Milkshake Dance Studio AB

Välkommen till vår mysiga dansstudio på Hönö i Göteborgs skärgård. Hos oss kan du träna poledance, twerk, stretch, luftakrobatik och orientalisk dans. För att kunna ge dig den bästa undervisningen har vi valt att hålla små klasser med 5 deltagare i varje poleklass samt 7 elever i övriga klasser. Detta ger oss gott om plats i lokalen och ger en mer personlig undervisning. Självklart följer vi de rådande restriktionerna för att kunna ge dig en trygg och säker träning

Boka tid

Om oss

Karolina Sand

Karolina har alltid brunnit för dans i olika former sedan hon var liten. Men det är några dansstilar som hon fastnat extra mycket för. Orientalisk dans är en av dessa. Hon började dansa 2009 och har hållit workshops på olika dansskolor. Hon har även jobbat på event såsom bröllop, nyår och andra större sammankomster. Karolina är utbildad poledanceinstruktör och började instruera 2016. Twerk och luftakrobatik är något hon också brinner för, där har hon fått motivera och inspirera elever sedan 2017.

Maja Cardevik

Maja har alltid varit en teaterapa och redan som barn skapade hon egna koreografier och föreställningar. Dansen har alltid varit en del av hennes liv och som yngre engagerade hon sig i showdans, jazzdans, bugg och modern dans. År 2016 provade hon på Poledance för första gången och det var ren kärlek vid första ögonkastet. Maja är utbildad poleinstruktör och håller även stretchkurser hos oss. Hon nördar gärna ner sig i hur kroppen fungerar och hur man förbättrar dess mobilitet och flexibilitet.
Karolina Sand
Maja Cardevik
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter