Mariannes spabehandlingar

Boka tid

 • Kroppsvård

  • Chokladskrubb

   695 kr
   Behandlingen börjar med en chokladskrubb som tar bort döda hudceller. Därefter masserar vi in en varm krämig chokladolja över hela din kropp. Medan du ligger inbäddad och chokladen gör sin verkan så får du njuta av en skön ansiktskur och här får du naturligtvis en chokladmask.
  • Energiskrubb

   695 kr
   Behandlingen börjar med en kroppspeeling. Därefter masseras kroppen in med ett ljuvligt doftande kroppsbalsam av havtorn. Därefter packas du in i behaglig värme. Under tiden inpackningen verkar ges en lättare ansiktsbehandling och en avslappnande
  • Klassisk massage

   från 395 kr
   Traditionell klassisk svensk massage. Helkropp eller delar av kroppen efter behov. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare. Ges även till gravida.
  • Spamassage

   620 kr
   Njut av en härligt avslappnande massage med aromaoljor som mjukar upp musklerna och ger dig sinnesro.
  • Lilla ansiktskuren

   395 kr
   Rengöring av ansiktet , manuell peeling, färgning av fransar och bryn samt brynplock. Akupressur , mask samt avslutande produkter.
  • Stora ansiktskuren

   495 kr
   En skön behandling som återfuktar och ger din hy ny lyster samt här får du även en skön nack och skalpmassage
   I behandlingen ingår; rengöring, ansiktsmask, ansiktsmassage och akupressur, nack och skalpmassage.
  • Hot stone massage

   795 kr
   En härlig behandling där terapeuten använder sig av varma lavastenar och olja. Deras värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar och stress och på så sätt återställa balansen hos individen. Ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande.
  • Lerinpackning

   595 kr
   Den varma sköna helkroppsinpackningen med mineralrik lera är en djupgående värmande behandling som renar och tillför huden fukt, mjukar upp musklerna och gör dig härligt välmående.
  • Alginpackning

   695 kr
   En härlig, varm helkroppsinpackning med närande spirulinaalger som har en avgiftande och utrensande effekt. Under tiden du ligger inpackad i värmetäcke och lyssnar till rofylld musik får du en ansiktsrengöring, en härlig ansiktsmask av spirulina och en avslappnande ansiktsmassage. Efter inpackningen blir du insmord med en uppstramande creme som motverkar celluliter.
  • Aromainpackning

   650 kr
   Inleds med en uppiggande saltpeeling som tvättas av med en varm handduk. Därefter följer en mjukgörande inpackning i kroppsbalm, som blandas med en aromaolja. Med terapeuten väljer du mellan olika aromaoljor, som alla innehåller naturliga växtextrakt. Behandlingen inkluderar även en ansiktsrengöring, ansiktsmask och en avstressande ansiktsmassage med akupressur. *Rekommenderas ej vid: se fotnot. Ges även till gravida.Ges även till gravida.
  • Duo massage & ansiktskur

   1 300 kr
   Gör en skön Duobehandling tillsammans med någon du tycker om.

   Medan den ena av er njuter av en återfuktande ansiktsmask med fötterna i fotbad och en välsmakande dryck. Får den andra en skön spa massage på en valfri kroppssida. Sedan byter ni plats.

   I behandlingen ingår även fotmassage med en fotkräm som håller dina fötter mjuka och motverkar förhårdnader.
   Ni väljer själva mellan avslappnande lavendelolja, energigivande citrongräsolja, muskelmjukande vintergrönaolja, eller anticellulite olja.
  • Organiskt antiåldrande ansiktis behandling

   795 kr
   En skön behandling. Med rengöring av ansiktet, peeling, akupressur och ansiktsmassage som är full av energi med antiåldrandeolja.
   Även massage akupressur på dekolletage, armar, händer, nacke och skalpen.
   Det här är en holistisk behandling som påverkar hela människan.
   I behandlingen andvänds endast oljor från Me Anima.

Om oss

Lina Larsson

Har tidigare arbetat på Finare franssar Sollentuna och Torsgatan i Stockholm. Startade eget företag Juni 2016

Utbildning

 • -Certifikat i singelfransar sedan juni 2015
 • -Certifikat i volymfransar sedan oktober 2015

Marianne Larsson

Med lång erfarenhet från underskötsyrket på dem två största sjukhusen i Stockholm har jag nu utbildat om mig till spaterapeut och friskvårdsmassör.
Vill nu ta hand om den friska människan och fokusera mig på hälsa och välmående för kropp och själ.

Utbildning

 • Jag har examen från Axelsons spa skola
 • Som spateraupet och friskvårdsmassör.
 • Utbildning i sockervaxning Januari 2017(Beloxy utbilda i Uppsala)
Boka tid
Lina Larsson
Marianne Larsson
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter