Lilla Yogastudion Malin

Boka tid

  • Fot- och rörelsecoachning

   840 kr
   En helheltsanalys och coachning där vi går igenom fötter, knän och höfter för att du ska kunna jobba vidare utifrån dina personliga behov. Kanske har du smärta i fötterna (hallux valgus, plantar fasciit, etc), löparknä som inte vill ge sig eller stela höfter. Kanske vill du bara få mer funktionella fötter som stöttar dina rörelser och din vardag.
  • Fot- och rörelsecoachning, 2-5 personer

   1 300 kr
   Kanske är ni en familj eller en mindre grupp som vill få gemensam guidning till en starkare, rörligare och mer funktionell kropp med utgångspunkt från dina fötter. Då passar detta för er. Priset gäller för 2 personer. För varje person utöver detta, tillkommer 450kr per person, upp till 5 personer
  • Fot- och rörelsecoachning, uppföljning

   450 kr
   Uppföljning av tidigare besök och coachning för att komma vidare till en starkare, rörligare kropp utifrån dina behov. Kan även göras online vid behov.
  • Personlig yogaklass

   från 840 kr
   När du bokar en personlig yogaklass ligger fokus bara på dig. Jag arbetar då som din yoga-PT så att du får hjälp med just dina behov inom yogan. Kanske har du någon skada du behöver ta hänsyn till, eller någon position du vill utforska mer på djupet. Kanske vill du bara få hjälp att komma igång med hemmapraktik, eller få en stund helt anpassad efter dig. Jag ger dig en trygg och säker stund på yogamattan där du får utmanas på din nivå. Min utgångspunkt är fysisk yoga, men klasserna innehåller alltid även andning och avslappning för att bli till en helhet.
   Inför första tillfället ingår en avstämning via mail eller telefon för att kartlägga dina behov och önskemål.en trygg och säker stund på yogamattan där du får utmanas på din nivå.
  • Personlig yogaklass, 2-5 personer

   1 300 kr
   Om ni är en familj eller kanske ett kompisgäng som vill få chans att få personlig hjälp i er yogapraktik, men ändå yoga tillsammans, då är detta för er. Priset gäller för 2 personer. För varje tillkommande person upp till 5 st tillkommer 450kr.

Om oss

Malin Sigefjord

Malin Sigefjord
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter