Tekniska Högskolan Vid Linköpings Universitet

Du som är student på Tekniska högskolan vid Linköpings universitet kan på den här sidan boka in ett möte med studievägledare, utbildningsledare eller LiTH international. I bokningen måste du ange orsak till mötet, det är så att vi kan förbereda oss i förväg för att du ska få ut mesta möjliga av mötet.

De flesta studievägledare har två kalendrar, en för samtal på campus och en för samtal via teams/zoom/telefon. Du väljer själv vilken typ av samtal du vill boka.
Om du har bokat ett samtal på campus, men vill ändra det till ett digitalt (tex om du känner dig sjuk) så kan du meddela detta via mail till den som du ska träffa.


Välkommen med din bokning!

Boka tid

 • Studievägledning TEAMS/telefon

  • Studievägledning Anna Klippinger, just nu via Teams

   I den här kalendern kan du endast boka studievägledning via Teams. Här kan du boka tid för studievägledning för programmen Basåret i Linköping, Civilingenjör Teknisk biologi, Civilingenjör Kemisk biologi, Civilingenjör Medicinsk teknik,
   Masterprogrammen Applied Ethology and Animal Biology, Ecology and the Environment, Chemistry, Protein Science
  • Studievägledning Karin Björsten, just nu via Teams

   Här kan du boka tid för studievägledning för programmen Maskinteknik, Design och produktutveckling. Just nu genomförs alla bokade tider via telefon.
  • Studievägledning Lena-Lotta Sandborg just nu via Teams/telefon

   Just nu är all studievägledning digital. Här kan du boka tid för studievägledning för Högskoleingenjörsprogrammen i Kemisk analysteknik och Maskinteknik, Civilingenjörsprogrammen inom industriell ekonomi,
   Kandidatprogrammen Biologi, Djurpsykologi, Fysik och nanovetenskap, Kemi-molekylär design och Matematik samt Mastersprogrammen inom Fysik och nanovetenskap samt Matematik
  • Studievägledning via teams/telefon, Elin Önstorp

   Här kan du boka tid för vägledningssamtal via telefon eller teams för följande utbildningar:

   Teknisk fysik & elektroteknik, Teknisk fysik & elektroteknik internationell, Materials Physics and Nanotechnology, System-on-Chip, Biomedical Engineering, Electrical engineering, Communication Systems.
Skola och utbildning > Tekniska Högskolan Vid Linköpings Universitet
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter