Kent Asp Virtuella Tjänster

4.8
54 omdömen
Healing betyder hel. En healer kan aldrig hela någon. Som healer speglar jag det du redan har inom dig. Healing handlar därför alltid om att bli medveten på ett djupare plan. Ibland händer absolut ingenting under en healing. Ibland skiftar det som var ur balans till ett mer balanserat tillstånd.

Det många upplever efter en healing är att dom känner sig mer avslappnade. Att befinna sig mer i nuet och känslan av att ha ett större fokus samt mindre smärta är något flera berättat efter healingen.

Välj en av följande.
- Distanshealing med återkoppling
- Distanshealing utan återkoppling

Distanshealing med återkoppling fungerar så att du bokar en tid när distanshealingen kör igång. När healingen är klart kontaktar jag dig och gör en återkoppling.

Distanshealing utan återkoppling är en helt energibaserad tjänst. Ingen återkoppling ges efter healingen.

läs mer på www.kentasp.com

Boka tid

Skicka e-post eller ring oss för mer information.

Om oss

Kent Asp

Jag har alltid gått min egen väg. Ända sedan barnsben har jag sett svar och lösningar jag trodde alla såg. Med tiden förstod jag att det inte var så. Redan som barn skrev jag datorprogram. Något jag senare fick användning av när jag arbetade på Televerket & Telia. Där arbetade jag som säljare och såg affärsidéer som resulterade i succén Telesvar, en telefonsvarartjänst med över två miljoner hushåll anslutna. Även uppfinningen faxbox som var ett resultat av min förmåga att som programmerare se möjligheten att digitalisera den då manuella faxmaskinen & telefonsvararen i en digitaliserad tjänst som likt e-post lagrade faxet digitalt. Sedan kunde man skriva ut faxet oavsett vart man befann sig i världen. Det enda man behövde där var en fax att skriva ut meddelandet på.

Min upptränade förmåga att se helheten där många andra ser delheter gör att jag kan kliva rakt in i en verksamhet och se möjligheter företagen som anlitar mig ibland inte ens är medveten om att dom existerar.

På samma sätt fungerar det när jag hjälper mina klienter. En klient beskrev det såhär. Du vet mer om mig än jag vet om mig själv. En annan klient sa att jag såg rakt igenom honom. Jag vet inte hur det jag gör fungerar. Det viktiga är att det gör det. För mig handlar det om att kunna erbjuda min förmåga vilket är att skapa lösningen eller se svaret som efterfrågas. Det här har jag gjort nu sedan 2004 och min passion för det är fortfarande lika stark.

Det är tack vare mitt arbete på Telia & Televerket sedan mitten av 80-talet och fram till 2018 som jag idag kan erbjuda det jag nu arbetar med. Förmågan att inte bara se helheten. Utan även kunna se den rakt igenom en person eller organisation. För mig är det som att titta rakt in i facit. Eller som en datorprogrammerare skulle ha beskrivit det hela. Det är lätt att rätta en programvara när orsaken till varför det inte fungerar finns rakt framför dig i synlig programkod. Det är så det fungerar när jag ser svaren och lösningarna.
Kent Asp

Omdömen

4.8
54 omdömen
25 jun 2020
Kent är en väldigt inkännande och närvarande person. Han lyssnar med hela sin kropp och får en att känna stark tillit till allt han gör. Och resultatet - makalöst!!! Anlita Kent. Du kommer inte ångra dig!
Pia S
28 mar 2020
Kent har en speciell förmåga att hitta grundorsaken till det som besvärar dig och kan med ditt samarbete hjälpa dig till förbättrat mående!
Helena H
18 feb 2020
Positiv! Han förklarade så bra och jag kände redan innan jag ringde upp att energin höjdes. Underbar känsla
Anneli N
4 feb 2020
Sympatisk Enkel Trovärdig Fyllt av kärlek ett uppvaknande Kan varmt rekommendera Kent
Verifierad kund
3 dec 2019
Jag fick riktigt bra hjälp o vägledning, tack Kent
Susanna H
29 nov 2019
Mycket bra. Efter många år med sorger kan jag äntligen släppa och gå vidare.
Caroline G
26 nov 2019
Klok och bra! Kände mig hoppfullare än på länge.
Verifierad kund
5 nov 2019
Jag kände mig trygg o väldigt upplyft.
Ingela A
24 okt 2019
Fantastiska resultat visade sig direkt under konsultationen. Stark transformation och klarsynthet uppstod direkt. Tacksam
Britt A
24 okt 2019
Kändes seriös och medkännade
Verifierad kund
19 sep 2019
Skratt å gråt för de stämmer till 100 %
Verifierad kund
12 sep 2019
Kändesmycket bra ochförtroendefullt
Verifierad kund
21 aug 2019
Mycket bra. Härlig miljö.
Verifierad kund
30 maj 2019
Seriös och effektiv. Han lyssnade på mina behov och hjälpte mig på ett föredömligt sätt.
Verifierad kund
Övrigt på hälsa Falun > Kent Asp
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter