
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 6 mar 2021 17:39
Tack Elinor! Det var en spännande och omtumlande session vi hade och jag är så tacksam för att det spelade en roll i ditt liv.
23 feb 2021
Benny är en varm och inkännande person som ser en som den man är. Han har en erfarenhet som är unik och han jobbar med sin metod väldigt framgångsrikt. Är du nyfiken så rekommenderar jag varmt att investera i en session för att du själv ska fortsätta utvecklas som människa. Tack Benny för att du har hjälpt mig!
Märith A
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 6 mar 2021 17:41
Tack bästa Märith! Ett gott omdöme från en så rutinerad person som dig värmer och jag är oerhört glad att jag kunde bistå dig i ditt livs resa.
21 feb 2021
Helt makalös vilken förmåga Benny har! Kan varmt rekommendera Benny och han tjänster!
Marcus S
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 6 mar 2021 17:45
Tack Markus! Även om det var under min certifieringsperiod hade vi en magisk session. Den betydde mycket för mig också för jag förstod att jag behärskade det här bra. Och min tacksamhet för att det gjorde så stor skillnad i ditt liv är enorm. Tack också för att du har uppdaterat mig på att det inte bara var en härlig upplevelse, utan också bestående livsförbättring!
20 feb 2021
Jag säger bara wow, tänk att så lite kan göra så mycket! Jag visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig, men hoppades på att han skulle kunna göra något åt min skuldra där jag har haft låsningar i över 30 år. Vår session tog ca 2 timmar, det fanns mycket att bearbeta, vissa förändringar kände jag på en gång, som att det blev lättare att andas och hela jag kändes lättare. Största skillnaden var det sista vi gjorde och det var att se om det fanns någon låst känsla kopplad till min skuldra. Benny kom fram till att det var det och han kom fram till att det hänt något när jag var 21 år. Det var faktiskt då jag fick muskelinflammation i bägge skuldror som sedan blev kronisk på vänster sida. Efter att ha frågat om kroppen var redo att släppa den, drog han magneten över min rygg tre gånger och min smärta försvann på en gång. Jag tänkte att den säkert kommer tillbaka, men nu har det gått flera veckor och jag har inte känt något alls. Rekommenderar verkligen att prova!
Ulla E
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 6 mar 2021 17:47
Tack Ulla! För omdömet och att du orkade med den långa sessionen. Jag var ju inte så snabb i början och hade certifieringsanteckningar att göra med ett strulande IT-system. Men vi kan båda säga att det lätt var värt det :)
19 feb 2021
Benny är en underbar människa och riktigt duktig på det han gör. Kan varmt rekommendera att göra ett besök hos honom, har själv varit 3 ggr.
Jürgen K
Svar från New Habits /Lindroth Unlimited HB: 6 mar 2021 17:49
Tack Kappe! För ditt förtroende och det fina omdömet. Jag är glad och tacksam att det förändrat ditt liv på en så omfattande sätt.
Övrigt på hälsa Borås > New Habits /Lindroth Unlimited HB
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter