Lilla Yogastudion

Välkommen till den lilla, personliga studion mitt i centrala Linköping. Här kan du träna i en liten grupp, utan krav på prestation. Kom som du är!

Boka tid

 • Enskild Session

  • Coachning

   från 800 kr
   Utifrån din situation tittar vi på vad som behövs och sätter en plan framåt som ger dig möjlighet att succesivt göra de framsteg du önskar. Läs gärna mer i länken http://www.lillayogastudion.se/jenny/
  • Första gången hos Jenny

   1 000 kr
   Det här tillfället är för dig som vill träffas för en konsultation och starta upp en löpande behandlingsplan hos mig.
   Vi planerar in datum och tider för 5-10 gånger.
  • Healing

   650 kr
   En möjlighet till djup avslappning och vila. Under den här stunden rör jag inte vid dig utan håller händerna en bit bort från din kropp. Välj denna om du önskar samtal om vad jag får till mig för budskap under healingstunden.
  • Lymfbehandling

   1 200 kr
   En superboost för ditt lymf- och immunsystem.
  • Läkande massage

   från 700 kr
   Mjuk massage för att stimulera kroppen till läkning.
  • Myofascial release

   från 800 kr
   Myofashia release är en behandlingsmetod specifikt inriktad på muskeln och bindvävnaden som finns runt omkring och i muskulaturen. Myo står för muskel och fascia för bindvävshinna. Bindvävnaden är en stödjevävnad som finns runt omkring och i musklerna men även mellan olika organ. Tekniken syftar på att släppa på spänningar och ökar cirkulationen av blod och det lymfatiska flödet. Det är en effektiv behandling för att mjuka upp stelhet och lösa upp ärrbildning som blivit efter operationer, kraftigare eller återkommande slag mot kroppen. Behandlingen är effektiv mot det vanliga stela också och du som har problem med att lösa det på egen hand med träning och streck kommer ha god nytta av dessa tekniker.
  • Spirituell coachning

   från 800 kr
  • Yogaterapi (yoga & samtal)

   från 800 kr
   Den sessionen är en stund för dig och vid första tillfället samtalar vi om ditt behov. Du kan komma för att få hjälp med besvär med stress, utmattning, huvudvärk eller andra symptom. Första tillfället 1,5h.
   Jenny arbetar med yoga och samtal som utgångspunkt, där kropp och sinne ses som en helhet. Det som finns i dina tankar ger en avspegling i kroppen och vice versa.
 • Fjäderextensions

  • Fjäderextensions

   Fjäderextensions i olika häliga färger som fästs skonsamt i ditt eget hår. De sitter i 2-5 månader beroende på ditt hårs tillväxtfas. Sköt håret precis som vanligt med schampoo och borstning men undvik balsam och håroljor i kontakt med fjädrarna.

Om oss

Carolina Medin

Idha Karlsson

Jenny

Lauren

Malin S

Marie Stridsman

Carolina Medin
Idha Karlsson
Jenny
Lauren
Malin S
Marie Stridsman
Yoga Linköping > Lilla Yogastudion
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter