MAKE MOTION SVEG

4.3
6 omdömen
Varmt välkommen till Make Motion. Vi är två naprapater som gärna hjälper dig med dina akuta och mera långvariga besvär. Läs mer om oss på hemsidan makemotion.se Vi finns både i Sveg (Anna) och Lofsdalen (Anna & Mattias)

Boka naprapatbehandling enkelt här via bokningssidan. Vill du boka tid för löpanalys, längdteknikkurs eller träning i spiralstabilisering kontakta Anna på 0707-205559 eller e-posta till anna@makemotion.se.

På hemsidan makemotion.se finner du även info om gruppträning som erbjuds i Glötegården i yogaformerna yin, restorative och Yang samt löpning och längdtekniks lektioner i Lofsdalen.

Betalar gör du enkelt via swish till 123 345 16 48. Om du vill betala på faktura tillkommer en avgift på 10kr. Alla fakturor och kvitton kommer via mail från Nox finans.

Hunden Garbo är med i Sveg på dagarna.

Varmt välkommen/ Anna Glad & Mattias Wennberg

Boka tid

Om oss

Anna Glad

Jag bara älskar att röra på mig, har en tävlingsbakgrund i b l a längdskidåkning men sedan många år ser jag mig själv som en upplevelselöpare och friluftsnörd både genom vandring, toppturer och all övrig skidåkning både med vänner, man och barn eller ensam med hunden.

Jag skulle säga att min styrka som behandlande naprapat är att jag själv haft en hel del krämpor genom åren med b la diskproblematik som lärt mig ett och annat vad som funkar i både träning och behandlingsväg och efter utbildningen i Spiral stabilisering tycker jag mig ha en röd tråd i varför vi moderna människor får mer och mer ont i ffa rygg och övriga leder och hur vi på ett relativt enkelt sett kan bli betydligt bättre med mer kunskap om hur våran hållning påverkar oss både negativt och positivt samt hur vi tränar upp våran hållning och underhåller den på bästa sett.

I mina behandlingar använder jag tekniker som ledjustering, pressur, massage och akupunktur.

Min övertygelse är även att hitta en balans mellan aktivitet (stress) och vila (återhämtning). Återhämtningen hittar jag både i tystnaden i naturen samt i olika yogaformer som yin, restorativ och mina egna komponerade yangyoga sekvenser jag sätter ihop serier för att mjuka upp ryggrad, höfter och bröstryggar. Håll utkick på hemsidan & instagramkontot makemotion.se för kommande längre kurser i spiralstabilsiering, löpning & yoga eller enstaka kvällar och workshops med olika teman.

Missa inte våra retreats vi har i Lofsdalen under alla årstider med yoga och fjälluppleveslen som den röda tråden.

Hoppas vi ses/ Anna Glad

Mobil: 0707-205559
E-post: anna@makemotion.se

Utbildning

  • Naprapathögskolan 2000-2004
  • Ashtangayoga 2007-2008
  • Viryayoga 2008-2009
  • Västerländs Akupunktur 2010
  • Yinyoga 2012
  • M-Spaceyoga 2014
  • Spiralstabilsiering 2015-2017
  • Restorativeyoga 2018
  • Kommande utbildning i TCM öronakuounktur 2018
Anna Glad

Omdömen

4.3
6 omdömen
21 maj 2019
Bred kunskap inom många olika sorters behandlingar
Kenneth W
Bra behandling, bra service och informerande, helt ok behandlingslokal
20 maj 2019
Jätte bra rekommenderas!
Verifierad kund
Salongen är liten och mysig, jag har fått bra hjälp med mina ryggbesvär.
20 maj 2019
Anna besitter en otrolig kompetens. Den bästa helt enkelt!
Maria S
Massage Sveg > MAKE MOTION
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter