Lilla Yogastudion

Välkommen till den lilla, personliga studion mitt i centrala Linköping. Här kan du träna i en liten grupp, utan krav på prestation. Kom som du är!

Boka tid

 • Enskild Session

  • Ansiktsbehandling

   250 kr
   Enkel ansiktsvård med helt naturliga produkter från Moonsun.
  • Coachning

   från 800 kr
   Utifrån din situation tittar vi på vad som behövs och sätter en plan framåt som ger dig möjlighet att succesivt göra de framsteg du önskar. Läs gärna mer i länken http://www.lillayogastudion.se/jenny/
  • Healing

   650 kr
   En möjlighet till djup avslappning och vila. Under den här stunden rör jag inte vid dig utan håller händerna en bit bort från din kropp. Välj denna om du önskar samtal om vad jag får till mig för budskap under healingstunden.
  • Lymfbehandling

   1 200 kr
   En superboost för ditt lymf- och immunsystem.
  • Lymfbehandling med ansiktsbehandling

   1 350 kr
   En superboost för ditt lymf- och immunsystem, med andning, massage och i denna variant avslutas behandlignen med en lätt ansiktsbehandling med helt anturliga produkter.
  • Läkande massage

   från 700 kr
   Mjuk massage för att stimulera kroppen till läkning.
  • Läkande massage med ansiktsbehandling

   från 850 kr
   Mjuk massage för att stimulera kroppen till läkning som avslutas med en lätt ansiktsbehandling med helt naturliga produkter.
  • Myofascial release

   från 800 kr
   Myofashia release är en behandlingsmetod specifikt inriktad på muskeln och bindvävnaden som finns runt omkring och i muskulaturen. Myo står för muskel och fascia för bindvävshinna. Bindvävnaden är en stödjevävnad som finns runt omkring och i musklerna men även mellan olika organ. Tekniken syftar på att släppa på spänningar och ökar cirkulationen av blod och det lymfatiska flödet. Det är en effektiv behandling för att mjuka upp stelhet och lösa upp ärrbildning som blivit efter operationer, kraftigare eller återkommande slag mot kroppen. Behandlingen är effektiv mot det vanliga stela också och du som har problem med att lösa det på egen hand med träning och streck kommer ha god nytta av dessa tekniker.
  • Spirituell coachning

   från 800 kr
  • Yoga och samtal

   från 800 kr
   Den sessionen är en stund för dig och vid första tillfället samtalar vi om ditt behov. Du kan komma för att få hjälp med besvär med stress, utmattning, huvudvärk eller andra symptom. Första tillfället 1,5h.
   Jenny arbetar med yoga och samtal som utgångspunkt, där kropp och sinne ses som en helhet. Det som finns i dina tankar ger en avspegling i kroppen och vice versa.
  • Yogaterapi

   700 kr
   Yogaterapi utgår ifrån dig och dina behov för att ge dig ett ett anpassat yogaprogram riktat mot en specifik hälsofråga eller din livssituation i stort. Du får lära dig yogarörelser, andningsövningar, avspänningsträning, meditation och/eller mantrarecitation. Praktiska strategier för att skifta förhållningssätt gentemot mentala och fysiska obehag. Syftet är att stärka kroppen och nervsystemet, förbättra din kroppsmedvetenhet och förmåga till avspänning samt öka ditt välbefinnande och känsla av livskvalitet.
 • Fjäderextensions

  • Fjäderextensions

   Fjäderextensions i olika häliga färger som fästs skonsamt i ditt eget hår. De sitter i 2-5 månader beroende på ditt hårs tillväxtfas. Sköt håret precis som vanligt med schampoo och borstning men undvik balsam och håroljor i kontakt med fjädrarna.

Om oss

Carolina Medin

ida O

Idha Karlsson

Jenny

Lauren

Malin S

Marie Stridsman

Carolina Medin
ida O
Idha Karlsson
Jenny
Lauren
Malin S
Marie Stridsman
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter