k9 Ability K9 Ability Hedesunda

På kursgården Harbäck tränar du privat eller kommer på kurs eller läger! Träningsplan och liten inomhushall finns vid dåligt väder.
Just nu kan det finnas dåligt med bokningsbara tider. Hör av dig om du inte hittar en tid som passar!

Boka tid

 • Problemhundskonsultation

  • Problemhundsutredning TELEFON, FACETIME

   1 395 kr
   En problemhundsutredning är vad du bokar om du upplever att du har ett problem med din hund i vardagen eller i en specifik situation som du inte kan lösa själv. Ofta kommer alla nycklar till hundens beteeende genom samtal och rådgivning.

   Samtalet innebär en grundlig analys av ert liv, hundens och övriga familjens. Vi tittar på det specifika problemet/problemen och sedan går vi igenom varför beteendet uppstår - hur vi bemöter det och vilka strategier som är lämpliga i fortsatt träning.

   Om det blir mycket information kommer en skriftlig sammanställning på mail.

   Sophie ringer upp dig när det är dags för din konsultation. Det går bra att spela in samtalet om ni vill kunna lyssna på det i efterhand.
 • Privatkonsultation

  • Telefonkonsultation

   595 kr
   Om du har frågor och funderingar kring din hund i vardagen eller i någon specifik situation. Ett beteende du vill ha förklarat eller om du undrar hur du ska bemöta din hund i olika situationer.
   Ofta gör ett samtal stor skillnad, när man förstår bakgruden till ett beteende blir det lättare att förstå hur man ska bemöta det.
 • Omplaceringshjälp

  • Omplaceringshjälp

   1 895 kr
   Som med alla relationer kan man ibland komma till vägs ände och välja att gå skilda vägar. Det kan vara det bästa beslutet för både hund och ägare.

   Vi hjälper dig att omplacera din hund genom att göra en grundlig analys av hunden och dess behov. Vi lägger ut en "kontaktannons" där vi letar efter en riktigt bra match till din hund och sköter första kontakten med de som visar intresse. Vi använder våra nätverk och kontakter inom hundvärlden för att sprida budskapet.

   Det är skönt att ha någon som är objektiv som sköter detta då det är mycket känslor inblandade i denna typ av beslut. Om vi hittar någon riktigt bra så är det såklart du som står för det slutgiltiga beslutet. Vi rekommenderar inte att skänka bort hundar, hundar bör kosta pengar.

Om oss

Sophie Schelin

Sophie är hundpsykolog och instruktör med Tävlingslydnad, brukslydnad och skyddslydnad som specialområde.
Av Sophie får du individuellt anpassad coachning i lydnaden och med problembeteenden i vardagen.

Utbildning

 • Hundpsykolog
 • Hundfysioterapeut
 • Instruktör
 • Radioprofil i P4, "Hundspykologen"
Sophie Schelin
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter