Helahuma Jan Waldenströms Gata 35 Malmö

4.8
812 omdömen
Varmt välkommen till Helahuma kiropraktik och massage på Clinical Research Centre, Skånes universitetssjukhus, Malmö.

Vår legitimerade kiropraktor Marie Tånnander erbjuder en mjuk men kraftfull form av kiropraktik som kallas Network Care för dig som vill skapa långsiktiga strategier för hälsa. Behandlingen syftar till att omorganisera och uppgradera kroppens förmåga till självläkning.

Många som går på Network Care
uttrycker resultat som: mindre smärta, ökad rörlighet, mer trygghet, bättre sömn, mindre oro/ångest/nedstämdhet, mer energi, ökad stresstålighet, en ökad förmåga att känna glädje och njuta av livet m.m.

Se hemsidan (länk nedanför kartan) för mer information och tidbokning hos Marie.

Hos oss kan du få även få effektiva massagebehandlingar av våra Medicinska massageterapeuter Daria, Sara och Per samt hos Robert och Erika (massagepraktikant).

Boka tid

 • Gruppbokningar

Om oss

Cecilia Hjälmroth

En dag för 20 år sedan satt jag och grät vid mitt skrivbord på jobbet pga av för hög arbetsbelastning. Det var efter det min resa började inom hälsa. Jag började läsa till Kroppsterapeut i Stockholm år 2000 och det ledde till ett jobb som massör på Vasastans kiropraktor klinik. Efter något år ville jag öka mina kunskaper och läste även till Näringsterapeut på samma skola. (NNFS)

2005 läste jag till Medicinsk Massageterapeut på KomplementärMedicinska Högskolan i Malmö. Jag blev klar 2006 och jobbade därefter på I.M.C i Malmö i 10 år och gick en del kurser som hölls av dem bl.a i massage med ortopedisk inriktning.
Jag har även utbildning i koppning, triggerpunkter, hårmineralanalys och gravidmassage - med en speciell gravid madrass med plats för magen.
Ett annat stort intresse är att minska inflammationer i kroppen och jag mäter 11 olika fettsyror med hjälp av ett enkelt blodtest. Viktigt att ha balans mellan dem och inte ha för lite omega 3 i blodet (vill du veta mer om det kan jag rekommendera flera poddar, YouTube föreläsningar i ämnet).
Från oktober månad kan jag också mäta din tarmflora - mer information om det kommer. (80% av vårt immunförsvar sitter nämligen i tarmen. Tarmen och hjärnan hänger ihop :)
Jag använder bara oljor i massagen som man kan äta som tex, olivolja, sesamolja, mandel olja mm. Man ska inte ha något på huden som man inte också kan äta. Huden är kroppens största organ!

2015 ville jag testa mina vingar genom att öppna en restaurang som jag (vi) tyckte fattades på marknaden, In the Pink- Real Food and Coffee med inrikting av hel o ren mat, glutenfritt samt lågkolhydrats kost. Föreläsningar inom hälsa o biohacking.
Det var en härlig resa och lärdom men vi fick tyvärr stänga ner då Corona blev för tuff för oss.

På fritiden spelar jag gärna golf, paddel och lite badminton, och så mediterar jag. Jag promenerar gärna i skogen för att hämta kraft samt plocka svamp och bär. Brinner även för Wim Hof andning, sömn, hrv mm.

Utbildning

 • Jag är av Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi certifierad medicinsk massageterapeut (KomplementärMedicinska Högskolan 2005) och av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör.

Jessica Nilsson

Jag brinner för hälsa och välmående och har genom grundliga utbildningar och många års erfarenhet av träning och tävling på elitnivå byggt upp stor kunskap inom området.
Med fokus på att få dig att må bättre genom behandlingar, träningsråd och lättare kostråd!

Utbildning

 • Medicinsk Massageterapeut
 • Certifierad av Breanchrådet Svensk Massage

Magdalena Lepp

Mitt namn är Magdalena, och min väg hit som terapeut började i Berlin efter studenten. Där blev det både skolmedicin, kranio sakral terapi, meditation och så den stora grundstenen i mitt yrke - massagen.

Den helande kraft i beröring lärde jag mig på min första massagekurs. Detta kom att lägga grunden för mitt tänkande och sätt att arbeta i den terapeutiska rollen. Vidare utvecklade jag mig genom min kurs till meditationslärare, och mitt intresse väcktes ännu mer för att kunna hjälpa mina medmänniskor - både med ord och beröring.

Inre lugn, inre kraft att läka sig själv och medkänsla blev nyckelord för mig på min resa.

Att träna sig frisk har jag fått på riktigt lära mig under Bergqvists utbildning, och brinner nu för att finna vägar, möjligheter och motivation till träning för att lösa och lindra problem, samt stärka upp på både kropp och själ.

Att kunna hjälpa medmänniskor finna sin inre styrka, sitt inre lugn och livslust, är min passion och mål inom mitt yrke.

Utbildning

 • Medicinsk Massageterapeut 2018 - 2020
 • Bergqvists Massage & Friskvård , Malmö
 • Kurs till Meditationsledare, Berlin 2016 - 2017
 • Grundkurs Kranio Sakral Terapi , Wolfgang Rühle, Berlin 2015 - 2016
 • Grundkurs Massage vid Arche Medica, Berlin 2015 - 2016
 • Studerat skolmedicin vid Arche Medica, Berlin 2014 - 2016

Natti Kindberg GER ELEVBEHANDLINGAR

Efter drygt 25 år i resebranschen är det dags för mig att byta bana och börja jobba med det som varit stort intresse sedan länge. Har gått första delen av Avalonskolans Energimedicin utbildning där jag lärt mig grunden inom de fem elementen enligt TCM (traditionell kinesisk medicin), meridiansystemet och akupressurpunkter i samband med energimassage samt NADA öronakupunktur och koppning.

I september 2021 påbörjade jag min 2-åriga yrkeshögskoleutbildning till Medicinsk Massageterapeut.

Erbjuder i första hand svensk klassisk massage i avslappnande syfte

Utbildning

 • Studerar första året på Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar i Malmö.
 • Energimedicin del 1, Avalonskolan 2019.
 • Zonterapi grundkurs, Axelsons Gymnastiska Institut 2009.
 • Fysiologisk kinesiologi grundkurs, Svenska Kinesiologiskolan 2008.

Per Bankemo

Svensk Klassisk Massage i behandlande och avslappnande syfte.

Triggerpunkter, PNF och PRT (Positionell relaxationsteknik)

Utbildning

 • Utbildning: Medicinsk Massageterapeut, Hälsoteket 2008.
 • Certifierad Massör av Branschrådet Svensk Massage.
 • Jobbar även på Gerdahallen i Lund sedan 7 år tillbaka.

Sara Johansson

Jag jobbar främst med massage, triggerpunkter, koppning, medicinsk laser och ger enkla stretchövningar som du kan göra hemma. Varmt välkommen.

Utbildning

 • Certifierad Medicinsk Massageterapeut av Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi (BMM)

Shoppe Shattak GER ELVBEHANDLINGAR

Shoppe är mitt tilltallsnamn. Mitt födelsenamn är Shopay som har persiskt ursprung och betyder gryning. Jag är född och uppvuxen i Malmö, är 33 år, gift och förälder till en golden retriver.

Jag är utbildad kock sedan 13 år tillbaka.
Jag har haft förmånen att förutom Sverige även jobbat i Danmark och Spanien.

Det har varit allt från medelhavskök till skandinaviskt säsongskök. Kockar jag tagit inspiration av är Jamie Oliver, Niklas Ekstedt och Marcus Samuelsson.

Jag har alltid varit aktiv med att träna. Jag har bland annat tävlat i löpning, Jag har varit med i Toughest, midnattsloppet, malmömilen, broloppet samt även sprunget halvmaraton både i Sverige och utomlands. Tennis och innebandy är också sporter jag hållt på med under många år.

Min väg in till medicinsk massageterapeut skedde genom att jag har haft ett antal skador och blivit hjälpt av en medicinsk massageterapeut, bland annat för spänningshuvudvärk, golfarmbåge och muskelbristning.

Jag har ett genuint intresse för att hjälpa andra också. Detta plus att ha fått så bra hjälp själv har inspirerat mig att utbilda mig till medicinsk massageterapeut.

Erbjuder i första hand svensk klassisk massage i avslappnande syfte

Utbildning

 • Studerar första året på Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar i Malmö
Cecilia Hjälmroth
Jessica Nilsson
Magdalena Lepp
Natti Kindberg GER ELEVBEHANDLINGAR
Per Bankemo
Sara Johansson
Shoppe Shattak GER ELVBEHANDLINGAR

Omdömen

4.8
812 omdömen
14 jan 2022
Jessica gjorde ett kanon jobb! Hon är duktig på att hitta alla mina knutor och spänningsproblems områden.kommer definitivt att göra detta snart igen!
Jennie N
19 dec 2021
Personcentrerat
Kristina P
16 dec 2021
Sara är super duktig
Selma P
6 dec 2021
Svårt att hitta hur nan avbokar. Borde finnas en länk direkt från bokningsbekräftelen
Branimirka H
Svar från Helahuma: 6 dec 2021 18:49
Hej, På bokningsbekräftelsen som du fått på din email finns det längst ner ( du får skrolla ner förbi regler för avbokning samt GDPR text) en blå ruta som det står hantera bokning på. Tryck på den och då kan du omboka eller avboka. Det är jätteenkelt.
1 dec 2021
Jag var supernöjd och kan verkligen rekommendera vidare!
Verifierad kund
30 nov 2021
Mycket bra.
Erkki M
18 nov 2021
Väldigt bra massage och bemötande
Mattias A
4 nov 2021
Mycket bra behandling!
Ingela P
4 nov 2021
Helt underbart! Mycket proffsigt
Maria J
26 okt 2021
Sara är grym i sin yrkesroll
Verifierad kund
17 okt 2021
Sara e bäst
Christoffer U
14 okt 2021
Jättebra massage som gick på djupet.
Camilla T
7 okt 2021
Trevligt bemötande. Skön massage som kändes kompetent.
Verifierad kund
6 okt 2021
Bra mottagande samt förklarade förstålig momenten som utfördes
Luigi V
4 okt 2021
Bra
Susanne R
1 okt 2021
Så tryggt och bra. Mår mycket bättre nu!
Mie H
22 sep 2021
Smärtsamt positivt
Hans G
10 sep 2021
Mycket bra
Mihaela N
9 sep 2021
Superbra
Jennie P
7 sep 2021
Jag går sedan länge regelbundet hos Sara Johansson. Hon är så fantastiskt duktig och kunnig. Hon hör precis vad jag säger om de besvär jag. De behandlar hon omgående och berättar vad hon gör och hur allt fungerar. Igår fick jag flera förklaringar på olika smärtor som varit långvariga och en nytillkommen. Direkt börjar Sara jobba med just de ställena. Hon ger mig stort hopp om att jag inte ska behöva ha så ont och mina smärtor har verkligen gått ner. Jag jobbar naturligtvis ochså själv med regelbundna övningar både från Sara och egen gymnastik. Sara behandlar mig med respekt och jag känner mig väldigt trygg när man ligger sådär lite avklädd. Jag rekommenderar ofta Helahuma och speciellt Sara. Jag hoppas att jag får gå till henne länge, hon har gjort att mitt liv blivit betydligt lättare, smärtfriare och hoppfullare. Att jag inte bara ska behöva ha ont och ta värktabletter som vården oftast rekommenderar som en sk. lösning. Hälsningar från en oerhört nöjd kund/Rosemarie Bergman
Rose-Marie B
4 sep 2021
Mycket professionellt, individanpassat bemötande och behandling. Fick mycket mer ut av behandlingen än jag väntat mig och kommer att återkomma.
Annie H
2 sep 2021
Mycket bra bemötande och Magdalena hjälpte mig att lösa mitt problem. Jag blev väldigt nöjd.
Roseli Å
31 aug 2021
Alt var jättebra
Michaela P
24 aug 2021
Mycket bra! Jag är jättenöjd
Pia H
24 aug 2021
Nyttig och bra med massör som förklarar allt de gör och behandlar och varför.
André B
16 aug 2021
Bra behandling, bra service, ok behandlingsrum.
Ola G
12 aug 2021
Proffsigt med god resultat!
Dariusz M
9 aug 2021
Mycket nöjd!
Dulce J
6 aug 2021
Det kändes som om massören var kunnig, lokalen var bra.
Eva M
26 jul 2021
Väldigt skickliga som alltid har varit
Riccardo R
Massage Malmö > Helahuma
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter