Lilla Yogastudion Jenny

4.9
7 omdömen
Välkommen till mig för behandlingar för lymfsystemet, mjuk massage och samtal. Mer info hittar du på hemsidan.

Boka tid

  • 10-kort 60 minuter

   7 900 kr
   Ger dig 10 tillfällen med mig för valfri session på 60 minuter. Boka i samband med tillfälle 1 på kortet. Önskar du ett presentkort hittar du dessa på www.lillayogastudion.se/presentkort
  • 10-kort 90 minuter

   11 500 kr
   Ger dig 10 tillfällen med mig för valfri session på 60 minuter. Boka i samband med tillfälle 1 på kortet. Önskar du ett presentkort hittar du dessa på www.lillayogastudion.se/presentkort
  • 5-kort 60 minuter

   4 000 kr
   Ger dig 5 tillfällen med mig för valfri session på 90 minuter. Boka i samband med tillfälle 1 på kortet. Önskar du ett presentkort hittar du dessa på www.lillayogastudion.se/presentkort
  • 5-kort 90 minuter

   6 100 kr
   Ger dig 5 tillfällen med mig för valfri session på 90 minuter. Boka i samband med tillfälle 1 på kortet. Önskar du ett presentkort hittar du dessa på www.lillayogastudion.se/presentkort
  • Coachning

   från 800 kr
   Vid första tillfället kartlägger vi dina behov och börjar blicka framåt. Vad önskar du uppnå och hur ser du att det ska gå till.
   Jag arbetar med en forskningsbaserad samtalsmetodik som bygger på KBT (kognitiv beteendeterapi), MI (motivational interviewing) och ACT (acceptance and commitment therapy).
  • IR-madrass

   50 kr
   Gratis för dig med 5- eller 10-kort.
   När du bokar sammanhängande med annan behandling är det viktigt att du bokar denna först.

   Stanna kvar på den varma britsen ytterligare en stund för att låta behandlingen sjunka in. Just nu bjuder jag på den här sköna stunden.
  • Koppningsmassage

   840 kr
   Koppningsmassage är en uråldrig metod där vakum används för att lyfta hud och bindväv. Genom att använda koppor skapas ett undertryck som befrämjar blod- och lymfcirkulationen.
   Här används koppning på höft, rumpa och lår för att reducera dina celluliter. Detta påverkar bindväven och underhudsfettet. Cirkulationen kommer igång ordentligt och på så sätt minskar man vätskeansamlingar som kan finnas. Slaggprodukterna och gifter dräneras ut och försvinner. Behandlingen påverkar fettcellerna att komma i lipolys, vilket betyder att de släpper ifrån sig lagrad energi. På detta sett minskar fettcellerna i omfång och fettdepåeerna krymper. Både kollagen och elastin påverkas positivt av behandlingen vilket ger en smidigare och fastare hud.
   För bästa resultat så rekommenderas 8 behandlingar hos terapeut, 2ggr/v i 4 veckor. Sund kosthållning, ökat intag av vatten och motioner främjar resultatet.
  • Lymfterapi

   1 250 kr
   Jag arbetar utifrån yoga med rörelser och andning och lägger till den läkande massagen som stimulerar mjukt så att ett ökat flöde skapas. Det är mjukt, skönt och gör väldigt sällan ont. Vid första tillfället ses vi för ett samtal där jag kartlägger dig och får en djupare förståelse för vad du behöver och hur du önskar att behandlingen ska se ut.
   Problem i det lymfatiska systemet kräver tålamod, därför är den här behandlingen något jag rekommenderar dig att investera i över tid.
  • Läkande Massage

   från 750 kr
   Läkande massage är en mjuk massage där jag arbetar med taktil beröring för att hjälpa din kropp att slappna av. Många somnar under behandlingen och det är helt ok. Jag känner av flöden i din kropp och lägger fokus på att få igång stagnationer i alla vävnadslager. Denna behandling passar dig som känner att vanlig massage är lite för tuff för din kropp. För att knuffa på ditt system lite extra använder jag ibland aromatiska oljor, hur och vilken stämmer jag av med dig. Välkommen till den sköna, djupa avslappningen.
  • Myofashia release

   840 kr
   Myofashia release är en behandlingsmetod specifikt inriktad på muskeln och bindvävnaden som finns runt omkring och i muskulaturen. Myo står för muskel och fascia för bindvävshinna. Bindvävnaden är en stödjevävnad som finns runt omkring och i musklerna men även mellan olika organ. Tekniken syftar på att släppa på spänningar och ökar cirkulationen av blod och det lymfatiska flödet. Det är en effektiv behandling för att mjuka upp stelhet och lösa upp ärrbildning som blivit efter operationer, kraftiga eller återkommande slag mot kroppen. Behandlingen är effektiv mot det vanliga stela också och du som har problem med att lösa det på egen hand med träning och streck kommer ha god nytta av dessa tekniker.
  • Spirituell coachning

   från 600 kr
   Den här stunden är din, vad behöver du för din spirituella resa? Jag möter dig i full tillit att det som behövs kommer visa sig. När du landar in i avslappning och kommer du uppleva mer och mer av dig själv, vilka dina guider är och vad de förmedlar. Första gången möts vi i meditation och samtal. Vid kommande besök är det upp till dig. Jag hjälper dig in i ett djupare lyssnande antingen med meditation eller healing.
  • Vibrationsplatta i samband med Lymfterapi / Läkande massage

   50 kr
   Gratis för dig med 5- eller 10-kort.
   När du bokar sammanhängande med annan behandling är det viktigt att du bokar denna först.

   För att öka effekten av behandlingen bjuder jag på en extra boost.
   Vibratiosn plattan har förprogrammerade vibrationer som engagerar hela kroppen. Det ger även god effekt på lymfsystemet.

   Kan endast bokas i samband med massagebehandlingar.
  • Yogaterapi

   från 840 kr
   Yogaterapi är som en slags sjukgymnastik med yoga som utgångspunkt och därmed inte bara fysiska besvär som hanteras. Yoga är en livsfilosofi som hanterar hela människans behov, fysiskt som psykiskt.
   Det första tillfället går vi genom din situation och vad du önskar uppnå. Vi börjar sessionen med att landa ner i lugn för att sedan prata. Efter det går vi vidare med att att sätta ihop ett program skräddarsytt efter dina behov. Det kan även handla om att du behöver meditation, avslappning, massage eller annat som jag kan erbjuda hjälp med. Tänk på att boka 90 minuter första sessionen, därefter kan du välja mellan 60 och 90 min.

Om oss

Jenny Torstensdotter

Jag finns här för att stötta dig med behandlingar och samtal.

Efter många års kamp med symptom som liknar utmattning och depression kom jag i kontakt med yoga som snabbt hjälpte mig att få fatt i min egen kraft att förändra. Jag blev så fashinerad att jag nu utbildat mig inom flera yogatraditioner för att förstå djupet av alla tekniker som erbjuds.

På Lilla Yogastudion delar jag med mig av enkla metoder för att du ska hitta din väg framåt. Metoder som kan hjälpa dig att släppa stress, sova bättre, lindra smärta i kroppen och aktivera ditt lymfatiska system så att immunsystem och inre organ kan arbeta effektivt. För att nämna några.

Fascia och det lymfatiska systemet har gett mig många svar och det är mitt huvudskliga fokus när vi ses för en behandling. Jag vet efter många års praktik och studier att mentala trauman även sätter sig i kroppen och att det kräver mer än bara samtal för att blir helt fri från den belastning som ett trauma innebär. Det är samma sak åt andra hållet, fysiska trauman kan inte bara tränas bort. Det behövs inkänning och att möta de känslor som är kopplade till skadan i kroppen.

Att se till sitt eget bästa kräver mod och fokus. Väldigt få människor klarar av att förändra sitt liv på egen hand och det är klokt att investera i stöd på vägen framåt.

Utbildning

 • Kundaliniyoga
 • Yinyoga
 • Restorative yoga
 • Mindfulness & Meditation
 • Ashtanga
 • Holistisk coach
 • Lymfmassage & terapi enligt Dr Vodder
 • Expand
Jenny Torstensdotter

Omdömen

4.9
7 omdömen
1 feb 2020
Bra Jenny är lyhörd och har fått igång mitt lymfsystemet igen. Tack !
Christina P
29 jan 2020
Mycket bra
Alicia B
Massage Linköping > Lilla Yogastudion Jenny
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter