MI Friskvård

4.9
79 omdömen
MI Friskvård är ett hälso och massage studio som erbjuder högkvalitativa massagebehandlingar.

Boka tid

 • MI Klassisk Massage

  • MI Ben Massage

   450 kr
   Är du en person som leder en aktiv livsstil, har en upptagen dagens schema, tränar regelbundet eller, tvärtom, sitter hela dagen eller spenderar mycket tid körande vid ratten? Till dig kan vi erbjuda en massage för trötta eller tunga ben, speciellt utvecklade med syftet att förbättra musklernas cirkulation, äterställa vätskeflöde i kroppen nedre delen samt generellt avsläppna musklerna. Vi erbjuder också olika massagetekniker som utförs enligt ens individuella behov sådana som en klassisk massage, lymfdränering eller blandat.
  • MI Helkroppsmassage

   800 kr
   Vår signatur massage.

   En kraftfull och effektiv topp-till-tå massage som hjälper dig att bli av med stress och lindra smärta i kroppen, huvudvärk, muskelvärk och spänning.

   Massagen är en blandning av olika massagetekniker som utförs enligt dina individuella krav och behov.
  • MI Ryggmassage

   550 kr
   Vår signatur massage.

   En kraftfull och effektiv massage för avslappning, hjälper till att bli av med stress, huvudvärk, smärta i kroppen samt muskelspänning. Massagen är en blandning av olika massagetekniker utvecklade enligt individuella krav och behov för ditt bästa resultat.

   Massagen inkluderar behandlingen av ischiasnerven, nacke, axlar och armar.
 • MI Helkroppsbehandlingar

  • Lomi-Lomi Hawaiisk Massage

   1 300 kr
   En exotisk massage med en lång historia och en enorm energetisk inflytande. Lomi-Lomi Hawaii Massage ger dig en superavslappnande och meditativ massageupplevelse. Man använder speciella massagetekniker som utförs med ett intensivt arbete med syftet att rena och harmonisera energiska källorna i din kropp. Massagens efterverk varar upp till 14 dagar. Man speciellt rekommenderar att göra Lomi-Lomi inför nya engagemang i livet eller speciella livshändelser (t.ex. byta jobb eller bostad, bröllop o dyl.) Mer än det är massagen bra när man känner överväldigad eller fast i livet. Massagen minskar stress och muskelspänning, återställer ledrörligheten och förbättrar blodcirkulationen och näringstillförsel, läkar din kropp och själ.
  • MI Avslappnande helkroppsmassage

   750 kr
   Vår annan signatur behandling som är mildare än den vanliga helkroppsmassage fast lika effektiv och man får en ordentlig efter-massage-känsla även då massagetekniken är ganska mild.
 • Övriga massagebehandlingar

  • Champi huvud-axlar-ansiktsmassage

   550 kr
   Den ayurvediska Champi-massage utförs i en sittande position. En speciellt lugnande och avkopplande massage som harmoniserar kroppens energiflöde, avslappnar axlar och nacke, förbättrar hårväxt, minnesförmåga och hjärnaktivitet, samt stimulerar blodflöde i ansiktet.
  • Pressoterapi (Lymfdränering)

   Anti-cellulit program utförs individuellt enligt ens behov och hälsa, därför priser varieras. Stämma av med din terapeut.

   Pressoterapi (Lymfdränering) är en massage men en fokus på att påverka kroppens vätskeflöde och göra av med fasta toxiner som bildar upp cellulit. Du kommer att få en så trevlig känsla av lättnad efter behandlingen! Individuellt tillämpade massagetekniker gör massage speciellt effektiv. Anti-cellulit programmet bekämpar de extra oönskade centimeterna samt jämnar huden genom att tälja din kropp mjukt med masserares händer. Man brukar använda koppning och andra verktyg i behandlingen. Vi kan också erbjuda massage med fokus på separata kroppsdelar - ben, rygg, midja eller mage och även separat.
  • Kunglig thailändsk ben- och fotmassage

   600 kr
   Det finns mängden jätteviktiga tryckpunkter i fötterna kopplade till kroppens system och organer. Med hjälp av massagen stimulerar man dessa tryckpunkter och på så sätt aktiveras områdena relaterade till specifika kroppsdelar och organer. Kungliga thailändska ben- och fotmassage kommer ursprunglingen från Thailand och kommer att bli en spännande upplevelse som bekämpar spänning, ger avsläppning i tynga ben, bygger upp kroppens prestanda och förbättrar din sömnkvalite.

Om oss

Ieva

Ieva

Omdömen

4.9
79 omdömen
30 nov 2021
Mycket bra och professionellt. Rent och fint.
Svetlana A
22 sep 2021
Det var den bästa massagen jag fått.
Daniel H
19 aug 2021
Jag bokade massage åt mina föräldrar som en sista minuten födelsedagspresent eftersom jag hade glömt att köpa något;) Det var verkligen ett bra beslut eftersom dem var jättenöjda och tyckte att massagen var hur bra som helst. 5/5 stjärnor
Verifierad kund
26 jul 2021
Bra och proffsigt
Thomas R
20 jul 2021
Fantastiskt avslappnande!
Petra R
20 jul 2021
Rent å fräscht, trevligt bemötande. Hård o välgörande massage, gick därifrån ordentligt genomarbetad å härligt mörbultad
Verifierad kund
19 jul 2021
Mkt trevligt bemötande, i en harmonisk rofylld miljö. Kompetens på hög nivå
Jessica N
15 jul 2021
Fantastisk, gjorde ont som h- vete då Leva hittade knutor och punkter jag inte visste jag hade. Men vilken ,skön energi jag fick efteråt kändes som en ny människa med friskt blod susandes genom nervbanor och leder. Jag rekommenderar verkligen Leva. Detta var mitt första besök men inte det sista. Har redan bokat in en ny tid till henne.
Eva-Lena B
23 jun 2021
Väldigt bra behandling
Verifierad kund
7 jun 2021
Kanonbra.
Kenneth L
5 jun 2021
Hittade mina onda punkter. Superskönt efteråt. Kan varmt rekommendera ett besök.
Linda H
20 maj 2021
Jag tycker massagen jag fick va klockren. Hårdhänt och kom ner på djupet. När jag gick därifrån kände jag verkligen skillnad. Jag rekommenderar att aktiva personer besöker henne.
Fredrik S
16 maj 2021
FÖRTROENDEINGIVADE OCH MKT PROFSIGT kommer att rekommendera till min bekantskapskrets
Conny F
30 apr 2021
Mycket nöjd! Kan varmt rekommendera denna duktiga tjej.
Ulrica E
26 apr 2021
Duktig och kunnig massör som gav mycket råd! Kommer boka fler ggr!
Jeanette J
25 apr 2021
Kanon bra
Christer K
19 apr 2021
Så bra och fantastiskt behandling gjorde underverk redan efter första gången . Så kunnigt och proffsigt bemötande.
Therese L
15 apr 2021
Trevligt bemötande och mycket bra djupgående massage. Rekommenderas.
Camilla S
9 apr 2021
Öm innan och mer avslappnad än någonsin efteråt.
Peter H
26 mar 2021
Så tacksam & nöjd
Ulrika W
22 mar 2021
Mycket bra och trevlig
Karin S
15 mar 2021
Mycket duktig massör.
Verifierad kund
13 mar 2021
Kanon bra
Dieter G
12 mar 2021
Måste varmt rekommendera denna massör, känner mig som en ny människa när jag satte mig i bilen. Efter att ha såna ryggsmärtor och känna att jag kan andas ordentligt.
Marie A
20 feb 2021
En mycke bra behandling. Duktig och kunnig tjej som visste vad som krävdes för behandling på mig. Kommer fortsätta att gå dit.
Anna S
17 feb 2021
Är jättenöjd
Berit B
10 feb 2021
Mycket bra massage och en mysig atmosfär
Madeleine C
5 feb 2021
Fantastisk massör som vet vad hon gör världens trevligaste person. Man kände att det gjorde resultat, och jag har redan bokat en ny tid :). Rekommenderar starkt till alla! Fantastiskt
Amanda L
4 feb 2021
Fantastisk massage otrolig kunnig och närvarande. Rekommenderar varmt att boka massage här om du vill få en riktigt duktig massage som kan känna var dina problem sitter i kroppen. Mycket behaglig miljö och välkomnande.
Petra-Lisa H
3 feb 2021
Har varit på mycket massage genom åren. Men aldrig blivit så genomgången som nu. Det var tufft med välbehövligt. Kommer boka ny tid. Kan varmt rekommendera
Carina B
Massage Oskarshamn > MI Friskvård
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter