Lilla Yogastudion

4.7
106 omdömen
Här kan du boka yoga, meditation och olika behandlingar.
Tänk på att alla bokningar debiteras enligt bokningsreglerna, glöm inte att avboka om du får förhinder.

Boka tid

 • Jenny

  • Coachning

   från 800 kr
   Jag arbetar med en forskningsbaserad samtalsmetodik som bygger på KBT (kognitiv beteendeterapi), MI (motivational interviewing) och ACT (acceptance and commitment therapy). Vid första tillfället kartlägger vi dina behov och börjar blicka framåt. Vad önskar du uppnå och hur ser du att det ska gå till.
  • Lymfterapi

   1 200 kr
   Jag arbetar utifrån yoga med rörelser och andning och lägger till den läkande massagen som stimulerar mjukt så att ett ökat flöde skapas. Det är mjukt, skönt och gör väldigt sällan ont. Vid första tillfället ses vi för ett samtal där jag kartlägger dig och får en djupare förståelse för vad du behöver och hur du önskar att behandlingen ska se ut.
   Problem i det lymfatiska systemet kräver tålamod, därför är den här behandlingen något jag rekommenderar dig att investera i över tid.
  • Yogaterapi

   från 800 kr
   Yogaterapi är som en slags sjukgymnastik med yoga som utgångspunkt och därmed inte bara fysiska besvär som hanteras. Yoga är en livsfilosofi som hanterar hela människans behov, fysiskt som psykiskt.
   Det första tillfället går vi genom din situation och vad du önskar uppnå. Vi börjar sessionen med att landa ner i lugn för att sedan prata. Efter det går vi vidare med att att sätta ihop ett program skräddarsytt efter dina behov. Det kan även handla om att du behöver meditation, avslappning, massage eller annat som jag kan erbjuda hjälp med. Tänk på att boka 90 minuter första sessionen, därefter kan du välja mellan 60 och 90 min.
  • Läkande massage

   från 700 kr
   Läkande massage är en mjuk massage där jag arbetar med taktil beröring för att hjälpa din kropp att slappna av. Många somnar under behandlingen och det är helt ok. Jag känner av flöden i din kropp och lägger fokus på att få igång stagnationer i alla vävnadslager. Denna behandling passar dig som känner att vanlig massage är lite för tuff för din kropp. För att knuffa på ditt system lite extra använder jag ibland aromatiska oljor, hur och vilken stämmer jag av med dig. Välkommen till den sköna, djupa avslappningen.
  • Myofascial release

   800 kr
   Myofashia release är en behandlingsmetod specifikt inriktad på muskeln och bindvävnaden som finns runt omkring och i muskulaturen. Myo står för muskel och fascia för bindvävshinna. Bindvävnaden är en stödjevävnad som finns runt omkring och i musklerna men även mellan olika organ. Tekniken syftar på att släppa på spänningar och ökar cirkulationen av blod och det lymfatiska flödet. Det är en effektiv behandling för att mjuka upp stelhet och lösa upp ärrbildning som blivit efter operationer, kraftiga eller återkommande slag mot kroppen. Behandlingen är effektiv mot det vanliga stela också och du som har problem med att lösa det på egen hand med träning och streck kommer ha god nytta av dessa tekniker.
  • Spirituell coachning

   600 kr
   Den här stunden är din, vad behöver du för din spirituella resa? Jag möter dig i full tillit att det som behövs kommer visa sig. När du landar in i avslappning och kommer du uppleva mer och mer av dig själv, vilka dina guider är och vad de förmedlar. Första gången möts vi i meditation och samtal. Vid kommande besök är det upp till dig. Jag hjälper dig in i ett djupare lyssnande antingen med meditation eller healing.
  • Koppningsmassage mot celluliter över ben/rumpa

   800 kr
   Koppningsmassage är en uråldrig metod där vakum används för att lyfta hud och bindväv. Genom att använda koppor skapas ett undertryck som befrämjar blod- och lymfcirkulationen.
   Här används koppning på höft, rumpa och lår för att reducera dina celluliter. Detta påverkar bindväven och underhudsfettet. Cirkulationen kommer igång ordentligt och på så sätt minskar man vätskeansamlingar som kan finnas. Slaggprodukterna och gifter dräneras ut och försvinner. Behandlingen påverkar fettcellerna att komma i lipolys, vilket betyder att de släpper ifrån sig lagrad energi. På detta sett minskar fettcellerna i omfång och fettdepåeerna krymper. Både kollagen och elastin påverkas positivt av behandlingen vilket ger en smidigare och fastare hud.
   För bästa resultat så rekommenderas 8 behandlingar hos terapeut, 2ggr/v i 4 veckor. Sund kosthållning, ökat intag av vatten och motioner främjar resultatet.
 • Agneta

  • Aromamassage

   700 kr
   Här får du en mjuk och avslappnande taktik massage med den extra dimensionen av eteriska oljor! Vi väljer ut oljor efter dina önskemål och behov eller intuitivt och du får då verkan av oljorna dels genom huden och via ditt doftcentra.

   Jag arbetar alltid med rena eteriska oljor av högsta kvalitet från Young Living.
  • Avslappningsmassage

   från 590 kr
  • Coachande samtal - Första besöket

   1 200 kr
  • Enskild yoga och guidning

   800 kr
  • Enskild yoga och guidning - Första besöket

   1 200 kr
  • Extra coachning i egenvård av lymfsystemet

   450 kr
   Behöver du extra coachning i egenvård av lymfsystemet, eller har andra frågor dykt upp när du börjat jobba med lymfan? Kanske vill du ha råd om hur du själv kan använda koppor för att släppa mer på stopp i ditt lymfsystem eller hur du kan tänka kring kost och träning?
   Boka då denna tid i samband med en behandling eller enskilt.
  • Lymfmassage

   1 200 kr
  • Lymfmassage med egenvård och coaching - 1:a besöket

   1 350 kr
   Denna tjänst rekommenderas att du bokar första gången du är på en lymfmassage. Här samtalar vi först om dina behov, varefter du får en lymfbehandling. Med dig hem får du en grundlig genomgång av egenvård, en massage du själv utför för att hålla igång flödet i ditt viktiga lymfsystem. Det finns tid för frågor och övriga funderingar kring hur du bäst boostar ditt lymfsystem!
  • Regndroppsmassage

   750 kr
   Regndroppstekniken är en exklusiv och rogivande massage med rena Eteriska oljor. Den stärker din hälsa och hjälper kroppen att läka effekterna av stress. Behandlingen består av lätt beröring och olika massagetekniker för fötter, rygg och nacke.

   Massagen är avslappnande, utrensande och välgörande för rygg, nervsystem och immunförsvar. Doften från oljorna påverkar även sinnet och känslorna. De har en lugnande, avstressande och humörhöjande inverkan på dig. Dess energihöjande effekter gör att den stärker ditt välmående efter långvarig sjukdom, låg energinivå eller infektion.

   Varje behandling är 60 minuter. Behöver du en riktig energiboost t.ex. efter långvarig infektion, höst- eller vintertrötthet rekommenderas 3 behandlingar inom 2 veckor, så att du får ett riktigt energitillskott.


   OBS! Regndroppsmassage utförs ej på gravida.
  • Regndroppsmassage exklusiv

   1 050 kr
   Regndroppstekniken är en exklusiv och rogivande massage med rena Eteriska oljor. Den stärker din hälsa och hjälper kroppen att läka effekterna av stress. Behandlingen består av lätt beröring och massage av fötter, rygg och nacke.

   Massagen är avslappnande, utrensande och välgörande för rygg, nervsystem och immunförsvar. Doften från oljorna påverkar även sinnet och känslorna. De har en lugnande, avstressande och humörhöjande inverkan på dig. Dess energihöjande effekter gör att den stärker ditt välmående efter långvarig sjukdom, låg energinivå eller infektion.

   Varje behandling är 90 minuter. Behöver du en riktig energiboost t.ex. efter långvarig infektion, höst- eller vintertrötthet rekommenderas 3 behandlingar inom 2 veckor, så att du får ett riktigt energitillskott.

   I behandlingen"exklusiv" ingår alltid ansikts - och arm/handmassage.

   OBS! Regndroppsmassage utförs ej på gravida.
  • Coachande samtal

   från 800 kr
 • Malin

  • Enskild yogaklass 1 person

   800 kr
   Personligt utformad klass som utgår från dina önskemål och förutsättningar. Fokus kan vara alltifrån att förebygga skador, hitta passande alternativ, få stöttning för hemmapraktisering eller hjälp att komma vidare med mer avancerade delar i din praktik (positioner, andning, meditation). Du bestämmer inriktning!
  • Enskild yogaklass 2-6 personer

   900 kr
   Pris angivet för 2 pers. Önskar ni boka på upp till 6 personer för en liten grupp kostar det 450kr per tillkommande person utöver två.

Om oss

Agneta Starck

Anna Björk

Carolina Medin

Frida

Utbildning

 • Vinyasayoga 200h (Lakshmi rising school of yoga)
 • Linjering och assistering (Yogayama) 25h
 • Pregnancy and post-partum corrective exercise specialist

Idha Karlsson

Jenny

Josefin Svensson

Lilla Yogastudion

Malin Sigefjord

Marianne Fors

Sandra Deimer

Agneta Starck
Anna Björk
Carolina Medin
Frida
Idha Karlsson
Jenny
Josefin Svensson
Lilla Yogastudion
Malin Sigefjord
Marianne Fors
Sandra Deimer

Omdömen

4.7
106 omdömen
23 nov 2019
Mysigt och ombonat. Kanske något trångt, men överlag en väldigt bra lokal och jättebra workshop!
Verifierad kund
23 nov 2019
Fantastisk workshop med Frida - "Det bortglömda bäckenet". Många bra övningar och massa bra kunskap och nya tankar tar jag med mig. Mysig lokal och gott fika! Supernöjd.
Nadja N
27 okt 2019
Hade en riktigt trevlig upplevelse. Stället rekommenderas varmt.
Robert K
26 okt 2019
En mycket varmt och personligt ställe med roligt intressant program inom yoga och eteriska oljor.
Verifierad kund
20 okt 2019
Liten och mysig studio trevligt bemötande och bra övningar
Ida Maria S
19 okt 2019
Fantastisk upplevelse av gongvila efter en stressig vecka. Lugn och trevlig studio.
Katarina K
7 okt 2019
Mysigt, personligt och varmt! En härlig oas där man verkligen är i fokus!
Magdalena Z
Svar från Lilla Yogastudion: 7 okt 09:01
Det känns så bra att höra just det, tack för att du tog dig tid att skriva. /Jenny
6 okt 2019
Kunnig ledare!
Kristina Z
Svar från Lilla Yogastudion: 7 okt 09:02
Tack Kristina, det är fantastiskt att möta intresserade och nyfikna. Härligt att du var med. /Jenny
22 sep 2019
Bra omhändertagande och service. Lärorikt bra att vi kunde prata i gruppen. Lugn och avslappnande atmosfär.
Verifierad kund
22 sep 2019
Väldigt intressant o lärorikt med tips på bra övningar
Verifierad kund
21 sep 2019
Välkomnande, ödmjukt, passionerat, inkännande och proffsigt bemötande. Holistiskt tänkande, hela kroppen fick en varsam och lugn träning/upplevelse.
Verifierad kund
7 sep 2019
Min upplevelse är fin, jag går en kurs. Yogaklassen var precis det jag behövde. Var ganska skeptisk mot yoga först, men inte nu. Det funkar, min rygg värker inte längre. Min sömn har blivit bättre och jag har gått 3 gånger bara!! Läraren är så bra och rolig, inte alls så där strikt som jag trodde. Jag kan ställa frågor och få hjälp utan att det blir konstigt. Studion är välskött och ren. Efter och före klassen är det alltid nån säger hej och en liten stunds samtal. Det är nog det som gjorde mig mest förvånad, väldigt välkomnande både från lärare och andra deltagare. Som att det är allas ställe.
Verifierad kund
5 sep 2019
Fräscht, trevliga lärare och mysig stämning bland deltagare. Charmigt och helt otroligt utbud trots litenheten. Utöver yoga går jag även på olika behandlingar som erbjuds av vissa av lärarna fast i annan lokal.
Verifierad kund
4 sep 2019
Jag är nöjd och så tacksam för den hjälp jag fått. Det sjukvården missade år efter år hjälpte Jenny mig med på några få behandlingar för lymfsystemet. Nu förstår jag varför jag ska investera både tid och pengar i att vårda min kropp.
Verifierad kund
4 sep 2019
Professionellt, tillåtande, inbjudande. Jag har inget mer att önska än att jag vill komma dit igen.
Verifierad kund
27 aug 2019
Första Yin Yoga-passet jag varit på i Linköping. Det var fantastisk stämning och trots den tryckande hettan ute var det förvånansvärt behagligt i det lilla rummet. Jag ser fram emot en hel termin här!
Verifierad kund
27 aug 2019
Väldigt trevligt och inbjudande miljö och människor med stor kunskap de förmedlar.
Verifierad kund
26 aug 2019
They are fantastic Zev
Verifierad kund
25 aug 2019
Kunnigt, proffsigt, personligt och mycket omtänksamt.
Verifierad kund
25 aug 2019
Jag uppskattar lugnet, tryggheten och rörelserna. Medveten närvaro som ibland får mig i djup meditation.
Verifierad kund
23 aug 2019
Mysigt ställe, liten grupp och kunnig lärare! Det är såhär yoga ska vara
Verifierad kund
Svar från Lilla Yogastudion: 4 sep 19:50
Att för möta varje deltagare, det är så det ska vara. Tack för att du är med.
23 aug 2019
Bästa stället för mig. Personligt och skön stämning där alla är välkomna. De bjuder alltid på the och jag älskar att det är skinande rent.
Verifierad kund
Svar från Lilla Yogastudion: 4 sep 19:49
Tack, vi gör verkligen vårt bästa för att möta upp som vi vill bli bemötta.
21 aug 2019
Yinyoga som träningsform passade perfekt för mig i en lugn och avspänd atmosfär med fina ledaren Marianne!
Verifierad kund
Svar från Lilla Yogastudion: 22 aug 19:37
Härligt att det känns bra. Varmt välkommen tillbaka. /Jenny
21 aug 2019
Var på prova-på vinyasa yoga, blev väl bemött av ledare som hälsadei hallen. Tog en matta och läraren sa inget mer utan satt bara på sin egen matta och andades och blundade innan passet skulle börja. Kunde gärna småpratat lite med nya personer, sagt att man kunde sitta och slappna av på sin matta och att hon skulle förbereda sig själv inför klassen och på så sätt förklara vad hon gjorde. Kändes stelt och känslan i rummet var osäkerhet då man inte vet hur man ska bete sig i rummet. Sämsta yogaklassen jag varit på. Åk på yogagames i Sthlm eller Göteborg och inspiraéra ledare till inkluderande förhållningssätt, värme och glädje att yoga. Yogahuset har också många duktiga ledare. Det var också helt utan syre i rummet, ingen luftcirkulation alls.
Verifierad kund
Svar från Lilla Yogastudion: 21 aug 22:04
Tack för ditt utförliga svar. Vad tråkigt att du känner att det inte blev bra för dig. Vi brukar hålla det lågmält, allra helst tyst i yogasalen innan klasserna. Det är olika vad man uppskattar och det är viktigt att hitta sin lärare och studio. På vissa klasser blir det varmt hos oss, Lilla Yogastudion är en liten studio och inte en stor gymnastikhall eller träningscenter. Yogahuset är kära kollegor och vi deltar i deras verksamhet både som lärare och deltagare. Med värme, Jenny
21 aug 2019
Ok
Verifierad kund
Svar från Lilla Yogastudion: 21 aug 21:57
Tack för ditt svar, välkommen tillbaka om du vill ge oss en ny chans. /Jenny
21 aug 2019
Liten mysig studio för alla o ett jättefint bemötande.
Verifierad kund
Svar från Lilla Yogastudion: 21 aug 21:56
Det värmer verkligen, tack! /Jenny
21 aug 2019
Fantastisk
Verifierad kund
Svar från Lilla Yogastudion: 21 aug 21:55
Tack, det tycker vi med. /Jenny
1 aug 2019
Bästa yoga stället i Linköping! Du blir alltid vänligt bemött! Rent och snyggt!
Verifierad kund
Svar från Lilla Yogastudion: 5 aug 16:03
Tack snälla för ditt fina omdöme! /Jenny
Massage Linköping > Lilla Yogastudion
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter