Liv i Ro konsult

Boka tid

  • Andullationsmassage, 15 min

   250 kr
   Ryggont är en av de mest utbredda sjukdomarna bland befolkningen i dag och det har sin förklaring. Arbetsrelaterat sittande, stående, böjningar och lyft, med samma enformiga rörelser och oftast felaktigt, belastar ryggraden dag ut och dag in. Andullation kan vara en mycket effektiv behandling av ryggbesvär och för att lindra smärta. Eftersom andullation inte riktas mot ett specifikt organ eller organsystem, utan påverkar de väsentliga kroppsfunktionerna positivt, kan andullationen ha en positiv inverkan på vår kropp. Andra besvär som kan lindras Andullationsmassagen kan även ge: Artros behandling Avslappning Cystisk fibros-behandling CF Dis-stress / Di-stress-behandling Fibromyalgi-behandling Lindring vid ledbesvär Lymfmassage Migränbehandling Restless legs-behandling, RLS Reumatism behandling Lindring vid ryggbesvär Smärtlindring Ökad rörlighet vid stelhet Lindring vid sömnstörningar
  • Gua Sha Fascial detox, 45 min

   695 kr
   Gua sha är en traditionell kinesisk ansiktsbehandling som både är djupgående och avslappnande. En gua sha är ett verktyg i sten, ofta jade eller rosenkvarts, som används för att massera ditt ansikte. Gua sha har en djupgående effekt på hudens åldrande, spänningar och svullnader. Gua sha behandling kallas även för ansiktets yoga, minskar svullnader och rynkor och gör att ansiktet får ett fint glow. Gua Sha ökar cirkulationen och hjälper lymfsystemet att forsla bort toxiner, lindrar smärta och svullnader. Resultatet efter en behandling: Bättre cirkulation Bättre flöde på lymfatiska systemet Bättre fukthalt i huden Huden blir mer uppstramad Du får en härlig lyster i ansiktet Bättre energi i hud och kropp. Jag använder Me Animas hudvårdsoljir som är helt ekologiska och svensktillverkade. Behandlingen består av 3 delar. En skalpmassage, en ansiktsrengöring och Gua Sha, ansiktsmassage inkl dekolletage, nacke och axlar.
  • Taktil massage, 30 min

   300 kr
   Orginalmetoden TaktiPro TaktiPro är en metod som lindrar smärta, oro, ångest och gör att hjärnan utsöndar lugn och ro hormonet Oxytocin. Massagen är en forma av mjuk beröring, vilket sätter igång hudens känselreceptorer vilket i sin tur gör att lugn och hormonet Oxytocin släpps på Metoden hjälper dig att bl a att: Slappna av Sover bättre Mindre stress Lindrar smärta Lindra oro och ångest Bättre mag- och tarmfunktion.
  • Öronakupunktur

   200 kr
   NADA, stressreducerande behandling med hjälp av nålar i 5 punkter i varje öra. eller välj problemområde, tex stress, sluta röka, ångest, m.m. Behandling med Pointoselect eller nålar.
 • Gruppbokningar

  • Yinyoga

   Yinyoga är en fantastisk form av lugnande, långsam stretch som sträcker ut din bindväv/fascia som omsluter hela din kropp. Du stressar ner och blir avslappnad samtidigt som dina myuskler slappnar av och din hjärna tränar Mindfulness.
  • Yoga

   För dig som aldrig utövat yoga, för dig som kan lite grann eller dig som bara vill komma och prova några gånger. Vi kommer träna på olika positioner, och allmänt lära oss grunderna i Vinyasa och Hathayoga. Kom och prova.

Om oss

Cecilia Stjärnborg

Cecilia Stjärnborg
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter