Makasih

5.0
(230 omdömen)
Vid Munkebäckstorget i Göteborg hittar du Makasih. Makasihs grundare är Maria och Kajsa. De har en bred bas av både kunskap och erfarenhet till sitt förfogande. De ser på individens alla delar, ett holistiskt synsätt, där målet är att hitta roten till besväret. Välj mellan klassisk massage, lymfmassage, koppning och reflexologi, eller varför inte en härlig stund yoga eller meditation? Allt för ditt välbefinnande.

Boka tid

Om oss

Kajsa Eklund

Som tonåring fick jag hjälp av reflexologi, när inte den vanliga sjukvården hjälpte. Där och då började ett intresse för holistiskt läkande på alla plan. Jag började min resa genom att utbilda mig till massageterapeut via Axelsons, där jag lärde mig läsa kroppar, tyda mönster och att söka efter grundorsaken till problemet, istället för att arbeta på ytan. Längtan efter ännu djupare förståelse fick mig att vidareutbilda mig till reflexolog/zonterapeut via Kairon. Där fick jag lära mig hur kroppens system hänger ihop på de finaste och mest subtila sätt. Med detta som grund har jag många verktyg för att hjälpa dig just där du är. Oavsett om det är fysiskt, emotionellt eller balansen däremellan. Min styrka ligger i att kunna läsa in vad just du behöver och anpassa behandlingen därefter. Mitt arbete är min passion och det vill jag förmedla till alla jag möter, oavsett om det är till min familj, personen bredvid mig på vagnen eller klienten på bänken.

Utbildning

 • -Diplomerad massageterapeut via Axelsons G.I. samt certifierad massör via branschrådet svensk massage, 2008
 • -Diplomerad reflexolog/zonterapeut via Kairon, 2011
 • -Utbildad i Koppning via Axelsons G.I. 2015
 • -Utbildad i Trauma Tapping Technique via Peaceful Heart Network, 2019
 • -Diplomerad lymfmassör via Axelsons G.I. 2019
 • Samt många många mindre kurser och introduceringar i allt från de-armourering, hypnoterapi, rosenterapi mm.

Maria Holgersson

Jag har gått vägen via träningsglädje och gruppträningsinstruktör via den sedvanliga sjukvården som sköterska och nu valt att lägga fokus bortom läkemedel och slå ett slag för ett djupare välmående på alla plan och genom alla lager. Framförallt har jag en tro på vikten av att sakta in och bekanta sig med sig själv, oavsett om det sker via mer fysisk aktivitet, behandlingar, meditation eller samtal. Som terapeut och yoga/meditationslärare kan jag möta dig där du är med de besvär som finns just nu och ta det därifrån. Det kvittar om det är en trasig axel, migrän, ryggont, krånglande knän eller utbrändhet, vilsenhet, ångest, oro, sömnproblem, eller en livskris.

Utbildning

 • Diplomerad massageterapeut via Axelsons G.I samt certifierad massör av branschrådet svensk massage 2008
 • Diplomerad reflexolog via Kairon 2011
 • Diplomerad lymfmassör via Axelsons 2020
 • Legitimerad sjuksköterska 2008
 • 500h yogalärare tantrisk hathayoga via The Practice Bali 2016+2018
 • Yoga nidralärare via Para Yoga 2020
 • Meditationslärare via Kings meditation, 2021
 • Gruppträningsinstruktör via Les Mills, SAFE education mfl
Kajsa Eklund
Maria Holgersson

Omdömen

5.0
(230 omdömen)
22 jan 2023
Otroligt skön och bra massage. Varm och mysig lokal, trevligt bemötande och 10/10 massage. Kommer definitivt komma tillbaka.
Malin I
16 jan 2023
Trevliga lokaler, bra mottagande och bra behandling. Jag kommer tillbaka.
Monica B
14 jan 2023
Mkt inlyssnande på mina önskemål och otroligt skön massage!!!
Verifierad kund
10 jan 2023
Kajsas skickliga händer förmedlar mycket erfarenhet och hennes bemötande är självklart och kärleksfullt. Kan varmt rekommendera hennes behandlingar!
Filippa B
10 jan 2023
Gått hos Kajsa sedan 2008 då hon behandlade bort mina nackproblem som jag haft i flera år! Hon är verkligen superduktig på att känna in vad ens kropp behöver och hur hon kan hjälpa till!
Johanna D
5 jan 2023
Mycket bra. Det är en Skön känsla i kroppen efter en behandling.
Christina J
15 dec 2022
Reflexologi behandlingen var skön och avslappnande. En ny upplevelse.
Lena O
27 nov 2022
Mycket trevlig och kompetent
Verifierad kund
17 nov 2022
Att komma till Kajsa är som att komma hem. Hon känner min kropp bättre än mig och det hon gör går inte att beskriva, det måste upplevas. Hon är fantastisk och jag är så tacksam för allt Hon gjort för att jag skall må bra I kropp och själ.
Paula H
16 nov 2022
Såååå bra behandling, fick hjälp med mina trötta muskler!
Kicki J
10 nov 2022
Makasih är en lugn, avslappnad miljö med professionella behandlingar !
Birgitta A
1 nov 2022
Verkligen, verkligen bra!
Marie A
26 okt 2022
Makasih and Maria were just so warm and welcoming. It is a safe space where you can truly let go. Maria has magic hands and makes you feel calm and seen.
Bee F
10 okt 2022
Underbar behandling gör gott för mitt ryggonda
Bengt G
28 sep 2022
Kajsa är fantastisk på det hon gör. Rekommenderas varmt! Jag har provat många andra men ingen kan mäta sig med henne.
Verifierad kund
24 sep 2022
Inkännande och lyssnande terapeut (Maria) med bred och djup kunskap. Här bryr man sig om och behandlar hela människan, inte bara enstaka muskler. Rekommenderas varmt!
Bernhard G
28 aug 2022
Rekommenderar varmt
Camilla H
8 jul 2022
Fantastiskt rätt igenom. Världsklass
Ulf L
22 jun 2022
Fantastiskt bra! Rekommenderas varmt!
Anki H
3 jun 2022
Ett vänligt mottagande, intresserad av att förstå behoven. Öppnade upp låsta områden, så att man redan dagen efter känner en förändring.
Fredrik N
2 maj 2022
En otrolig avkopplande upplevelse där man kommer in i djupet av sig själv under behandlingen. Tryckte på punkter jag inte visste att jag hade. Min ångest har inte kommit tillbaka sedan jag vart på Makasih
Verifierad kund
10 apr 2022
Maria hjälpte mig när jag hade POTS, med hjälp av regelbundna behandlingar gick pulsen successivt ner. Har även fått behandlingar för fertilitet. Försökte bli gravid under nästan 2 års tid utan att lyckas, efter ett antal behandlingar hos Maria blev jag gravid. Har tidigare besökt flera olika reflexologer och zonterapeuter, upplever att Kajsa och Maria är de bästa jag har varit hos.
Åsa Ö
17 feb 2022
Fina och väldigt fräscha lokaler. Så vänligt bemött, och helt underbara behandlingar - väldigt bra att det är flexibelt efter vad man behöver just då, och inte (bara) fasta behandlingsformer. Genuint och professionellt ställe, som jag rekommenderar med glädje!
Martina S
16 jan 2022
Fantastisk massage!
Verifierad kund
8 okt 2021
Maria var väldigt lyhörd och duktig, kände mig som en ny människa efter bara 1 behandling, rekommenderar starkt!
Sofia A
23 jul 2021
Fint bemötande, lugn o skön miljö och varsamma händer - jättenöjd!
Marie G
10 jul 2021
Underbart
Sanja K
12 jun 2021
Fantastiskt bra!
Anki H
9 jun 2021
återigen en fantastisk behandling hos Pamela
Pia D
1 jun 2021
Fantastiskt att bli ompysslad och att få en behandling anpassad för mig. Kajsa är lyhörd för vad kroppen talar om att den behöver, och hjälper den med det. Jobbar långsiktigt och förebyggande. Rekommenderas verkligen!
Sara G
Massage Göteborg > Makasih
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter