Holistisk Hälsa - Jenny

4.9
(122 omdömen)
Välkommen till Lilla Kliniken för behandlingar för lymfsystemet, mjuk massage och samtal.


Jenny arbetar även med yoga och den kan du boka och läsa mer om på www.lillayogastudion.se

Boka tid

 • Lymfmassage / terapi

  • Lymfterapi med utredning

   1 875 kr
   Jag arbetar utifrån yoga med rörelser och andning och lägger till lymfmassage som stimulerar mjukt så att ett ökat flöde skapas. Det är mjukt, skönt och gör väldigt sällan ont.

   Vid första tillfället ses vi för ett samtal där jag kartlägger dig och får en djupare förståelse för vad du behöver och hur du önskar att behandlingen ska se ut. Det blir ca 30 minuters samtal och 60 minuters behandling.

   Problem i det lymfatiska systemet kräver tålamod, därför är lymfmassage något jag rekommenderar dig att investera i över tid.
  • 30 min Lymfcoach

   550 kr
   Zoom med lymfcoach för rådgivning kring din situation. Du kommer få berätta kort om din status och vad du önskar få hjälp med. Lymfcoachen ställer frågor och sammanställer sen rådgivning i ett dokument som kommer per mail inom 1 vecka.

   Se till att du sitter ostört och är påloggad vid utsatt tid. Zoomlänk skickas per mail i god tid innan.
  • IR-madrass

   220 kr
   När muskler och leder smärtar eller då du känner dig trött och stressad kan en stunds vila på vår inframadrass vara lösningen. Värmemadrassen avger en effektiv infraröd värmevåg som värmer muskler och leder på djupet. Den är kombinerade med ädelstenarna Jade, Turmalin och Ametist. Ädelstenarna samverkar med infravärmen och fungerar som en varm sten terapi. Detta är djupt avkopplande och avstressande och en värmemadrass används ofta tillsammans med massage.

   Perfekt att boka innan valfri massage.
   Bokar du dubbla behandlingar kommer din bokning justeras att avslutas 15 minuter tidigare då varje bokning har 15 minter mellan sig.
  • Lymfcoachning

   750 kr
   Behöver du hjälp kan detta samtalet leda dig vidare.
   Jag gör en djupintervju med dig per telefon eller zoom för att återkoppla med en handlingsplan via mail. Intervjun tar ca 30 minuter, sammanställningen sker efter avslutat samtal.
   Önskar du göra utredning på plats bokar du Lymfterapi med utredning och då ingår även en genomgång av kroppen med manuellt lymfdränage.
  • Lymfmassage MLD

   från 1 050 kr
   Lymfsystemets uppgift är att transportera bort avfallsprodukter och överflödig vätska ur kroppen. Det är också en viktig del av immunförsvaret. Lymfmassage stöttar därmed bland annat utrensnings- och rehabiliteringsprocesser inte minst efter cancerbehandling då svullnader i form av vätskeansamlingar förekommer i armar och ben.

   Hur fungerar lymfmassage?
   Lymfmassage är en rytmisk, mjuk men djupgående massage. Jag arbetar utefter ett visst system som är mycket viktigt att följa, eftersom man behöver öppna upp lymfsystemets dränage i rätt ordning för att uppnå en bra effekt. Behandlingen utförs på en behandlingsbrits och ofta över hela kroppen.

   Endast för kvinnor.
   Önskar du boka en serie behandlingar får du 15% rabatt samt möjllighet att boka extra tid med IR-madrass eller vibrationsplatta gratis. För dig med klippkort ingår alltid frekvensbehandling som en del av behandlingen.
  • Myofascia release

   575 kr
   Myofascia är muskulär fascia och den kan blir stel, trasslig så att det gör ont i vävnaderna. Trassel kan hindra din rörelse, skapa lymfstagnation och ganska snabbt inflammationer.

   Denna behandlingen känns, den är djupgeånde och jag använder bland annat koppor för att mjuka upp.
   Har du EDS, fibromyalgi eller andra diagnoser som gör att du upplever mycket smärta ska du boka Lymfmassage MLD.
  • Prova på Lymfmassage MLD

   850 kr
   Lymfmassage är mjuk och passar även dig med mycket smärta i kroppen. Tex Fibromyalgi. Många upplever att de klarar av att slappna av i värmen och den lätta beröringen, och att effekten stannar kvar i flera dagar.

   Den här stunden vilar du på en varm IR-madrass som stöttar kroppens avslappning och läkning. Du får även ta del av frekvenser som öppnar upp flödet i ditt lymfsystem.

   Denna behandling sker på överkroppen, vid önskan om helkropp boka 60/90 minuter.
 • Mjuk massage

  • Läkande Massage

   950 kr
   Helkroppsmassage.
   Läkande massage är en mjuk massage där jag arbetar med taktil beröring för att hjälpa din kropp att slappna av. Många somnar under behandlingen och det är helt ok. Jag känner av flöden i din kropp och lägger fokus på att få igång stagnationer i alla vävnadslager. Denna behandling passar dig som känner att vanlig massage är för tuff för din kropp. För att knuffa på ditt system lite extra använder jag ibland aromatiska oljor, hur och vilken stämmer jag av med dig. Välkommen till den sköna, djupa avslappningen.

   Endast för kvinnor.
 • Gratis tillval - klippkort

  • Tillval för dig med klippkort.

   200 kr
   Bokas INNAN ordinarie behandling.

   Gratis för dig med 5- eller 10-kort.

   *IR - Du får 15 minuters vila på IR-madrassen innan behandligen.

   *Vibrationsplattan - Du får 15 minuters program innan behandlingen
 • Samtal

  • 15 MiNUTER

   1 000 kr
   Coachande samtal.
   50% rabatt för dig som går kursen 15 MiNUTER (500kr)
   Du lämnar meddelande när du bokar hurvuda du kommer till Lilla Kliniken eller om samtal ska ske per Zoom. Zoomlänk kommer per mail, se till att kika i spam för där hamnar en hel del.

   Välkommen!
   Jenny
  • Holistisk Hälsa - utbildning

   Nyfiken på vad utbildningarna på Holistisk Hälsa kan erbjuda dig?

   Boka 30 minuter med Jenny och ställ dina frågor.
 • Kurser Online

  • Lymfyoga Onlinekurs

   1 750 kr
   Kurs - 10 klasser online x 50 minuter

   Lymfyoga kombinerar andningstekniker, mjuka rörelser och avslappning för att balansera och stärka lymfsystemet.
   Lär dig enkla övningar som kan hjälpa till att förbättra cirkulationen och stärka immunförsvaret. Vissa övningar kommer bli dina solklara favoriter och en del kan utmana dig. Låt din kropp visa vägen, ge den en chans att prova innan du bestämmer dig mentalt.
   För mig har den här typen av yoga gjort att jag fortfarande gillar begreppet yoga. Yoga är FÖR mig, jag använder den som ett verktyg för att hålla ordning på kropp och knopp.

   Du kan redan nu skapa ett konto på www.lys.newzenler.com så får du kupongen till kursen inom kort.
  • Mental träning

   15 200 kr
   4 månaders onlinekurs för att träna dig på att skapa bestående förändringar i ditt liv. Detta är en kurs med potential att skifta hela ditt liv, om du gör jobbet. Metodiken är enkel, den är beprövad och har lett till otroligt bra resultat. Det handlar om att förstå mekaniken bakom vårt sinne och sen välja att följa enkla instruktioner 15 minuter varje dag. Resultaten kan absolut komma även om du inte ger det 15 minuter per dag, men det är konsekvent repeterande som ger allra bäst resultat. Ge dig kursen, dedikera dig i 4 månader och se att livet kan skifta helt och hållet.

   14 dagars ångerrätt från bokningsdatum här på Timecenter, såvida du inte loggat in på kursen. Då är ångerrätten förverkad.

   Betalning sker via faktura från Fortnox med 14 dagars betalningsvillkor från bokningsdatum.

Om oss

Jenny

Jag finns här för att stötta dig med behandlingar och samtal.

Efter många års kamp med symptom som liknar utmattning och depression kom jag i kontakt med yoga som snabbt hjälpte mig att få fatt i min egen kraft att förändra. Jag blev så fashinerad att jag nu utbildat mig inom flera yogatraditioner för att förstå djupet av alla tekniker som erbjuds.

På Lilla Yogastudion delar jag med mig av enkla metoder för att du ska hitta din väg framåt. Metoder som kan hjälpa dig att släppa stress, sova bättre, lindra smärta i kroppen och aktivera ditt lymfatiska system så att immunsystem och inre organ kan arbeta effektivt. För att nämna några.

Fascia och det lymfatiska systemet har gett mig många svar och det är mitt huvudskliga fokus när vi ses för en behandling. Jag vet efter många års praktik och studier att mentala trauman även sätter sig i kroppen och att det kräver mer än bara samtal för att blir helt fri från den belastning som ett trauma innebär. Det är samma sak åt andra hållet, fysiska trauman kan inte bara tränas bort. Det behövs inkänning och att möta de känslor som är kopplade till skadan i kroppen.

Att se till sitt eget bästa kräver mod och fokus. Väldigt få människor klarar av att förändra sitt liv på egen hand och det är klokt att investera i stöd på vägen framåt.

Utbildning

 • Lymfteraput - Dr Vodders manuella lymfdränage, tejpning samt koppning.
 • Kinesolog (under utbildning)
 • Coach - certifierad av Mia Lehndahl samt EvaKarin Wallin
 • Fasciastudier via Tom Myers
 • Yoga:
 • Kundaliniyoga
 • Yinyoga
 • Restorative yoga
 • Mediyoga
 • Mindfulness & Meditation
 • Ashtanga

Nickolina

Utbildning

 • Kraniosakral terapeut
 • Ashtanga instruktör
 • Driver Livstilscentrum i Jönköping med yoga, behandlingar, utbildningar och föreläsningar.
Jenny
Nickolina

Omdömen

4.9
(122 omdömen)
2 maj 2024
Att ta hjälp av Jenny med coachning har varit ett av mina bästa beslut någonsin. Det har varit ovärderligt att få perspektiv på min situation och hjälp att formulera en plan framåt. Jag känner ett större lugn och tillförsikt.
Kalle L
25 apr 2024
Alltid så trevligt att få träffa Jenny. Så duktig och trevlig
Jennie P
15 jan 2024
Avslappnande och med ett mycket varmt och professionellt bemötande.
Veronica L
14 jan 2024
Magisk avalappning som om man låg på ett moln. Tror att jag kommer att sova gott inatt. Tusen Tack!
Nanni P
11 jan 2024
Kändes bra ini kroppen
Elsmari N
10 jan 2024
Min upplevelse av Frekvensmedicinsk balansering på distans kändes väldigt behaglig och bra.
Wenetha M
8 jan 2024
Provade för första gången på distansbehandling med Healy. Hunden i familjen hoppade under tiden upp & lade sig PÅ mina ben, vilket sällan eller aldrig händer. Efteråt fanns en positivt lugnande känsla i kroppen - lite som efter en meditation. Väldigt varmt, fint bemötande före & efter behandlingen.
Marie E
7 jan 2024
Snabb, tydlig, engagerad! Skön behandling på distans och bra uppföljning. Jag är jättenöjd
Maria V
4 jan 2024
Jenny var både varm, trevlig och omtänksam! Jag har känt mig harmonisk och lugn hela dagen efter behandlingen. Tack Jenny.
Mikaela W
23 okt 2023
Kloka Jenny som är så bra att prata med!
Ylva L
Svar från Holistisk Hälsa - Jenny: 4 jan 13:56
Du är minst lika klok. Vi har bara olika perspektiv och i samtal kan vi vidga vår medvetenhet. /J
23 okt 2023
Fint
Verifierad kund
4 jul 2023
Underbart mottagande. Inkännande, bekräftande - stor kunskap, också ur egna erfarenheter. Mycket skön behandling - lymfmassage. Omtumlande / direkt effekt. Blev rekommenderad att kontakta. Mycket tacksam!
Cristina S
10 jun 2023
Jenny är magisk med sina händer, så inkännande och insiktsfull på alla sätt. Rekommenderar helhjärtat!
Åsa R
5 maj 2023
Trevligt bemötande, man kände sig välkommen!
Zeljka V
23 apr 2023
Härligt att bli "omhändertagen" i en lugn och skön miljö, både kroppen och själen får sitt. Varmt, välkomnande och proffessionellt
Christina S
9 apr 2023
Liten mysig klinik där man känner sig väl omhändertagen både till kropp och själ. Jenny är bara BÄST!!!!
Anette S
6 apr 2023
Jätte nöjd! Mysigt ställe och fint bemötande. Detta kommer göra skillnad i mitt mående
Linda J
19 mar 2023
Hjärtligt bemötande o väldigt bra behandling!!
Amina S
19 mar 2023
Skön behandling och varmt bemötande av Jenny.
Gun A
15 mar 2023
Vi ses igen, helt klart!
Jill R
25 feb 2023
Upplevde ett varmt och kärleksfullt bemötande och omhändertagande. Jag har efter behandlingarna kunnat sova mycket bättre och känt mig lugnare och mer avslappnad. Kan varmt rekommendera Lilla Kliniken.
Monica E
21 feb 2023
Jag känner mig pigg och glad. Det var en skön lugnande känsla när jag kom in i lokalen och Jenny kändes trygg och utstrålade en stor trovärdighet och besatt stor kunskap. Ser framemot nästa besök .
Charlotte F
18 feb 2023
Jenny gör skillnad. På djupet. På riktigt.
Stina P
3 feb 2023
Jenny är en varm och omtänksam person. Mysigt rum och jag känner sig så omhändertagen. Hon tar sig tid till samtal och kommer med råd för att jag ska må så bra som möjligt. Rekommenderas varmt! Jag kommer definitivt komma tillbaka.
Monika F
Svar från Holistisk Hälsa - Jenny: 5 feb 2023 23:38
De orden värmer, tack! Det är mitt mål, alla alla som kommer ska känna sig sedda, förstådda och gå hem med ny kraft att leva.
8 dec 2022
Lugn och mysig lokal.Jenny mycket duktig.
Kaisa R
2 nov 2022
Jenny får mig att må så bra i kropp och knopp! Så duktig och proffsig.
Susan S
20 sep 2022
Ett fantastiskt första möte i min lymfutredning. Jenny var lugn och en god lyssnare. Mycket känslor som kom upp hos mig och jag blev helt avstressad och lugn efter mitt besök. Kan inte ge annat än toppbetyg!
Desiré Ö
29 aug 2022
Djupgående analys och skön utmanande yoga.
Leif W
22 apr 2022
Inkännande och öppen atmosfär!
Amanda T
16 feb 2022
Proffsig som alltid.
Annette P
Massage Linköping > Holistisk Hälsa - Jenny
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter