HälsoPillan

Nära Pildammsparken i Malmö hittar du kliniken Kool Down. Här får du ett personligt och professionellt bemötande av Pernilla som är certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage och diplomerad massageterapeut på Komplementärmedicinska Högskolan i Malmö. På Kool down kan du boka avslappningsmassage, klassisk massage, koppningsmassage och hot stone massage. Pernilla är även utbildad Qinopraktikterapeut. Qinopraktik är en kombination av kiropraktisk och kinesisk filosofi, där man fokuserar på kroppens helhet och självläkande förmåga.

Boka tid

Om oss

Pernilla Mårtensson

Mitt intresse för att må bra har alltid funnits med mig, 2002 började jag min massageutbildnig och 2003 var jag diplomerad massagetarepeut och certifierad massör. Har sedan dess arbetat mycket ute på företag men även i min lokal för privat personer.
2009 var det dax att gå vidare med företaget. Då utbildage jag mig till Qigonginstruktör och har haft klasser denan dess i denna underbara träningsform.
2014 var det tid för att utveckla behandlingarna och utbildade mig Qinopraktikterapeut. Perfekt komplement då man går till grunden med varför smärtan uppstår och behandlar det.

Utbildning

  • Diplomerad Massageterapeut, Komplementär medicinska högskolan i Malmö 2003.
  • Certifierad massör av branchrådet svensk massage 2003.
  • Certifierad nivå 1 instruktör i Chi Neng Qigong på Sweden Chi Neng Institute 2009.
  • Diplomerad Qinopraktikterapeut på Qinopratkiskolan i Stockholm 2015
Pernilla Mårtensson
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter