euYoga Lövön

På fantastiska Lövön, Bohusläns pärla, har du möjlighet att komma och yoga under hela juli - ring 0701-913163 och bestäm en tid som passar. Yogaladan är beläget 20 minuters gång nordväst om färjelägret.
Lövön ligger strax norr om Kungälv och är en ö utan vägar och gatljus - lugnet sprider sig redan när du tar färjan över - hela miljön sänker stressen och ökar återhämtning och självläkning.

Boka tid

  • Yoga och inspirationsretreat

   Här bokar du retreat och yoga.
   Kundaliniyoga är en fantastisk yogavariant som stärker din kropp och nervsystem, balanserar dina hormonproducerande körtlar och lymfsystem. Du kommer i balans och harmoni med tillgång till kroppens självläkande förmåga.

Om oss

Åse Rinman

Jag undervisar för att skapa med inre balans och medvetenhet som omvandlas till ett ökat välbefinnande. Jag har klasser varje vecka som kompletteras med utbildningar, work-shops och berikande retreats - yoga i olika former för alla. Att resonera kring hur de mångtusenåriga yogakunskaperna nu börjar kunna förklaras inom skolmedicinen, t ex centrala nervsystemet och de endokrina körtlarnas korrespondens till energikanaler och chakran eller neuropsykoimmunologins kopplingar till mantra och meditationer, är igenkommande inslag i min yogaundervisning.

Utbildning

 • Kundaliniyogalärare enligt KRI
 • Meditationslärare
 • Gongmästare
 • Mediyogainstruktör
 • Yogaterapeut enligt Kundalini (utbildad av Guru Dharam)
Åse Rinman
Yoga Göteborg > euYoga
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter