MAKE MOTION LOFSDALEN

4.3
6 omdömen
Varmt välkommen till Make Motion. Vi är två naprapater som gärna hjälper dig med dina akuta och mera långvariga besvär. Läs mer om oss på hemsidan makemotion.se Vi finns både i Sveg (Anna) och Lofsdalen (Anna & Mattias)

Boka antingen naprapat & massagebehandling enkelt här via bokningssidan. Vill du boka tid för löpanalys, längdteknikkurs eller träning i spiralstabilisering kontakta Anna på 0707-205559 eller e-posta till anna@makemotion.se

På hemsidan makemotion.se finner du även info om gruppträning som erbjuds i Glötegården i yogaformerna yin, restorative och yang samt löpning och längdtekniks lektioner i Lofsdalen.

Betalar gör du enkelt via swish till 123 345 16 48. Om du vill betala på faktura tillkommer en avgift på 10kr. Alla fakturor och kvitton kommer via mail från Nox finans.

Vi ser fram emot att hjälpa dig/
Anna & Mattias

Boka tid

 • Gruppbokningar

  • Onsdagar: Vandring och yoga

   Kl. 09.00-ca 13.30
   Vandring från Bunäset (Kör mot västvallen på andra sidan sjön) till Våffelstugan t&r vi yogar uppmjukande för ryggrad och höfter innan guidad avslappning. Sedan vandring tillbaka
   Pris : 450kr (inkl lunchmacka, Kaffe/te + yogamatta)
  • Uteyoga i sommar vid Kokhuset

   Alla klasser är 90 min. Dessa uteyogaklasser är en frorm av YANGYOGA där vi mjukar upp ryggrad, höfter och bröstryggar samt stärker ben innan vilsam avslappning. Lånemattor finns. Klä dig i mjuka kläder.

   Vid regn ställs klassen in, håll koll på mailen.

Om oss

Anna Glad

Jag bara älskar att röra på mig, har en tävlingsbakgrund i b l a längdskidåkning men sedan många år ser jag mig själv som en upplevelselöpare och friluftsnörd både genom vandring, toppturer och all övrig skidåkning både med vänner, man och barn eller ensam med hunden.

Jag skulle säga att min styrka som behandlande naprapat är att jag själv haft en hel del krämpor genom åren med b la diskproblematik som lärt mig ett och annat vad som funkar i både träning och behandlingsväg och efter utbildningen i Spiral stabilisering tycker jag mig ha en röd tråd i varför vi moderna människor får mer och mer ont i ffa rygg och övriga leder och hur vi på ett relativt enkelt sett kan bli betydligt bättre med mer kunskap om hur våran hållning påverkar oss både negativt och positivt samt hur vi tränar upp våran hållning och underhåller den på bästa sett.

I mina behandlingar använder jag tekniker som ledjustering, pressur, massage och akupunktur.

Min övertygelse är även att hitta en balans mellan aktivitet (stress) och vila (återhämtning). Återhämtningen hittar jag både i tystnaden i naturen samt i olika yogaformer som yin, restorativ och mina egna komponerade yangyoga sekvenser jag sätter ihop serier för att mjuka upp ryggrad, höfter och bröstryggar. Håll utkick på hemsidan & instagramkontot makemotion.se för kommande längre kurser i spiralstabilsiering, löpning & yoga eller enstaka kvällar och workshops med olika teman.

Missa inte våra retreats vi har i Lofsdalen under alla årstider med yoga och fjälluppleveslen som den röda tråden.

Hoppas vi ses/ Anna Glad

Mobil: 0707-205559
E-post: anna@makemotion.se

Utbildning

 • Naprapathögskolan 2000-2004
 • Ashtangayoga 2007-2008
 • Viryayoga 2008-2009
 • Västerländs Akupunktur 2010
 • Yinyoga 2012
 • M-Spaceyoga 2014
 • Spiralstabilsiering 2015-2017
 • Restorativeyoga 2018
 • Kommande utbildning i TCM öronakuounktur 2018

Mattias Wennberg

Jag har min övertygelse i att vi är människor och ska då både röra oss och äta som vi från grunden är byggda för. Under mina 14 år som Leg. Naprapat i Stockholm har jag haft ett stort patientflöde och haft den fina möjligheten att fått jobba på Aktiv Rehabs klinik i infra city där mina mentorer har varit duktiga på att förvalta och förmedla den manuella konsten manpiulation (kotknackeri), vilket jag känner mig trygg i. Under åren har jag varit Öhlins racings naprapat på huvudkontoret i Väsby samt i början av karriären jobbat med fotbollslag som Djugårdens utvecklingslag, Valsta syrianska och Väsby hockey, men ffa är det den "vanliga medborgaren" och dess krämpor som jag har god kännedom om. Mina behandlingar är manuella med en blandning av manipulation, pressur och massage. Under senare år har jag även studerat Spiralstabilisering i Uppsala och Prag vilket verkligen har fångat mitt intresse då metoden känns så logisk hur vi människor är menade att röra oss och hur vi med denna metod kan förbättra hållningen samt rörelsemöstret i gång och löpning så att vi inte skapar spänningar helt i onödan. Mina egna intressen är skid-/snowbordåkning på berget, toppturer, skatebordåkning samt spela musik & sjunga..

Ser fram emot att få ta emot er i Lofsdalen.

Mobil: 0763-10 39 94
E-post: mattias@makemotion.se

Utbildning

 • Naprapathögskolan 2000-2004
 • Spiral stabilsiering terapeut 2015-2017
Anna Glad
Mattias Wennberg

Omdömen

4.3
6 omdömen
21 maj 2019
Bred kunskap inom många olika sorters behandlingar
Kenneth W
Bra behandling, bra service och informerande, helt ok behandlingslokal
20 maj 2019
Jätte bra rekommenderas!
Verifierad kund
Salongen är liten och mysig, jag har fått bra hjälp med mina ryggbesvär.
20 maj 2019
Anna besitter en otrolig kompetens. Den bästa helt enkelt!
Maria S
Massage Sveg > MAKE MOTION
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter