Muysanto Yoga & Meditation

4.8
105 omdömen
Muy Santo Yoga & Meditation is a holistic center where you can come home to yourself. We have the understanding that we are all the same but still different. To be able to give you the best Yoga or Qi Gong classes we limit the spots to 15. For us quality is much more important than quantity.

We also offer you a safe practice and our school is registered with Yoga Alliance. At the moment we have a RYS200 hours and Anna-Carin our head teacher is a RYT500 and ERYT200.

Other things we offer you is different pregnancy treatments from our midwife Martina and healthy breakfasts from time to time.

Warmly welcome. Love and Namaste.

Boka tid

  • Klasser/Kurser/Massage

   Kom in och landa i dig själv eller välj en aktivare klass för att ge kroppen energi. Vi på Muy Santo välkomnar dig med öppna armar och bjuder in dig till gemenskap, glädje och en fantastisk inre resa.

   Namaste & Kram

Om oss

Anna-Carin Tall

Anna-Carin är grundare av MUY SANTO YOGA & MEDITATION. Hon är E-RYT 500 certifierad yogalärare genom Yoga Alliance US. Detta innebär en trygghet i att ni får en säker klass hos henne.

Ett av hennes favoritcitat är "Be the change you wish to see in the world" och det är precis det hon känner att hon gör genom sitt företag.

Hon vill sprida yogan vidare till alla som är öppna för att lära och inte är rädda för att ärligt reflektera över sig själva och sina liv. Hon har studerat yoga i 10 år och har själv erfarit hur asana, meditation och pranayama har förändrat både hennes fysiska, men framför allt mentala hälsa.

Genom att ha ett öppet sinne och vetskapen med sig att alla kommer från olika bakgrunder och har olika förutsättningar, så guidar hon dig till att hitta din autentiska lärarstil. Vad som passar just dig.

Efter ett par år i Indien är hon nu på hemmaplan igen i Sverige och hoppas kunna sprida i väst vad yoga verkligen är. Yoga är inte bara något du praktiserar på din matta utan den är en del av ditt vardagliga liv.

Hennes bakgrund är inom vården men är även utbildad massageterapeut på Bergkvist massage och friskvårdsutbildningar.

Utbildning

 • Certifierad massör av branschrådet Svensk Massage
 • ERYT500 certifierad Yogalärare godkänd av Yoga Alliance US

Barbro Barkelius

Barbro är diplomerad yogainstruktör sedan 2008 och har haft mindre klasser i yoga under 6 år. Numera håller hon kurser i dansyoga i mindre grupper. Detta har hon gjort sedan 2015.

Hon har i sin egna praktik, sedan 2005 arbetat som diplomerad akupressör (12 år), lymfmassör (3 år) och friskvårdsmassör (1 år). Detta är inte fokus nu längre utan nu är det Intuitiv massage och Shamansk healing som gäller.

Hon har själv deltagit i ett flertal workshops med shamaner från Peru bland annat med Shamansk healing Kausay Muju och Anchanchos.

Initiering av feminina energier så kallad Nusta Karpay på plats i Peru med shamaner 2011 finns också med i Barbros bagage.

Utbildning

 • Utbildad i Intuitiv massage 1993 på Kroppsterapiskolan.
 • Shamansk utbildning i Medicinhjulet 2006 07
 • Diplomerad yogainstruktör 2008

Camilla Fagerudd

Yoga i alla former ger människan möjlighet till utveckling och att hitta sitt sanna jag. Så beskriver Camilla vad yoga är för henne om man ber om en kortfattad formulering. Vid tillfällen när Camilla söker efter svar på vilken riktning som ska tas i livet, vad som är nästa steg, sätter hon sig på mattan och praktiserar meditation och/eller mjukare yoga, och då kommer svaret. Svaret kommer så självklart och med så stark övertygelse! säger Camilla.

Den fysiska yogan däremot ger dig en stund till att stärka kroppen och sinnet med total avkopppling - du är här och nu! Då finns ingen plats för tankar och reflektioner! Det är verkligen meditativt med yoga som är fysiskt utmanande!

Det är Camillas övertygelse att all typ av yoga tränar såväl din inre som yttre styrka. Det gäller bara att hitta det som passar bäst för just dig!

Utbildning

 • RYS 200 certifierad yogalärare
 • Diplomerad Livsstil-och kostrådgivare - Bergklint education
 • Legitimerad lärare - Linköpings universitet

Eva Ankarvall

Eva Ankarvall är född och uppvuxen i Västervik. Efter 30 år i Stockholm bor och lever hon nu i Västervik igen och har andra hem på Mallorca sedan 2015. Hon har en 2,5-årig yogalärarutbildning i Satyananda yoga och har undervisat i yoga sedan 2014.

Att fördjupa sig i yogisk tradition kom från en längtan efter att hitta balans mellan kropp och själ.
Drömmen att leva mer "yogiskt" har varit stark ända sedan hon började utöva yoga år 1995.
Insikten om hur starkt varje kroppsövning/asana påverkar oss och att en felaktig övning eller serie för dig, kan öka på de eventuellt redan befintliga obalanser i din kropp och ditt sinne, ledde till en vilja att sprida yogan vidare.
Så krasst uttryckt så kan du lika gärna avstå från att yoga om du gör en för dig obalanserande yoga, då den ej kommer bidra till ditt välmående och balans utan snarare tvärtom.

Satyananda Yoga är ett internationellt erkänt yogasystem som är djupt förankrat i en tradition, men anpassat för att möta det moderna samhällets behov. Det är en rik och bred yogatradition med rötter i Indien som har gått vidare från generation till generation, först och främst som ett elev/lärarförhållande där personlig erfarenhet varit det viktigaste. Namnet kommer från den man som skapat oh fört denna tradition vidare och som sedan spridits vidare via sina lärjungar.


Satyananda Yoga innebär b la praktiserande av:
Asanas (Hatha yoga)
Pranayama (andningsövningar)
Shatkarmas (reningstekniker)
Yoga Nidra (psykisk sömnmeditation / djup avslappning)
Kriya Yoga, Kundalini Yoga, Mudras (gester), Bandhas (kroppslås)
Dhyan/meditation (från de gamla tantraskrifterna),
t.ex. Ajapa-Japa (meditation, andning med mantra),
och Yoga nidra (djupavslappning/psykisk sömnmeditation),

Monika Danielsson

Monika upptäckte yoga och vedisk filosofi under tonåren och den har varit avgörande för hennes livsväg. Medan hon levde enligt den yogiska traditionen i ashram, praktiserade hon både asanas och bhakti-yoga under ca. 10 år. Livet blev annorlunda när hon lämnade ashramlivet, gifte sig och fick sina barn, men det fanns fortfarande tid till yoga, andlig utveckling och meditation i olika former.

2018 blev en vändpunkt igen när hon började på Muysanto. Idag är hon certifierad yogalärare, och säger att hon äntligen hittat sitt livs kall. Monika praktiserar mjuk och skonsam hatha-yoga, yin yoga och meditation, för närvarande fördjupar sig i yogafilosofin, meditation och människans energisystem, samt planerar att fortsätta utbilda sig i läkande, skonsamma yogastilar.

"För mig, asana practice är meditation i rörelse där man hittar sig själv på ett djupare plan, där tiden försvinner och man känner sig ett med musiken och rörelsena. Jag gillar mantras också, både i meditation och att lyssna på medan jag har fysisk pass. Yoga för mig är livsstil och livsfilosofi, något jag inte kan vara utan." Monika

Utbildning

 • RYS 200 Certifierad Yogalärare i multistyle (Hatha, vinyasa och yinyoga) via MuySanto år 2019.
 • Andlig healing och kristallterapi

Sofie Björklund

Yoga för mig är ett sätt att hantera vardagens utmaningar. En stund att tillåta mig att bara få vara utan prestation. Våga lyssna inåt för att lära mig att hitta min egen gräns. En möjlighet till distraktion från ältande så stillhet för sinnet kan infinna sig och tankarna få en paus.

Jag vill genom mina yogaklasser väcka nyfikenheten om sin inre dialog, våga lära känna sig själv både mentalt och fysiskt. Hitta stillhet och tillåta kroppen få en stunds återhämtning. En fin stund för ny energi och ett inre lugn hoppas jag kunna förmedla till er.

Utbildning

 • -Rys 200 Yogalärarutbildning multistyle (Hatha, vinyasa och yinyoga) via MuySanto år 2020.
 • Yoga Nidra utbildning år 2020
 • Certifierad massör år 2013
 • Leg Arbetsterapeut
 • Grundläggande kognitiv- Relationell psykoterapi

Tony Nordlund

Fler och fler människor ägnar sig åt avslappning, mindfulness, yoga och meditation. De terapeutiska och medicinskt positiva effekterna är numer väldokumenterade. Kropp och hälsa, välbefinnande, personlig och andlig utveckling, var och en praktiserar utifrån eget intresse och motivation.

Själv började jag med meditation i övre tonåren av alla ovan nämnda orsaker. Men framförallt utifrån ungdomlig nyfikenhet och ett stråk av äventyrslystnad.

När jag insåg att jag hade hittat något som var djupt intressant och som blev bättre och bättre ju mer jag praktiserade ville jag veta mer. Det ledde till långa vistelser och fördjupade erfarenheter på kursgårdar och ashrams i Sverige, Europa, Australien och Indien.

Nu när jag är mer än vuxen är jag mycket tacksam för min ungdoms nyfikenhet. Meditationen har varit och är fortfarande en daglig källa till inspiration och glädje.

Tony Nordlund
Anna‑Carin Tall
Barbro Barkelius
Camilla Fagerudd
Eva Ankarvall
Monika Danielsson
Sofie Björklund
Tony Nordlund

Omdömen

4.8
105 omdömen
3 okt 2020
Bemötandet/mottagandet (servicen) var mycket fint. Jag möttes av en lugn atmosfär både från hon som tog emot och själva lokalen. Personligen skulle jag nog föredra en något mindre lokal, men salongen var vacker och speciellt trägolvet kändes varmt och personligt. Alla ljus och lampor var väldigt stämningsskapande. Själva meditationen var otroligt givande, och skapade ett lugn och välbefinnande i mig som har hållit i sig hela natten och finns kvar även nu på morgonen/förmiddagen. Jättefint, tack!
Luminosa N
30 aug 2020
Härligt att få yoga tillsammans i liten grupp
Ewa W
26 jun 2020
Det var jätte härligt kväll.
Andréa N
6 jun 2020
Dansyogan är så bra på alla sätt. Varierande, avslappnade och mycket lugn och trevlig ledare
Britt-Inger R
5 jun 2020
Tycker det var bra Jag är nybörjare.
Helen H
8 apr 2020
Trygg ledning av kunniga lärare. Lugn o fin energi i lokalerna. Jag kan varmt rekommendera Muy Santo Yoga & Meditation.
Verifierad kund
11 okt 2019
Härlig lokal, bra instruktör. Kände sig välkommen
Linnea S
27 sep 2019
Underbart! Som vanligt, alltid bra service
Verifierad kund
27 sep 2019
Väldigt mysigt och fantastisk instruktör.
Verifierad kund
18 sep 2019
Underbar massage! Precis som förr
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 20 sep 2019 22:28
Tack så hjärtligt för dina fina ord, skall förmedla detta vidare till Anna-Carn, du är hjärtligt välkommen åter. Kram
2 sep 2019
Bra massage och en härlig miljö
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 3 sep 2019 21:51
Tack för det fina betyget, vi försöker så gott det går och är super glada för att du blev nöjd.
30 aug 2019
90min kändes som 20min. Fint bemötande, bra pass och fina lokaler. Topp
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 3 sep 2019 21:50
Vilken härlig känsla vi får av din fina betyg, 1000 tack och hjärtligt välkommen åter. Namaste
30 aug 2019
Fräscha o bra lokaler o härlig yogalärare
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 3 sep 2019 21:48
Tack så hjärtligt, vi gör så gott vi kan av det lilla vi har. Kram & Namaste
14 aug 2019
Kommer helt klart bli fler ggr
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 15 aug 2019 00:09
Härligt att du är nöjd, du är hjärtligt välkommen åter till oss:)
12 jul 2019
Rummet var mysigt och luftigt. Intruktörenvar bra och passet var väl utfört. Jag kände att jag fick ut stor nytta av passet
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 12 jul 2019 20:37
Tack för den fina recensionen och 1000 tack för att du var delaktig i en av vår Yogalärare elevs klass och hjälpte henne i utvecklingen till att bli certifierad yogalärare. Skall framföra din fina recension till henne. Detta är för oss ett stort kvitto på att vi har en fantastisk yogalärarutbildning med tanke på din generösa betyg. Kram & Namaste
12 jul 2019
Mycket bra, blev väl omhändertagen.
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 12 jul 2019 20:38
Härligt, det är super viktigt för oss att alla skall känna sig välkomna och delaktiga. Hjärtligt välkommen åter!
10 jul 2019
Fick många goda råd. Behagligt. Kändes att kroppen blev genomgången på ett bra sätt. Mycket nöjd!
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 12 jul 2019 20:39
Tusen tack för din fina recension, betyder mycket för oss att du är nöjd med din massage på Muy Santo. Kram & Namaste
9 jul 2019
Allt var super bra och skönt, jag är jätte tacksamm
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 12 jul 2019 20:40
Och vi är tacksamma för att du ville besöka oss! Kram & Välkommen åter
8 jul 2019
Så välgörande, för både kropp och själ!!
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 12 jul 2019 20:41
Hjärtligt välkommen åter, våra dörrar är alltid öppna och hoppas på att snart få se dig igen!
5 jul 2019
Väldigt avslappnande
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 12 jul 2019 20:42
Tack för ditt fina betyg, det betyder massor för oss på Muy Santo
5 jul 2019
Jätte bra
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 12 jul 2019 20:42
Tack, välkommen tillbaks! Kram & Namaste
3 jul 2019
Kommer definitivt att gå igen och rekommenderar starkt.
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 12 jul 2019 20:44
Du är definitivt välkommen åter, hoppas innerligt att du alltid skall känna på detta sätt oavsett vad du väljer att göra hos oss, om inte.. säg då till oss så förbättrar vi oss! Kram & Namaste
2 jul 2019
Så skönt! Återkommer gärna.
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 12 jul 2019 20:44
Välkommen tillbaks. Kram & Namaste
14 jun 2019
Professionellt med stort hjärta.
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 12 jul 2019 20:45
Tack för din fina recension. Vi gör alltid vårt bästa och hoppas att det skall duga. Kram & Namaste
14 jun 2019
Mycket bra! Kan varmt rekommenderas.
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 12 jul 2019 20:46
Tack för dina rekommendationer, det värmer verkligen!
10 jun 2019
Väldigt proffsig yogaklass. Rekommenderar den till alla som önskar en fysisk utmaning!
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 12 jul 2019 20:47
1000 tack för ditt betyg, skall verkligen framföra det till vår instruktör.
8 jun 2019
Underbar yogaklass!! Anna-Carin inger ett stort förtroende och tar dig igenom klassen på ett fint och tryggt sätt!
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 10 jun 2019 11:00
Åh vad härligt! Tack för de fina orden.
7 jun 2019
Alltid vänlig, positiv och avslappnad stämning
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 7 jun 2019 21:12
Åh, tack för dina fina ord!
7 jun 2019
Ont skönt i behaglig miljö. Återkommer med säkerhet
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 7 jun 2019 21:12
Härligt! Du är så välkommen tillbaka.
Massage Västervik > Muysanto Yoga & Meditation
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter