Klippans Badhus

Badhuset håller stängt 3/6-16/6. Friskvården är öppen precis som vanligt, men väldigt begränsat med omklädning under denna period.

Måndagen den 17/6 öppnar badhuset igen och vi provar köra vattengympapass på onsdagsmorgnarna i samband med morgonbad och frukost.

Pensionärsvattengympan kommer ha uppehåll hela sommaren.

Vi hjälper er gärna att boka pass via telefon, dock endast två veckor framåt.

Till alla er som glömmer avboka sig: VI KOMMER HÄDANEFTER STRYKA ER KOMMANDE BOKNING OM NI INTE AVBOKAR ER FRÅN PASSET SENAST TIMMEN FÖRE START!

Vår landgruppträning ingår i Friskvårdskortet!
Har du dessutom vårt Stamkundskort (årskort), så ingår även vattengympan.

Boka/avboka dig enklast via vårt bokningsprogram eller ring receptionen på 0435-281 95, så hjälper vi dig.

Boka tid

  • BODYPUMP

   LesMills BODYPUMP är styrketräning i grupp till musik. Högrepetitionsträning med lätt vikt, där syftet är att bygga uthållighetsstyrka. En riktig genomkörare för hela kroppen! Passet varar 60 min inklusive uppvärmning och nedvarvning.
  • SOMMARFYS

   Ett riktigt intensivt pass på 30 min plus 10 min nedvarvning. Våga anta utmaningen!
  • VATTENGYMPA sommaren 2019

   Vattengympan är ett bra komplement till all slags landträning. Mycket bra rörlighets- och konditionsträning. Passet varar 45 min. Förbestämt vattendjup finns angivet för varje enskilt pass.
  • X-FIT

   Stationsträning med bl a TRX, battlerope, pilatesboll, busoball, bulgarianbag, kettlebells m m. Tuff och utmanande träning för både styrka, core och balans.
  • Yin Yoga

   Blandning av Hatha Yoga, traditionell kinesisk medicin och buddhistisk meditation (mindfullness). Träning för insidan i varandet. Bra för dig som är stressad och stel.
Fitness Klippan > Klippans Badhus
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter