Move With Patricia Tullinge

Välkommen till den bästa happy hour på din dag!

Zumba är dansklassen med en blandning av latinamerikanska rytmer och världens musik med aerobiska övningar. Här tränar vi kondition, balans och flexibilitet samtidigt som ni får massor av endorfiner som är båda bra för kroppen, hjärna och hjärta samt själ.

Varje pass innebär 45 minuter med kluriga koreografier där vi börjar med uppvärmning, sen dansar vi till olika Latinamerikanska och värld dansrytmer och avslutar med en cool off och en härlig dos dansglädje!

Har du aldrig testat Zumba förut?
Det gör ingenting alls - Alla kan vara med. Inga förkunskaper krävs och det enda som behövs är en vattenflaska, träningskläder och träningsskor och ett glatt och lekfullt sinne.

Boka tid

Om oss

Patricia Alvarado

Dansträning är Patricias stora passion i livet. Hon föddes 1980 och är ursprungligen från Venezuela där hon startade sitt dansintresse med balett som liten. Hon flyttade till Sverige 2013. I Sverige längtade hon efter en träningsform som inte kändes tråkigt och glädjelös, sedan hittade hon Zumba. Hon började som deltagare i Umeå sen flyttade hon till Tullinge och utbildade sig som zumbainstruktör sedan 2018 och har jobbat med olika åldersgrupper - allt från bebisar till seniorer runt om Stockholm.

Utbildning

  • Zumba Fitness Instructor sedan 2018
  • Zumba Gold Instructor sedan 2019
  • Zumbini Instructor sedan 2020
  • Zumba Kids jr and Zumba Kids Instructor sedan 2021.
  • FAR -Ledare för vuxna sedan 2022
Patricia Alvarado
Fitness Stockholm > Move With Patricia
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter