MOON Yogastudio

På MOON vill vi skapa utrymme för gemenskap, kreativitet och att hitta ett inre lugn med yoga, meditation och workshops. Till oss kommer du precis som du är.

På grund av pågående pandemi har vi begränsat antal deltagare på samtliga klasser. Vi ber er stanna hemma vid sjukdomssymtom, annars är ni varmt välkomna!

Boka tid

    • Schema - Yogastudion

      Här kan du boka in dig på drop-in och enskilda workshops. Du betalar på plats. Vill du anmäla dig till en terminskurs, ta kontakt med instruktören eller MOON yogastudio, så hjälper vi dig.

Om oss

Carolina Manriquez

Spiritualitet är min passion och kärlek är min drivkraft. Jag arbetar med en holistisk verksamhet där man ser människa som en energivarelse. Jag erbjuder mediyoga som är en svensk yoga form för återhämtning, shamansk healing sessioner med kristaller, aromaterapi, cacao cirklar med medicin musik från anderna, estatic flow dance och de mest traditonella behandlingarna inom hudvård.

Celest Fisker

Celest är utbildad Kundalini Yoga Instruktör och passionerad kring att jobba med det inre ledarskapet.

Kundaliniyogan är en integrerad del av Celests jobb och verktygslåda och passet i höst kommer att passa både dig som är nybörjare och dig som har hållit på med yoga ett tag.

Till vardag jobbar Celest också med att utbilda hundägare i hundens naturliga och ledarskap, jobbar med healing, numerologi och familjecoaching.

Celest är född i Köpenhamn och har bott i Stockholm i 11 år. Läs mer om Celest på lovinaspirit.com.

Elin Starrin

Ju mer jag praktiserar yoga, desto mer värdefullt blir det för mig. Idag hjälper yogan mig att bibehålla självkänslan och gör så att allting faller på plats. På mold. erbjuder jag qigong, yoga nidra, spa yoga och workshops. Utöver det erbjuder jag också kurser och utbildningar online, www.yogistichealth.com

Kicki & Stein

Stein Janni: Jag har min bakgrund inom teater, mim och dans. Jag är utbildad yogalärare inom Global Yoga, där jag erhållit en 200h examen, med fokus på Yin och Poweryoga.
Kicki Holmqvist: Jag jobbar i huvudsak som danslärare. Jag hittade yogan när jag i en period i mitt liv hade högt stresspåslag och behövde något som framför allt kunde stilla mitt sinne.

Lisa Petersén

Jag heter Lisa och jobbar som certifierad yogalärare och med tonåringar samtidigt som jag läser vidare till yogaterapeut. För mig är yoga att komma ut ur huvudet och ner i kroppen. Yogan gör att min vardag bli så mycket lugnare och skönare.
Jag guidar en Hathayoga kurs, för dig som är nyfiken på yoga och hur din vardag kan bli lite lättare. www.lisapetersen.se instagram: prana_lisa

Marian Papp

Marian har undervisat sedan 1995 och har även en liten yogaskola i stan. Hon har en Phd (medicine doktor) examen och arbetar också på Karolinska Institutet med yogaundervisning. På mold. erbjuder hon funktionell yogaträning på onsdag förmiddagar. Hennes hemsida är www.funktionellyoga.se

Natalia

Jag är utbildad healer, coach och doula. Grundare av verksamheten Indigostyrka där jag erbjuder healing, doulauppdrag och coaching, men aktiv här på Moon Yogastudio med privata sessioner inom shamansk healing samt gruppevents som womb-healing, soundhealing och shamanska trumresor.

Jag ser människan som en helhet där kropp och själ hör ihop. Till mig kommer du som vill lösa upp blockeringar, bli av med tunga energier, rensa det som inte längre gynnar dig och som vill skapa plats åt läkning samt mer glädje i livet.

instagram: @nataliaselek
http://nataliaselek.se

Sara Sundgren

Även om yoga, meditation & viss spiritualitet alltid varit ett intresse så var eteriska oljor min riktiga inväg till spiritualitet. Det var när jag började jobba med eteriska oljor som jag verkligen landande i min riktiga spirituella identitet. På mold.yogastudio kommer jag leda en womans circle. Jag kommer även hålla i workshops inom eteriska oljor. Annars finner ni mig på @sungrensara där jag driver mitt företag inom spiritualitet med stort fokus på eteriska oljor.
Carolina Manriquez
Celest Fisker
Elin Starrin
Kicki & Stein
Lisa Petersén
Marian Papp
Natalia
Sara Sundgren
Yoga Huddinge > MOON Yogastudio
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter