Nadiform Gravidmassage & Fransar

Med över 20 års erfarenhet av gymnastik på hög nivå i Järfällagymnasterna, var det en självklarhet att träning och hälsa även skulle bli mitt yrke. Som Kost & Träningskonsult trivs jag som fisken i vattnet med att få hjälpa folk att komma/hålla sig i form.
Med ständigt positiv energi ser jag alltid till att träningen blir tung och utmanande men att den ändå ska ske med ett leende på läpparna medan svetten rinner ned för era pannor.
Av säkerhetsskäl är tekniken, enligt mig, viktigare än något annat, så var beredd på att jag kommer att vara petig. Självklart är det roligt att använda sig av olika redskap, men tack vare gymnastiken vet jag att man ofta blir starkast och smidigast med sin egna kropp som vikt. Något som jag prioriterar högt är att du som kund ska kunna känna dig trygg och bekväm med mig.

Boka tid

  • Eyes In Shape

   från 390 kr
   Få snygga ögonfransar till festen,träningen,jobbet eller varför inte till vardagen? Fransarna görs via singelmetoden och nytt set tar ca 2 h att göra. Påfyllning brukar ta 60-90 minuter och bör göras efter 2-4 veckor.
   OBS! VID HELG BOKNING TILLKOMMER 100 KR
  • Massage in Shape

   från 390 kr
   För gravida/nyblivna mammor

   Redan från första veckan in i graviditeten är du välkommen till mig på en trygg och professionell behandling, där jag hjälper dig med bland annat:
   - Gravidischias och foglossning
   - Spänning/värk i nacke, rygg, skuldror
   - Svullnader i händer, ben eller fötter

   Denna behandling är även för dig som är nybliven mamma eller gravid utan några symptom, som bara vill koppla av, få egen tid och få ligga på mage (jag använder mig av en gravidmassagekudde!)
   Innan behandlingen går vi igenom din hälsohistoria genom en hälsodeklaration och avslutar med tips på övningar som kan stärka just din kropp. Kombinera massagen med ögonfransförlängning och ett individanpassat träningspass!
   OBS! VID HELG BOKNING TILLKOMMER 100 KR

Om oss

Nadia Raczkowski

Utbildning

 • -Leg. Kost & Träningskonsult
 • -Cert. MammaMage Tränare
 • -Diplomerad Gravidmassör
 • -Mobility Specialist
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter