Lammgårds Spa & Massage

Lammgårds Spa & Massage drivs av Emelie Lammgård som är spakonsulent, diplomerad & certifierad massör.

Verksamhetens grundtanke är att minska stress, smärta och öka välbefinnandet. Att fler ska bli medvetna om att lyssna på sina kroppar och inse hur viktigt det är att kunna koppla bort allt runt omkring ibland och istället fokusera på att njuta och att må bra. Mår man bra så fungerar man bättre.

Lammgårds Spa & Massage använder enbart ekologiska och naturliga produkter under behandlingarna för att ta hand om hud, kropp och miljö på bästa sätt. Du vet väl att det är lika viktigt vad du smörjer in din kropp med som vad du stoppar i den? Mår din kropp bra så mår du bra!

Boka tid

 • Ansiktsbehandling

  • Chokladpralinen

   500 kr
   En skonsam behandling full av antioxidanter, vitaminer, fettsyror, karoten - och en doft av choklad, kaffe och havtorn. Behandlingen är utrensande, läkande och cirkulationsökande. Passar alla hudtyper!
  • Deep Skin

   500 kr
   Ansiktsbehandling anpassad efter det din hud är i behov av. Här används Serum & AHA-peeling för en djupare effekt.
   Välj mellan antirouge-, moist-, clearing- & c-vitamin serum.
  • Lyx

   800 kr
   Ansiktsbehandlingen som har allt, produkterna anpassas efter din hudtyp. I behandlingen ingår: Dubbelrengöring, peeling, mask, massage av: ansikte, dekolletage & hårbotten, färgning av fransar & bryn inkl.plockning samt ansiktskräm.
  • Njuta

   600 kr
   En ansiktsbehandling med avslappnande ansiktsmassage (tekniken kommer från Kina med inslag av akupressur för att lösa upp spänningar runt käkar och tinningar) I behandlingen ingår: Dubbelrengöring, peeling, mask, massage av: ansikte, dekolletage & hårbotten
  • Pure Cell Treatment NYHET!

   1 495 kr
   Världsunik prisbelönt ansiktsbehandling med levande stamceller - nypressade väststamceller är en nyhet inom hudvård.
   Behandlingen...
   - Ökar cellförnyelsen - antiage
   - Gör hudcellerna mera motståndskraftiga
   - Skyddar huden mot fria radikaler
   - Stimulerar kollagenproduktionen
   - Bygger upp hudens syraskyddsmantel
   - Ger lyster
   - PH balanserar huden vilket är bra vid en acnebenägen hud bl.a.
   - Påskyndar reparationssystemet i huden
   - Ökar vitalitet och spänst
   - Fuktmättar huden maximalt.
   - Omedelbara resultat, men verksam på lång sikt.
   Behandlingen passar alla. Speciellt när huden behöver stärkas då det är högintensiv näring som bygger upp på cellnivå.
   Behandlingen är helt naturlig.
 • Produktkonsultation

  • Produktkonsultation

   Är du osäker på vilka produkter som passar dig och din hud? Boka in dig på en kostnadsfri produktkonsultation hos oss!

Om oss

Emelie Lammgård

Lammgård´s Spa & Massage drivs av Emelie Lammgård som är undersköterska, spakonsulent, diplomerad och certifierad massör. Verksamhetens grundtanke är att minska stress, smärta och öka välbefinnandet. Att få fler att bli medvetna om att lyssna på sina kroppar och inse hur viktigt det är att kunna koppla bort allt runt omkring ibland och istället fokusera på att njuta och må bra. Kort och gott: Mår man bra så fungerar man bättre.

Lammgård´s Spa & Massage använder sig endast utav ekologiska och naturliga produkter, det för att ta hand om hud, kropp och miljö på bästa sätt. Du vet väl att det är lika viktigt vad du smörjer in din kropp med som vad du stoppar i den? Mår din kropp bra så mår du bra!

Egna ord:
- Jag började inom sjukvården men kände att det var något som saknades, intresset för friskvård har alltid funnits med mig sedan jag var liten då mamma och pappa drev ett eget företag där pappa jobbade som massör & mamma som hudterapeut. Farmor & farfar har också jobbat med eget där farmor var hudterapeut och farfar massör & akupunktör. Även min farbror är utbildad massör. Så jag sökte in till ett program som hette "Spa-programmet" på universitetet där vi fick prova på det mesta inom hälsa iform av kost, träning, stresshantering, spa, massage, psykolgi m.m. och jag fastnade direkt. Det var som att massagen redan fanns naturligt inom mig och kändes som en självklarhet att fortsätta jobba med det. Jag var under 2 år anställd och åkte ut till olika företag och masserade. 2011 startade jag igång mitt företag men det var inte förrän 2012 jag drog igång på riktigt i en lokal på stortorget. November 2012 flyttade jag till Salong sax in hte city som jag delar tillsammans med en nagelteknolog, 3 frisörer, en eyelash stylist samt en sjuksköterska som jobbar med botox och fillers.

Träning, hälsa och att få må gott är av stor betydelse i mitt liv som jag hoppas att jag ska kunna dela med mig av till andra!

Utbildning

 • Spa programmet tillhörande Örebro Universitet 2010-2012.
 • Certifierad massör av Branchrådet svensk massage -11
 • Färgning av fransar & bryn, vaxning, manikyr & varma stenar massage hos Anette på Spa & Tand i Örebro -11.
 • Fibromassage -13
 • Produktkurs MARIA ÅKERBERG -13
 • Make Up kurs MARIA ÅKERBERG -13
 • Koppingmassage -14
 • Hudsjukdomar MARIA ÅKERBERG -15
 • Akupunktur 2015 Pågående
Boka tid
Emelie Lammgård
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter