Molgaards Wellness & Massage

Gå in på innergården vid Vegasolariet (Vegagatan20).
Gå till Vegagatan 14.

Sök Molgaards Wellness på ringklocka
Tryck på ring

När dörren öppnas gå till hissen. Man behöver en nyckel för att kommaner så jag måste trycka på knappen när du har kommit in i hissen för dig att komma ner.

Boka tid

 • Behandlingar

  • Avslappningsmassage

   från 350 kr
   Använder oftast grepp hämtade från svensk klassisk massage, grepp som aldrig gör ont utan bara är mjuka och sköna.
  • Klassik Massage

   från 350 kr
   Den klassiska massagen är djupgående och läkande. Den kombineras ofta med specifik behandling av triggerpunkter (t.ex. tryck, massage, töjning) och stretchövningar. Massagen används både i friskvårdande syfte och för rehabiliterande behandling av specifika skador och besvär i muskler.
  • Hot Stone Massage

   650 kr
   Nu erbjuder jag en 60 minuters avslappnande Hot Stone Massage.

   Hot stone massage är en holistisk behandling där terapeuten använder sig av varma lavastenar och aromaoljor. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och på så sätt återställa balansen hos individen. Stenarna blir en förlängning av terapeutens händer. Hot stone massage ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande.
  • Naturligt Facelift

   500 kr
   Naturlig Facelift

   Vill du se yngre ut, få en bättre hy, förhindra och förminska rynkor och åldersfläckar I ansiktet – och samtidigt komma I balans och må allmänt batter?

   Naturlig Facelift ansiktsmassage ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp. Dessutom skänker den djup avslappning och inre frid samt skapar balans i energisystemet vilket bedrar till att förbättra den allmänna hälsan.

   Metoden är en unik kombination av beprövade traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur och modernt västerländskt tänkande.

   Genom bland annat effleurage, friktion, och lätta manipulationer ökas blodcirkulationen och den cellulära syresättningen vilket ger huden en friskare lyster. Samtidigt bidrar massagen till att lösa upp muskelspänningar I ansikte, hals och huvud och öppnar för djup avslappning och inre frid.


   Naturlig Facelift kan:

   • Öka blodcirkulationen och syresättningen vilket ger huden en friskare lyster
   • Stärka ansiktsmusklerna och bidra till att förebygga/förbättra slapp hud och fina linjer
   • Reparera och balansera tillståndet I huden, vilket fördröjer ålderstecken
   • Ösa upp muskelspänningar och skänka djup avslappning och inre frid
   • Stimulera och skapa balans i nervsystemet. Balans – “ki” – förbättrar den allmänna hälsan och har en positive inverkan på utseendet
   • Förbättra det lymfatiska flödet och transporter bort gifter från huden

   Resultatfokuserad och regelbunden behandling ökar fördelarna.
   Behandlingen har inga biverkningar.
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter