Nadiform Personlig Träning

Nära Sundbyberg centrum på Landsvägen 50 hittar du till Nadiform. Nadia är legitimerad kost- och träningskonsult, certifierad mammamagetränare och även diplomerad gravidmassör. Med 20 års erfarenhet på hög nivå i Järfällagymnasterna utvecklade Nadia sitt intresse för träning och hälsa. Här får du lära dig att utmana dig själv i träningen och att använda dig av rätt teknik. På Nadiform kan du boka PT träning och gravidmassage för gravida och nyblivna mammor.

Boka tid

  • Mamma Mage Konsultation

   390 kr
   Passet består av 30 min konsultation & ev. lättare träning. Vi kontrollerar din aktivering av bäckenbotten samt eventuell magmuskeldelning för att sedan gå vidare för att se hur vi kan stärka din kropp inifrån och ut.
  • PT in Shape

   590 kr
   Passet/passen består av 45 min individanpassad träning. Vi tränar både ute och inne beroende på vad du väljer samt årstid.
   Passen är till för alla, alltifrån motionärer, gravida, elitidrottare eller seniorer. Vill du träna med en vän, partner eller liknande, finns duo-pass alltid tillgängliga. Kombinera gärna med ett kostschema för bästa resultat.
   OBS! VID BOKNING AV HELGDAG TILLKOMMER 100 KR
  • PT Puls & Träning kund

   För dig som är medlem på Puls & Träning och vill boka en PT tid. Passet/passen består av 55 min individanpassad träning.
   Passen är till för alla, alltifrån motionärer, gravida, elitidrottare eller seniorer. Tillsammans sätter vi upp mål och tränar utefter just dina önskemål och förutsättningar.

Om oss

Nadia Raczkowski

Utbildning

 • -Leg. Kost & Träningskonsult
 • -Cert. MammaMage Tränare
 • -Diplomerad Gravidmassör
 • -Mobility Specialist
Massage Sundbyberg > Nadiform
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter