Nadiform Personlig Träning

Med över 20 års erfarenhet av gymnastik på hög nivå i Järfällagymnasterna, var det en självklarhet att träning och hälsa även skulle bli mitt yrke. Som Kost & Träningskonsult trivs jag som fisken i vattnet med att få hjälpa folk att komma/hålla sig i form.
Med ständigt positiv energi ser jag alltid till att träningen blir tung och utmanande men att den ändå ska ske med ett leende på läpparna medan svetten rinner ned för era pannor.
Av säkerhetsskäl är tekniken, enligt mig, viktigare än något annat, så var beredd på att jag kommer att vara petig. Självklart är det roligt att använda sig av olika redskap, men tack vare gymnastiken vet jag att man ofta blir starkast och smidigast med sin egna kropp som vikt. Något som jag prioriterar högt är att du som kund ska kunna känna dig trygg och bekväm med mig.

Boka tid

  • Mamma Mage Konsultation

   350 kr
   Passet består av 30 min konsultation & träning. Vi kontrollerar din bäckenbotten aktivering samt eventuell magmuskeldelning för att sedan gå vidare för träning utefter just dina förutsättningar.
  • PT in Shape

   490 kr
   Passet/passen består av 45 min individanpassad träning. Vi tränar både ute och inne beroende på vad du väljer samt årstid.
   Passen är till för alla, alltifrån motionärer, gravida, elitidrottare eller seniorer. Vill du träna med en vän, partner eller liknande, finns duo-pass alltid tillgängliga. Kombinera gärna med ett kostschema för bästa resultat.
   *Är du medlem på Puls & Träning? Du hittar mig även på P & T Sundbybergstation ; andra priser gäller. www.pulsochtraning.se
   OBS! VID BOKNING AV HELGDAG TILLKOMMER 100 KR
  • PT Puls & Träning kund

   För dig som är medlem på Puls & Träning och vill boka en PT tid. Passet/passen består av 55 min individanpassad träning.
   Passen är till för alla, alltifrån motionärer, gravida, elitidrottare eller seniorer. Tillsammans sätter vi upp mål och tränar utefter just dina önskemål och förutsättningar.

Om oss

Nadia Raczkowski

Utbildning

 • -Leg. Kost & Träningskonsult
 • -Cert. MammaMage Tränare
 • -Diplomerad Gravidmassör
 • -Mobility Specialist
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter