Massage Gräsö

Upptäck den bästa massagen i Gräsö. Vi listar de massageterapeuter där du kan boka klassisk massage, idrottsmassage, och fotmassage. Boka snabbt och enkelt en terapeut online för professionell och välgörande massage.
Gräsö
Svartbäcksgatan 23, Uppsala
4.9
74 omdömen
Du hittar Indian Health centralt, på en av Uppsalas mysigaste gata - Svartbäcksgatan. Kom in i en fantastisk miljö med indiska inslag och upplev en behandling utöver det vanliga. Här kan du välja på Abhyanga - varm oljebehandling, Avspänningspaket, Ayurvedisk ansikts och huvudbehandling, Udwarthana - torrmassage och Kalari Chikilsa. Tack vare min breda kompetens får du den hjälp du behöver så att du kan fortsätta jobba mot en mer hälsosam vardag.
4.9
393 omdömen
Beläget i Uppsala hittar du skolgatans fotvård och massage. Här möts du av bästa kvalitet på behandlingar i en rogivande miljö. Kunden står alltid i centrum och med hjälp av terapeutiska behandlingar får du den hjälp du behöver. Terapeuten har lång erfarenhet av massage terapi, medicinsk fotvård och yoga. Yogaklasser erbjuds i små grupper.
Södra Kungsgatan 57, Gävle
4.9
282 omdömen
Salongen är belägen på söder i Gävle södra kungsgatan 57. Byggnaden är en charmig antik trä hus som lyfts av den renoverade och modernt inredda lokalen där man kan njuta av en unik atmosfär och trevlig personal. Salongen erbjuder ett lyxigt utbud Inom skönhetsbehandlingar, vi är experter i allt inom vaxning och massage och självklar strävar vi efter att vara bäst i både resultat och service.
Skolgatan 45, Uppsala
4.9
212 omdömen
Uppsala Yogamassage har tillfälligt stängt. Vi öppnar 1 november på Botanika, Skolgatan 45 - Tider för bokning öppnas upp i slutet av sommaren, välkommen tillbaka då. Hoppas du får en fantastisk sommar! Yogamassage är en avkopplande och samtidigt aktiv behandling där massage, stretching baserad på yogapostitioner och andning kombineras. Efter en behandling känner du dig lätt, vitaliserad och full av energi. Yogamassage är en välgörande behandling som varar länge. Uppsala Yogamassage vill inspirera till rörelse, avslappning och återhämtning. Förhoppningen är att du ska få ny energi, mindre smärta och bättre hälsa genom de behandlingar vi erbjuder. Hos oss kan du betala med swish, kort, ActiWay, ePassi eller online med Klarna. Presentkort kan du köpa på plats eller online från vår hemsida: https://www.uppsalayogamassage.se Se hemsida för aktuella erbjudanden! Varmt välkommen! / Rebecca och Elin OBS! Vi öppnar igen 1 november på Botanika, skolgatan 45 Uppsala
Vretgränd 16, Uppsala
4.8
128 omdömen
Ayurveda och klassisk akupunktur tidlös, hållbar, holistisk, individanpassad, naturlig och miljövänlig läkekonst som baseras på välbeprövade flertusenåriga metoder. Individuell avläsning av din kropp och ditt energisystem, via pulsläsning och tungdiagnostik. En kropp säger mer än1000 ord! Individuellt anpassad och effektiv akupunktur - oftast räcker 1-5 behandlingar med några få nålar för varaktigt resultat Vi finns i centrala Uppsala, nära stationen.
Oqvista, Okvistavägen 15, Riala
4.6
35 omdömen
I Grindstugan på Oqvistagård har jag mitt behandlingsrum, lugn lantlig miljö. En dag i veckan är jag i Vasastan och behandlar, bokas i kalender med plats Vasastan. Just nu kan du få en kostnadsfri introduktion av medicinsk laser i 20 min. Jag erbjuder medicinsk laserbehandling, svensk klassisk massage och taktilbehandling. Läs mer om de olika behandlingarna under respektive tjänst. I ett inledande samtal kommer vi överens om vad Du behöver just idag. Det kan vara att du har ett specifikt problem eller att du vill ha avkoppling och komma ned i varv. Massage har en avslappnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress. Du är varmt välkommen !
Svartbäcksgatan 37 B, Uppsala

Boka massage i Graso online på 60 sekunder. Hitta den bästa terapeuten för dig. Snabb onlinebokning.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter