Makasih

5.0
(168)
Hos oss finns för närvarande två terapeuter som erbjuder reflexologi/zonterapi, lymfmassage, klassisk massage och en mix av ovanstående.

Boka tid

  • Yoga

  • Föreläsning

  • Lymfmassage

   1 200 kr
   Lymfsystemet tillhör kroppens immunförsvar och är en viktig del av cirkulationssystemet. Det fungerar både som avlopp och reningsverk på samma gång. Lymfmassagens syfte är att lossa och lösgöra gammal ärrvävnad för att öka transporten av lymfvätska och slaggprodukter från vävnaden tillbaka till blodbanan för att slutligen transporteras ut ur kroppen via urinen. Massagen utförs på hela kroppen med olja och mjuka grepp. Vi rekommenderar även en egenmassage som är lätt att göra själv för att underhålla lymfan mellan behandlingarna.
  • Massage

   från 650 kr
   Företagsmassage som anpassas utefter dina behov och önskemål.
  • Massage QSR

   Företagsmassage för anställda på QSR.
  • Mixbehandling

   från 1 200 kr
   För att kunna ge en så komplett och tillfredsställande behandling som möjligt utnyttjas all kunskap och erfarenhet inom de olika terapeutiska grenarna som finns representerade. Hela individen kan kännas in och balanseras. Alla metoder kan komplettera varandra och särskilda önskemål kan tas i beräkning. Olika kombinationer kan förekomma, utifrån önskemål och utefter den bedömning och överenskommelse vi tillsammans gör. Utifrån helheten dyker vi långt ner under ytan för att reda ut kroppens fysiska och mentala blockeringar. När vi når roten till problemet kan vi lösa upp det.
  • Reflexologi

   från 850 kr
   Kairons reflexologi ( zonterapi) grundar sig på principen att det finns zoner eller reflexpunkter som står i förbindelse med varje anatomisk del i kroppen. Om det finns en obalans eller överbelastning i en kroppsdel visar det sig i reflexzonen som smärta. De områden som smärtar stimuleras, masseras upp med händer eller zonstavar för att öka cirkulationen och aktivera människans fantastiska naturliga självläkningsförmåga.
   Reflexologi är en effektiv behandlingsmetod som sätter igång en förändringsprocess, fysisk, mental eller känslomässig.
  • Workshop

  • workshop

  • Yogakonsultation

   från 1 200 kr
   Individuell konsultation utifrån yogans grunder där vi tittar på kropp, andning, tankemönster, meditation för att främja balans och välmående. Du får verktyg att själv jobba vidare med.

Om oss

Kajsa Eklund

Som tonåring fick jag hjälp av reflexologi, när inte den vanliga sjukvården hjälpte. Där och då började ett intresse för holistiskt läkande på alla plan. Jag började min resa genom att utbilda mig till massageterapeut via Axelsons, där jag lärde mig läsa kroppar, tyda mönster och att söka efter grundorsaken till problemet, istället för att arbeta på ytan. Längtan efter ännu djupare förståelse fick mig att vidareutbilda mig till reflexolog/zonterapeut via Kairon. Där fick jag lära mig hur kroppens system hänger ihop på de finaste och mest subtila sätt. Med detta som grund har jag många verktyg för att hjälpa dig just där du är. Oavsett om det är fysiskt, emotionellt eller balansen däremellan. Min styrka ligger i att kunna läsa in vad just du behöver och anpassa behandlingen därefter. Mitt arbete är min passion och det vill jag förmedla till alla jag möter, oavsett om det är till min familj, personen bredvid mig på vagnen eller klienten på bänken.

Utbildning

 • -Diplomerad massageterapeut via Axelsons G.I. samt certifierad massör via branschrådet svensk massage, 2008
 • -Diplomerad reflexolog/zonterapeut via Kairon, 2011
 • -Utbildad i Koppning via Axelsons G.I. 2015
 • -Utbildad i Trauma Tapping Technique via Peaceful Heart Network, 2019
 • -Diplomerad lymfmassör via Axelsons G.I. 2019
 • Samt många många mindre kurser och introduceringar i allt från de-armourering, hypnoterapi, rosenterapi mm.

Maria Holgersson

Jag har gått vägen via träningsglädje och gruppträningsinstruktör via den sedvanliga sjukvården som sköterska och nu valt att lägga fokus bortom läkemedel och slå ett slag för ett djupare välmående på alla plan och genom alla lager. Framförallt har jag en tro på vikten av att sakta in och bekanta sig med sig själv, oavsett om det sker via mer fysisk aktivitet, behandlingar, meditation eller samtal. Som terapeut och yoga/meditationslärare kan jag möta dig där du är med de besvär som finns just nu och ta det därifrån. Det kvittar om det är en trasig axel, migrän, ryggont, krånglande knän eller utbrändhet, vilsenhet, ångest, oro, sömnproblem, eller en livskris.

Utbildning

 • Diplomerad massageterapeut via Axelsons G.I samt certifierad massör av branschrådet svensk massage 2008
 • Diplomerad reflexolog via Kairon 2011
 • Diplomerad lymfmassör via Axelsons 2020
 • Legitimerad sjuksköterska 2008
 • 500h yogalärare tantrisk hathayoga via The Practice Bali 2016+2018
 • Yoga nidralärare via Para Yoga 2020
 • Meditationslärare via Kings meditation, 2021
 • Gruppträningsinstruktör via Les Mills, SAFE education mfl
Kajsa Eklund
Maria Holgersson

Omdömen

5.0
(168)
2 maj 2022
En otrolig avkopplande upplevelse där man kommer in i djupet av sig själv under behandlingen. Tryckte på punkter jag inte visste att jag hade. Min ångest har inte kommit tillbaka sedan jag vart på Makasih
Verifierad kund
17 feb 2022
Fina och väldigt fräscha lokaler. Så vänligt bemött, och helt underbara behandlingar - väldigt bra att det är flexibelt efter vad man behöver just då, och inte (bara) fasta behandlingsformer. Genuint och professionellt ställe, som jag rekommenderar med glädje!
Martina S
16 jan 2022
Fantastisk massage!
Verifierad kund
8 okt 2021
Maria var väldigt lyhörd och duktig, kände mig som en ny människa efter bara 1 behandling, rekommenderar starkt!
Sofia A
23 jul 2021
Fint bemötande, lugn o skön miljö och varsamma händer - jättenöjd!
Marie G
10 jul 2021
Underbart
Sanja K
12 jun 2021
Fantastiskt bra!
Anki H
9 jun 2021
återigen en fantastisk behandling hos Pamela
Pia D
1 jun 2021
Fantastiskt att bli ompysslad och att få en behandling anpassad för mig. Kajsa är lyhörd för vad kroppen talar om att den behöver, och hjälper den med det. Jobbar långsiktigt och förebyggande. Rekommenderas verkligen!
Sara G
27 maj 2021
Har aldrig haft en så fantastisk massageupplevelse! Kändes som att jag var i trans under behandlingen och massören hade en otrolig kunskap om kroppen och visste precis vart mina spänningar satt och kunde förklara hur allt hängde ihop efter massagen! Kommer tillbaka inom kort!!
Angeliqe B
27 maj 2021
känner mej alltid nöjd efter behandling hos Pamela!!
Pia D
25 maj 2021
Fantastisk! Jag fick postural träning av Pamela Engström - vilket kunskapslyft för att må bättre! Nu förstår jag varför jag haft ont, att jag också tidigare kan ha tränat fel, och framförallt - vad jag kan göra för att få möjlighet att må bättre!
Verifierad kund
23 maj 2021
Pamela har hjälpt mig att ge nytt liv åt min kropp. Med hjälp av postural träning, lymfmassage och yoga känns kroppen lätt och stark på ett sätt jag hade gett upp hopp om. Tack!
Frida O
23 maj 2021
Min kropp reagerade jättebra på Marias behandling för smärtan jag hade och den försvann snabbt. Har provat andra slags behandlingar men inget har fungerat så bra och snabbt som detta. Är väldigt tacksam!
Rebecca S
17 maj 2021
Kajsa är fantastiskt på alla sätt och jag mår alltid bra innan jag vet att jag ska till henne och efter ett besök framförallt!
Therese M
26 apr 2021
Super!
Sofia G
25 apr 2021
Över förvänta.
Anna H
18 apr 2021
Pamela har underbart bemötande, lyhörd och oerhörd kunskap.
Sandra P
15 apr 2021
Behandlingen var bra. Reflexologi är en spännande form av behandling. Maria är mycket duktig och inkännande. Rekommenderas!
Emma H
18 mar 2021
Är supernöjd fick bra information vad som skulle göras Så proffsigt Rekommenderar varmt detta ställe
Anne-Charlotte A
12 mar 2021
Brilliant professional och harmonisk träffade Maria a riktigt stjärnor
Laura O
5 mar 2021
Jättenöjd med behandlingen! Fin och mysig lokal och jättetrevligt bemötande!
Maria S
27 feb 2021
Wow, vilken fantastisk upplevelse! Smärtan i ländryggen försvann och jag kände att min hållning rätades upp. Jag kan varmt rekommendera Pamela och Postural Träning!
Emma F
22 feb 2021
Pamela är otroligt proffsig och varm, kan inte tänka mig bättre bemötande eller behandling. Är otroligt nöjd!
Alexandra W
18 feb 2021
Pamela är oerhört proffsig och mycket kunnig inom sitt område. Hon kunde snabbt definiera vilka muskler jag har problem med samt övningar jag bör göra för att stärka min kropp och slippa smärta. Behandlingen känndes fantastikt bra och jag ser fram emot att boka ett nytt besök hos Pamela. Jag kan varmt rekommendera behandling hos Pamela!
Charlotta O
10 feb 2021
Helt fantastisk upplevelse, Kajsa vet verkligen vad hon gör. Kände mig super nöjd efteråt och längtar tills jag har min nästa behandling hos henne. Hon visste precis vad de var min kropp behövde! Tack snälla för den bästa massagen jag har upplevt.
Lovisa D
7 feb 2021
Väldigt bra bemötande samt behandling.
Gabriell G
5 feb 2021
Kajsa är fantastiskt duktig jag har gått till henne i flera år. Rekommenderar varmt!
Hanna S
19 nov 2020
Kajsa är oerhört skicklig. Rekommenderas varmt!
Ulf L
14 nov 2020
Kajsa är trevlig, kunnig.
Eva R
Massage Göteborg > Makasih
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter