Lilla Yogastudion Malin

Boka tid

  • Fot- och rörelseanalys, första besök

   840 kr
   En helheltsanalys där vi går igenom rörelsekedjan för att sätta ihop rehab/prehab för de områden du behöver hjälp med.
  • Fot- och rörelsecoachning, uppföljning

   450 kr
   Uppföljning av tidigare besök och coachning för att komma vidare till en starkare, rörligare kropp utifrån dina behov. Kan även göras online vid behov.
  • Personlig yogaklass

   från 840 kr
   När du bokar en personlig yogaklass ligger fokus bara på dig. Jag arbetar då som din yoga-PT så att du får hjälp med just dina behov inom yogan. Kanske har du någon skada du behöver ta hänsyn till, eller någon position du vill utforska mer på djupet. Kanske vill du bara få hjälp att komma igång med hemmapraktik, eller få en stund helt anpassad efter dig. Jag ger dig en trygg och säker stund på yogamattan där du får utmanas på din nivå. Min utgångspunkt är fysisk yoga, men klasserna innehåller alltid även andning och avslappning för att bli till en helhet.
   Inför första tillfället ingår en avstämning via mail eller telefon för att kartlägga dina behov och önskemål.en trygg och säker stund på yogamattan där du får utmanas på din nivå. Min utgångspunkt är fysisk yoga, men klasserna innehåller alltid även andning och avslappning för att bli till en helhet.
   Inför första tillfället ingår en avstämning via mail eller telefon för att kartlägga dina behov och önskemål.
  • Personlig yogaklass, 2-5 personer

   1 300 kr
   Om ni är en familj eller kanske ett kompisgäng som vill få chans att få personlig hjälp i er yogapraktik, men ändå yoga tillsammans, då är detta för er. Priset gäller för 2 personer. För varje tillkommande person upp till 5 st tillkommer 450kr.

Om oss

Malin Sigefjord

Malin Sigefjord
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter