GLAD & GLAD

4.8
35 omdömen
Varmt välkommen till GLAD & GLAD i Funäsdalen. Vi är två naprapater som gärna hjälper dig med dina akuta och mera långvariga besvär. Vi har varit verksamma sedan 2004.

Boka antingen naprapatbehandling, yogmatta eller vinterns längdlektioner, enkelt via denna sida.

Betalar gör du enkelt via swish till 123 345 16 48. Om du vill betala på faktura tillkommer en avgift på 15kr. Alla fakturor och kvitton kommer via mail från Nox Finans.

Vi ser fram emot att hjälpa dig/
Anna & Mattias

Boka tid

  • Onsdagar: Vandring och yoga

   Kl. 09.00-ca 17.00
   Vandring från Bunäset via hångvallen (lunchpaus) till våffelstugan ( yogastund med fruktfika) därefter den avslutande vandringen till västvallen. Turen mäter ca 19 km genom gammal skog, bäckar och fjällmyrar och vyer.

Om oss

Anna Glad

Jag bara älskar att röra på mig, har en tävlingsbakgrund i b l a längdskidåkning men sedan många år ser jag mig själv som en upplevelselöpare och friluftsnörd både genom vandring, toppturer och all övrig skidåkning både med vänner, man och barn eller ensam med hunden.

Jag skulle säga att min styrka som behandlande naprapat är att jag själv haft en hel del krämpor genom åren med b la diskproblematik som lärt mig ett och annat vad som funkar i både träning och behandlingsväg och efter utbildningen i Spiral stabilisering tycker jag mig ha en röd tråd i varför vi moderna människor får mer och mer ont i ffa rygg och övriga leder och hur vi på ett relativt enkelt sett kan bli betydligt bättre med mer kunskap om hur våran hållning påverkar oss både negativt och positivt samt hur vi tränar upp våran hållning och underhåller den på bästa sett.

I mina behandlingar använder jag tekniker som ledjustering, pressur, massage och akupunktur.

Min övertygelse är även att hitta en balans mellan aktivitet (stress) och vila (återhämtning). Återhämtningen hittar jag både i tystnaden i naturen samt i olika yogaformer som yin, restorativ och mina egna komponerade yangyoga sekvenser jag sätter ihop serier för att mjuka upp ryggrad, höfter och bröstryggar. Håll utkick på hemsidan & instagramkontot gladochglad.se vad vi erbjuder inom behandlingar, spiralstabilisering, yoga och längsdkidor.

Hoppas vi ses/ Anna Glad

Mobil: 0707-205559
E-post: hej@annaglad.se

Utbildning

 • Naprapathögskolan 2000-2004
 • Ashtangayoga 2007-2008
 • Viryayoga 2008-2009
 • Västerländs Akupunktur 2010
 • Yinyoga 2012
 • M-Spaceyoga 2014
 • Spiralstabilsiering 2015-2017
 • Restorativeyoga 2018
 • Kommande utbildning i TCM 2019

Mattias Wennberg

Jag har min övertygelse i att vi är människor och ska då både röra oss och äta som vi från grunden är byggda för. Under mina 14 år som Leg. Naprapat i Stockholm har jag haft ett stort patientflöde och haft den fina möjligheten att fått jobba på Aktiv Rehabs klinik i infra city där mina mentorer har varit duktiga på att förvalta och förmedla den manuella konsten manpiulation (kotknackeri), vilket jag känner mig trygg i. Under åren har jag varit Öhlins racings naprapat på huvudkontoret i Väsby samt i början av karriären jobbat med fotbollslag som Djugårdens utvecklingslag, Valsta syrianska och Väsby hockey, men ffa är det den "vanliga medborgaren" och dess krämpor som jag har god kännedom om. Mina behandlingar är manuella med en blandning av manipulation, pressur och massage. Under senare år har jag även studerat Spiralstabilisering i Uppsala och Prag vilket verkligen har fångat mitt intresse då metoden känns så logisk hur vi människor är menade att röra oss och hur vi med denna metod kan förbättra hållningen samt rörelsemöstret i gång och löpning så att vi inte skapar spänningar helt i onödan. Mina egna intressen är skid-/snowbordåkning på berget, toppturer, skatebordåkning samt spela musik & sjunga..

Ser fram emot att få ta emot er i Funäsdalen.

Mobil: 0763-10 39 94

Utbildning

 • Naprapathögskolan 2000-2004
 • Spiral stabilsiering terapeut 2015-2017
Anna Glad
Mattias Wennberg

Omdömen

4.8
35 omdömen
3 aug 2019
Hej. Jag heter inte Oskar utan Cecilia. Men förutom det så tyckte jag att yogan var jättebra. Ledaren Anna ledde oss igenom passet på ett mycket bra sätt. Avslutningen med doft, lite lätt massage och dagens ord var mentalt påkostat och kändes lyxigt. Tack!
Verifierad kund
31 jul 2019
Engagerad glad trevlig kunnig person
Verifierad kund
22 jul 2019
Mycket positivt! Mycket bra yoga och en mycket bra ledare. Hoppas det fortsätter för det är en mycket trevligt och skönt att kunna träna/yoga när man är här uppe.
Verifierad kund
19 jul 2019
Väldigt skönt och avslappnande yoga
Verifierad kund
19 jul 2019
Yogastunden var jättebra
Verifierad kund
15 jul 2019
Anna väldigt duktig. Trevligt bemötande. Fick även goda råd till egen träning och självhjälp.
Verifierad kund
21 maj 2019
Bred kunskap inom många olika sorters behandlingar
Kenneth W
Bra behandling, bra service och informerande, helt ok behandlingslokal
20 maj 2019
Jätte bra rekommenderas!
Verifierad kund
Salongen är liten och mysig, jag har fått bra hjälp med mina ryggbesvär.
20 maj 2019
Anna besitter en otrolig kompetens. Den bästa helt enkelt!
Maria S
Naprapat Funäsdalen > GLAD & GLAD
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter