Klinika Heyobeauty

5.0
10 omdömen
Salong Klinika HeyoBeauty hittar du i centrala Solna med nära anslutning till spårvagn, buss och tunnelbanan.
På salongen jobbar man med hög kvalité och kundnöjdhet. Välj mellan ansiktsbehandling, lashlift, filler, microneedling, dermapen och palsmapen med mera. Med erfarna och medicinskt utbildad personal kan du känna dig trygg med den behandlingsformen du väljer.

Boka tid

 • NEUROTOXIN BTX

  • SVETTBEHANDLING MED BOTULINUMTOXIN

   3 000 kr
   SVETT, HYPERHIDROS Botulinumtoxin
   Blockering av svettning, svettbehandling, hyperhidros.

   Överdriven svettning (hyperhidros) upplevs ofta som jobbig och kan innebära en försämrad livskvalitet då den som lider av detta ibland medvetet undviker sociala situationer och vardagssituationer där deras problem blir uppenbara.

   Botulinumtoxin behandling är en relativt enkel behandling som blockerar svettkörtlarna och varar i ca 6 månader. Efter varje upprepad behandling blir effekten långvarigare då svettkörtlarna inte återfår full aktivitet mellan behandlingtillfällen.
  • Neddragna sura mungipor

   1 500 kr
   Neddragna sura mungipor.
  • Nefertitilyft / Skarpare käklinje / Haka

   2 000 kr
   Skarpare käklinje

   Att ha en tydligt markerad käklinje är det nya skönhetsidealet och anses vara attraktivt, och balanserar på ett tilltalande sätt ansiktets form. Det ger inramning och karaktär till ansiktet. En tidigare symmetrisk och rak käklinje kan med åldern bli deformerad och leda till estetisk obalans i ansiktet.

   Behandling

   Genom att skulptera käklinjerna med BTX framhäver och markerar man käklinjerna som i sin helhet skapar skarpare ansiktsdrag, både framifrån och i profil. man får på så sett ett naturligt och diskret lyft av nedre delen av ansiktet.
  • Ögonbrynslyft med BTX

   1 000 kr
   Ögonbrynslyft med BTX

   Orbicularis oculi är en muskel som omger hela ögat och med tiden drar ner ögonbrynen så att huden hänger över ögonen och ger intryck av trötta och sjunkna ögon. Tidigare behandlades detta med ett kirurgiskt ingrepp där överflödig hud avlägsnas, men med framväxten av neurotoxin kan man uppnå ett milt lyft som får ögonen att se öppna och pigga ut.
 • NEUROTOXIN BTX

  • Rynkbehandling/ Muskelavslappnande njektion mot rynkor två områden

   2 000 kr
   Rynkbehandling
   priset gäller för två områden.

   Vissa rynkor orsakas av muskelsammandragningar varje gång du ler, skrattar eller rynkar pannan. Ju mer du skrattar och rynkar, desto djupare blir dessa linjer och veck. En del rynkar pannan när de är stressade, koncentrerar sig, eller är trötta. Det kan av andra tolkas helt felaktigt som att man är arg eller ilsken. Muskelavslappnande injektion mot rynkor får muskulaturen som ger upphov till rynkorna att slappna av.
  • Gummy smile

   1 500 kr
   Gummy smile innebär att man ser en del av tandköttsvävnaden i överkäken när man skrattar. Detta uppstår på grund av en överaktiv muskel i överkäken som drar upp överläppen. Det är få som känner till att man kan behandla detta på ett enkelt sätt med muskelavslappnande medel (neurotoxin).

   Då kommer överläppen längre ner och täcker tandköttet vid leende. Vid en stark lyftarmuskel i kombination med en tunn överläpp så kan man leendet även förbättras genom att kombinera BTX med en behandling med fillers i överläppen.
  • Rynkbehandling/ Muskelavslappnande injektion mot rynkor ett område

   1 000 kr
   Rynkbehandling
   priset gäller för ett område.

   Vissa rynkor orsakas av muskelsammandragningar varje gång du ler, skrattar eller rynkar pannan. Ju mer du skrattar och rynkar, desto djupare blir dessa linjer och veck. En del rynkar pannan när de är stressade, koncentrerar sig, eller är trötta. Det kan av andra tolkas helt felaktigt som att man är arg eller ilsken. Muskelavslappnande injektion mot rynkor får muskulaturen som ger upphov till rynkorna att slappna av.
  • Rynkbehandling/ Muskelavslappnande injektion mot rynkor tre områden

   2 500 kr
   Rynkbehandling
   priset gäller för tre områden

   Vissa rynkor orsakas av muskelsammandragningar varje gång du ler, skrattar eller rynkar pannan. Ju mer du skrattar och rynkar, desto djupare blir dessa linjer och veck. En del rynkar pannan när de är stressade, koncentrerar sig, eller är trötta. Det kan av andra tolkas helt felaktigt som att man är arg eller ilsken. Muskelavslappnande injektion mot rynkor får muskulaturen som ger upphov till rynkorna att slappna av.
 • olika Ansiktsbehandlingar

  • CO2 Carboxy behandling

   800 kr
   En helt nålfri CO2 behandling som boostar hudens metabolism och naturliga produktion av syre som ger en djup återfuktning.

   Indikationer:
   - Akne
   - Elasticitet
   - Rynkor
   - Hudton
   - Stora porer
   - Svullnad och blåmärken
  • PRP (Platelet Rich Plasma) hud

   2 000 kr
   Huden påverkas till viss del av både genetiska och miljömässiga faktorer, men med tiden minskar den egna kollagenproduktionen och hudens cellförnyelse. Detta resulterar i att huden blir rynkigare och tappar sin lyster. Med en PRP-behandling, även kallad vampyrbehandling, kan vi stimulera kollagenproduktionen så att cellförnyelsen sker snabbare. PRP på huden kan utföras på ansikte, hals, dekolletage eller på händerna.

   Studier har visat att PRP-metoden aktiverar nedbrytning av solskadade komponenter och stimulerar produktionen av kollagen och hyaluron- syra naturligt i kroppen. Resultatet är ökad hudelasticitet och förbättrad hudkvalitet.

   PRP för huden bidrar till
   Slätare hy.
   Jämnare pigment.
   Mer lyster.
   Reducering av ärr från exempelvis akne.
   Påskyndad läkningsprocess.
   Ökad produktion av kollagen.
  • MicroBotox / MicroGold

   2 000 kr
   Microbotox är en avancerad teknik där man använder sig av ett eller flera serum, som hyaluronsyra, fillers, Botox och vitaminer. Vi skräddarsyr en MicroGold cocktail som är helt anpassad för just din hudtyp och ålder.

   MicroGold är en behållare med ett nålhus som har 20 mikronålar. De superfina nålarna tillverkas av titan och har ett överdrag av guld. När nålarna förs in i huden öppnas behållaren och produkten rinner ner genom kanaler genom nålarna. Den här behandlingen lämpar sig för den som vill få en naturlig hud, med MicroGold får du en ökad lyster och spänst i huden.
  • DermaPen / Microneedling

   1 800 kr
   Microneeling/Dermapen

   Dermapen/microneedling används för att behandla många olika hudproblem som exempelvis ärr, porer, bristningar och rynkor samt pigmenteringar.

   Microneedling är en teknik av mikronålar som effektivt stimulerar produktionen av kollagen i huden, vilket ger ett fräscht, ungt och helt naturligt resultat. Oavsett vilken hudtyp och hudton du har.


   Efter din behandling

   Din hud kan vara lite röd och lätt svullen efter din behandling. Får du en rodnad och svullnad efter din behandling så brukar den lägga sig efter ett par dygn, men inte längre än en vecka. Hur lång tid det tar beror på hur djup behandling du gjort.

   Undvik att röra de områden som har behandlats, anledningen till det är för att man vill minska risken för att få bakterier i det behandlade området.

   Du ska inte använda makeup under två dygn. Ofta känns huden lite uppstramad och torr i upp till en vecka efter behandlingen. Du kan också uppleva en lätt fjällning efteråt.

   Efter en vecka är huden helt återställd.


   Innan behandlingen

   Använd inget blodförtunnande läkemedel som till exempel Ipren, Treo, Voltaren, Omega3.


   Hur många behandlingar behöver man?

   Vanligtvis omfattar en behandling/kur 1-6 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum mellan varje behandling.


   Resultat

   Fantastisk lyster som syns direkt
   Förfinar linjer
   Minskar porer
   Utjämnande på akne ärr
   Ökar elasticitet och produktion av kollagen
  • lashlift

   700 kr
   LashLift har blivit en succe på skönhetsmarknaden. Du får inte bara vackert böjda fransar, utan dina ögonfransar vilar också från att dagligen böja dem med ögonfransböjare vilket sliter på fransarna mer än vad det gör med LashLift. Du kan känna dig trygg med att produkterna inte sliter på dina fransar, vilket en del tidigare produkter kunde göra. Med LashLift vårdas och framhävs dina ögon helt naturligt, utan att du behöver sminka dig som vanligt på morgonen.
  • Plasma Pen / Plasma Lift

   1 500 kr
   Plasma Pen är en perfekt behandling för uppstramning av slapp hud. Med Plasma Pen får du ett mycket bra resultat och helt utan användning av kirurgi. Behandlingen är nästan smärtfri och kan utföras på hela kroppen. Plasma Pen är den perfekta behandlingen för uppstramning av slapp hud som till exempel hängande ögonlock, påsar under ögonen . Behandlingen är också effektiv vid korrigering av åldersfläckar och vissa pigmentfläckar.


   Vilka områden kan behandlas?

   Så gott som hela ansiktet kan behandlas med Plasma Pen. Ögonlocken är de vanligaste områdena som man brukar behandla med Plasma Pen men även kråksparkar och vid hudbristningar får man ett bra resultat. Plasma Pen är den mest effektiva behandlingen mot hudbristningar, då den har en fin åtstramande effekt.


   Vilket resultat kan jag förvänta mig?

   Resultatet beror till stor del på vilken hudtyp du har och din ålder, därför skiljer sig slutresultatet från person till person. Med Plasma Pen jobbar man med att strama upp huden, det görs då man ökar antalet kollagentrådar i hudens dermis till skillnad mot ett kirurgiskt ingrepp då man istället tar bort överflödig hud. Kollagenstimulering gör att du får en fastare hud med bättre spänst som ser naturlig och frisk ut. En behandling brukar vara tillräcklig för dig som har en fast hy, men som känner att huden inte längre är lika elastisk. För de flesta av våra kunder behövs två till fyra behandlingar för ett fint resultat.


   Efter behandlingen:

   Undvik kosmetiska produkter minst 5 dagar efter behandlingen.
   Använd en Solskyddsfaktor 50 spf i 3 månader
   Rengör området med alsollösning de först två dagarna.
   Drick mycket vatten.
   Ta extra tillskott av vitaminer.
   Undvik alla direkta värmekällor, sol, UV-strålning, bastu osv i minst två veckor.
   Gnid inte av av skorporna som bildas under de första 5-7 dagarna. De brukar falla bort inom en vecka.
   Använd endast vitt vaselin, idominsalva och bepanthen under första veckan.


   Behandlingen bör inte utföras på personer som har:

   Har behandlats med kortison injektion vid behandlingsarean under den senaste månaden.
   Har hudskador som resulterar i en onormal produktion av cellförökning.
   Har cancer- speciellt om man har drabbats av benmärgscancer (hematopoietic).
   Har infektioner, aktiva eller systematiska.
   Har hepatit B och C.
   Är gravida.
   Har allergi mot vanliga bedövningsmedel.
   Har autoimmuna sjukdomar.
  • PRP (Platelet Rich Plasma) hår

   1 800 kr
   PRP
   PRP är effektivt behandling mot håravfall
   PRP ger en förnyande effekt av hårsäcken, ökar blodtillförseln och förbättrar hårsäckens celltillväxt vilket resulterar i starkare, tätare och finare hår.
  • Borttagning av pigmentfläckar,

   800 kr
   Borttagning av pigmentfläckar.


   Vi jobbar med borttagning av olika födelsemärken och hudförändringar med icke kirurgiska ingrep. Du kan därför med förtroende vända dig till oss om du vill ha hjälp med att ta bort någon av dessa hudförändringar.

   Har du hudförändringar bör du konsultera en läkare innan du gör en behandling eller före du tar bort dina hudförändringar. De flesta hudförändringar är oftast godartade, då går det utmärkt att ta bort dessa.

   Inför behandlingen får du lokalbedövning (normalt emlasalva) sen får du vänta i ca 30-40 min och sedan kan vi utföra behandlingen.

   För pigmenterade hudförändringar som solfläckar, melasma, platta födelsemärken etc, så rekommenderar vi att du använder förbehandlande pigmenthämmande hudvårdsprodukter, samt solskydd SPF 50. Anledningen till det är om man behandlar skadade eller pigmentceller som är överproducerande så vill cellerna gärna återskapa pigmentet. Det är viktigt att tänka på vid användning av Dermapen och kemisk peeling. Därför ska du använda solskyddsfaktor SPF 30 på vintern och SPF 50 på våren, sommaren och vid resor utomlands, då det är vanligt att pigmentet återkommer även fast det har tagits bort under vår behandling.
  • Browlift

   500 kr
   Browlift är en brynbehandling, där man stylar och formar om brynet med hjälp av permanentvätskor, framtagen för Browlift och färgar med brynfärg, därefter trimmas brynet med hjälp av pincett och sax. Resultatet ger en stylad look.
 • övriga behandlingar

  • Behandling av vårtor på händer och fötter

   800 kr
  • Behandling för mörka fläckar

   800 kr
   Bli av med mörka fläckar i armhålorna efter en förlossning eller på halsen och knäna osv.
   Vi har en speciell behandling mot mörka fläckar. Från 800kr Tid 60 min.
  • Borttagning av födelsemärken, leverfläckar, hudflikar och fibrom,

   500 kr
   Vi jobbar med borttagning av olika födelsemärken och hudförändringar med icke kirurgiska ingrep. Du kan därför med förtroende vända dig till oss om du vill ha hjälp med att ta bort någon av dessa hudförändringar.

   Har du hudförändringar bör du konsultera en läkare innan du gör en behandling eller före du tar bort dina hudförändringar. De flesta hudförändringar är oftast godartade, då går det utmärkt att ta bort dessa.

   Inför behandlingen får du lokalbedövning (normalt emlasalva) sen får du vänta i ca 30-40 min och sedan kan vi utföra behandlingen.

   För pigmenterade hudförändringar som solfläckar, melasma, platta födelsemärken etc, så rekommenderar vi att du använder förbehandlande pigmenthämmande hudvårdsprodukter, samt solskydd SPF 50. Anledningen till det är om man behandlar skadade eller pigmentceller som är överproducerande så vill cellerna gärna återskapa pigmentet. Det är viktigt att tänka på vid användning av Dermapen och kemisk peeling. Därför ska du använda solskyddsfaktor SPF 30 på vintern och SPF 50 på våren, sommaren och vid resor utomlands, då det är vanligt att pigmentet återkommer även fast det har tagits bort under vår behandling.
  • Milier behandling

   500 kr
   Vad är milier? Det är vita keratin cystor som är inkapslade. Milier sitter vanligtvis i området runt ögonen. De kan också finnas på kinderna och ibland kan man få milier på hela ansiktet och kroppen. Hos vissa kvinnor kan milier även förekomma i området runt blygdläpparna och runt slidan, samt vid rumpan. Det varierar från person till person hur pass mycket eller hur synliga de är. Oftast är det talgkörtlar som ser ut som knottror på eller runt blygdläpparna. Deras funktion är att producera talg, som är ett fett som håller huden mjuk och smidig. Talgkörtlarna finns överallt på kroppen.

   OBS! Vi behandlar endast kvinnliga kunder.

   Behandlingen är inte samma som utförs på ansiktet.


   Milier behandling för ansiktet

   Har du milier i ansiktet kan vi hjälpa dig med vår behandling. Vid vår behandling görs följande: först görs en djuprengöring med peelande effekt, sedan ångas ansiktet med en ångapparat en så kallad vapozon. Efter det använder vi en steril liten nål, som vi öppnar upp milierna med, därefter kan vi extrahera allt som behövs för behandlingen. Milier har inte någon poröppning därför krävs användning av nål för att då ut all den inkapslade talgen. Efter det lägger vi sen en lermask som fungerar för att dämpa rodnad och svullnad samtidigt som den är bakteriedödande. Behandlingen avslutas med en fuktberikande dagkräm.

Om oss

Diora Hiam k

Personlig service, kvalifikation och tillgänglighet är din trygghet.
Den Kundtrygghet och säkerhet som Klinika Heyobeauty erbjuder är unik och vi är bland de bästa.

Trygghet före, under & efter din behandling

Vi finns med dig hela vägen från första kontakt till fullföljning efter avslutad behandling. Allt för att du ska känna dig nöjd med din upplevelse. Det är väldigt viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga med att ha valt Klinika Heyobeauty och det resultat som behandlingen medför. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar.

Utbildning

 • Vi som jobbar på kliniken är medicinskt utbildade cosmetologer,
 • Hudterapeuter,Nagelterapeut, Fransstylist och annan utbildad personal med erfarnhet.
 • Säkerhet är A och O hos oss därför finns läkare anknuten till kliniken.
 • Vi har flera CE certifikat inom skönhet både i Sverige och London.
 • Vår injicerande personal har genomgått certifiering hos Legitimerad läkare.
Diora Hiam k

Omdömen

5.0
10 omdömen
22 okt 2020
Salongen kändes avslappnad och trevlig, samt väldigt bra bemötande från Diora som hjälpte mig!
Verifierad kund
30 sep 2020
Bra bemötande och service. Jag är jättenöjd och rekommenderar det till andra.
Ferdus Mohammed H
25 sep 2020
Väldigt professionellt
Faten S
14 jul 2020
Jag är jätte nöjd med min botox!!
Senada A
29 jun 2020
Bra behandling som är prisvärt och jag är jätte nöjd
Shilan A
7 jun 2020
Noggrann och seriös!
Verifierad kund
5 jun 2020
Super bra ,är jätte nöjd varje gång,skulle aldrig gå till någon annan.
Lina A
3 jun 2020
Supertrevlig och proffsig, väldigt nöjd med mitt lashlift! Rekommenderar!
Ida H
2 jun 2020
Jätteduktig och supertrevlig! Professionell och mycket kunnig. Rekommenderar starkt!
Emelie R
Ansiktsbehandling Solna > Klinika Heyobeauty
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter