MAKE MOTION Glötegården (Yoga)

I Glötegården yogar vi på fina gamla trägolv med högt i tak. Här finns verkligen möjlighet att uppleva tystaden på riktigt. Glötegården är fullt utrustad med yogaprylar som varma, mjuka ullmattor, filtar, block, band, terapibollar samt supergreppmattor. Kom som du är i underställ direkt från skidbacken eller klä dig i mjuka kläder. Vi yogar barfota. Boka din yogamatta enkelt här via timecenter.
Namaste/ Anna

Boka tid

  • Yoga 90 min i Glötegården

   Alla klasser är 90 min. Välj mellan den djupstretchande, meditativa, vilsamma YINYOGAN eller den mera fysiska YANGYOGAN där vi mjukar upp ryggrad, höfter och bröstryggar samt stärker ben innan vilsam avslappning.

Om oss

Anna Glad

Jag bara älskar att röra på mig, har en tävlingsbakgrund i b l a längdskidåkning men sedan många år ser jag mig själv som en upplevelselöpare och friluftsnörd både genom vandring, toppturer och all övrig skidåkning både med vänner, man och barn eller ensam med hunden.

Jag skulle säga att min styrka som behandlande naprapat är att jag själv haft en hel del krämpor genom åren med b la diskproblematik som lärt mig ett och annat vad som funkar i både träning och behandlingsväg och efter utbildningen i Spiral stabilisering tycker jag mig ha en röd tråd i varför vi moderna människor får mer och mer ont i ffa rygg och övriga leder och hur vi på ett relativt enkelt sett kan bli betydligt bättre med mer kunskap om hur våran hållning påverkar oss både negativt och positivt samt hur vi tränar upp våran hållning och underhåller den på bästa sett.

I mina behandlingar använder jag tekniker som ledjustering, pressur, massage och akupunktur.

Min övertygelse är även att hitta en balans mellan aktivitet (stress) och vila (återhämtning). Återhämtningen hittar jag både i tystnaden i naturen samt i olika yogaformer som yin, restorativ och mina egna komponerade yangyoga sekvenser jag sätter ihop serier för att mjuka upp ryggrad, höfter och bröstryggar. Håll utkick på hemsidan & instagramkontot makemotion.se för kommande längre kurser i spiralstabilsiering, löpning & yoga eller enstaka kvällar och workshops med olika teman.

Missa inte våra retreats vi har i Lofsdalen under alla årstider med yoga och fjälluppleveslen som den röda tråden.

Hoppas vi ses/ Anna Glad

Mobil: 0707-205559
E-post: anna@makemotion.se

Utbildning

 • Naprapathögskolan 2000-2004
 • Ashtangayoga 2007-2008
 • Viryayoga 2008-2009
 • Västerländs Akupunktur 2010
 • Yinyoga 2012
 • M-Spaceyoga 2014
 • Spiralstabilsiering 2015-2017
 • Restorativeyoga 2018
 • Kommande utbildning i TCM öronakuounktur 2018
Anna Glad
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter