euYoga MediYoga Center

Välkommen till härlig expanderande yoga eller yogaterapi/privat konsultation hos oss!
Kundaliniyoga tar dig förbi sinnets föreställningar om rätt och fel - ger dig kontakt med din kropp och dina känslor, och ger dig verktyg att ta hand om stressen, öka återuppbyggnaden av hälsan och slutligen landa i vårt grundläge som människa - att vara glad! MediYogan ger dig samma möjlighet med något mindre kraftfull yoga för dig som behöver ta det lugnare eller har problem i kroppen.

Du bokar in dig i kalendern nedan.
Ange i infofältet om du önskar en hel term eller drop-in ( 1gång, 5 ggr eller 10 ggr). Bokar du hel termin räcker det med att boka in första tillfället. För drop-in bokar du in de antal gånger du beställt. Priser hittar du på https://www.euyoga.se/priser-villkor/

VÄLKOMMEN önskar Åse

Boka tid

Skicka e-post eller ring oss för mer information.

Om oss

Åse Rinman

Jag undervisar för att skapa med inre balans och medvetenhet som omvandlas till ett ökat välbefinnande. Jag har klasser varje vecka som kompletteras med utbildningar, work-shops och berikande retreats - yoga i olika former för alla. Att resonera kring hur de mångtusenåriga yogakunskaperna nu börjar kunna förklaras inom skolmedicinen, t ex centrala nervsystemet och de endokrina körtlarnas korrespondens till energikanaler och chakran eller neuropsykoimmunologins kopplingar till mantra och meditationer, är igenkommande inslag i min yogaundervisning.

Utbildning

  • Kundaliniyogalärare enligt KRI
  • Meditationslärare
  • Gongmästare
  • Mediyogainstruktör
  • Yogaterapeut enligt Kundalini (utbildad av Guru Dharam)
Åse Rinman
Yoga Göteborg > euYoga
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter