Markus Massageterapi

4.8
10 omdömen
Under Corona tider vidtar jag extra försiktighetsåtgärder, maila mig på markus.edvardsson@outlook.com vid eventuella frågor.

Hej!
Mina massagebehandlingar strävar efter att rehabilitera muskler och ge information om stretchövningar som hjälper kropppens välmående och rehabilitering. Behandlingarna strävar också efter att ge en större förståelse för vilka rörelser som kan påverka muskeln, och kroppen, negativt, och vad du kan göra för att din kropp ska må på bästa sätt! Och när kroppen mår bra blir det enklare för din mentala hälsa att må bra.

Jag studerar att bli medicinsk massageterapeut på Bergqvist i Stockholm och kommer bedriva verksamheten i samband med mitt studerande.

Utefter mitt examinerande kommer jag utöka mina tjänster. T.ex. kommer jag även bli personlig tränare och kostrådgivare. Utbildning vill alltså ge en helhetsbild av kroppen för att kunna lösa en stor variation av problem och få dig att må så bra som möjligt.
Välkommen!

Boka tid

  • Massagebehandling/Kostrådgivning/Träningsrådgivning

   100 kr
   Du har möjlighet själv att välja vilken av tjänsterna du vill prioritera!
   En behandling där vi pratar om eventuell upplevd smärta, eller spända muskler/stelheter för att ge dig en personligt anpassad massagebehandling.
   Jag ger information om vilka rörelser som kan påverka kroppen negativt och vilka stretchövningar, samt styrkeövningar, och kostråd som kan påverka kroppen positivt för att ge dig större förståelse över hur du kan ta hand om din kropp på bästa sätt.

Om oss

Markus Edvardsson

Jag har alltid haft en naturlig fallenhet för att hjälpa människor och har funnit att massageterapi är en form av terapi som passar mig väldigt bra.

Jag strävar efter att rehabilitera muskler och ge en större medvetenhet om hur kroppen fungerar. På så sätt kan du, utöver min information, själv lära dig hur du hanterar din egna kropp på bästa sätt!
Och när kroppen mår bra blir det även enklare för din mentala hälsa att må bra.

Jag vill att mina behandlingar ska vara billiga och bra så att en större del av människor kan ta del av, och lära sig om, fysisk terapi.
Jag kommer utöka mina tjänster vartefter mitt utbildande. Ex. personling tränare, kostrådgivare och coach.

Min klinik befinner sig på Gym 1337 i Eskilstuna, välkommen!

Utbildning

 • -Certifierad Massör.
 • -Utbildar mig till Personlig Tränare, kostrådgivare och coach.
 • -Utbildar mig till medicinsk massageterapeut på Bergqvist i Stockholm.
Markus Edvardsson

Omdömen

4.8
10 omdömen
17 nov 2020
Trevlig och mycket hjälpsam
Verifierad kund
5 nov 2020
Bra hjälp!
Felicia H
Massage Eskilstuna > Markus Massageterapi
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter