Muysanto Yoga & Meditation

Muy Santo Yoga & Meditation is a holistic center where you can come home to yourself. We have the understanding that we are all the same but still different. To be able to give you the best Yoga or Qi Gong classes we limit the spots to 15. For us quality is much more important than quantity.

We also offer you a safe practice and our school is registered with Yoga Alliance. At the moment we have a RYS200 hours and Anna-Carin our head teacher is a RYT500 and ERYT200.

Other things we offer you is different pregnancy treatments from our midwife Martina and healthy breakfasts from time to time.

Warm welcome. Love and Namaste. <3

Teachers:

Anna-Carin Tall - Founder
Maria Johansson - Yinyoga
Marie Hulth - Klangmeditation
Pia Lindberg - Qigong

To learn more about our amazing teachers, visit our website. <3

Boka tid

  • Klasser/Kurser

   Kom in och landa i dig själv eller välj en aktivare klass för att ge kroppen energi, vi på Muy Santo välkomnar dig med öppna armar och bjuder in dig till gemenskap, glädje och en fantastisk inre resa.

   Namaste & Kram

Om oss

Anna-Carin Tall

Vi vill hälsa dig varmt välkommen till vår bokningssida, vi har valt att göra det enkelt och genomskådligt för dig genom att samla alla våra klasser under en och samma schema, här kan du boka allt från Våra drop in klasser till våra workshops. När det kommer till våra utbildningar så kan de endast bokas genom vår hemsida som du kan klicka dig till i menyn till höger på startsidan.

Jag som hälsar dig välkommen heter Anna-Carin Tall och är grundaren till Muy Santo Yoga & Meditation, att jobba från och med hjärtat som grundpelare är a & o, hoppas att du blir nöjd med din upplevelse och tveka inte att höra av dig vid frågor.

Våra lärare idag är;

Anna-Carin Tall - Founder
Maria Johansson - Yinyoga
Zamo Odin - Ashtanga
Marie Hulth - Klangmeditation
Hannah Grocher Schildt - Vinyasa
Pia Lindberg - Qigong

To learn more about our amazing teachers, visit our website. <3

Utbildning

 • Vår kompetens är hög , här nedan kan du se våra gemensamma utbildningar.
 • RYT500
 • ERYT200
 • RYS200
 • Massörer
 • Energipedagog
 • Certifierad Massageterapeut Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar.
 • Hembarnmorska/Doula
 • Dessa är ett urval av vår gemensamma kunskap.
 • Välkommen att Boka in ditt pass.

Maria Johansson

Marie Hulth

Marie H Hulth gick sin utbildning 2013 hos Ina Kornfeld på Peter Hess institutet. Hon använder terapiskålar från Peter Hess. (Singing bowls)

Klangmeditation erbjuder en avslappnad stund för både sinnet och kroppen, den har en avstressande och lugnande inverkan på oss.
Tonerna och vibrationerna från klangskålarna, sprider sig genom kroppen och når djupt in i vårt undermedvetna, man hamnar i ett tillstånd mellan vakenhet och sömn. Det är oftast lätt att släppa taget och komma ner i djup avslappning med hjälp av klangskålarna, även om du inte är van att meditera.

Pia Lindberg

Pia har arbetet som förskollärare inom förskola och skola i hela sitt liv och gör så fortfarande. Att få arbeta med barn och deras ofta sprudlande energier har alltid fascinerat henne och gett henne kunskaper om både barnen, sig själv och andra i hennes närhet.

I flera år har hon arbetat med att utveckla sig själv genom olika kurser och terapiformer. Ju mer hon lärt sig om sig själv, ju fler insikter hon fått, desto mer har suget av att utvecklas mera kommit.
I september 2014 påbörjade hon en tre terminers utbildning till Energipedagog. En utbildning som innehöll både praktiska och teoretiska kunskaper. Den utgick från den kinesiska medicinen och hon fick lära sig mycket om hur man kan ta hand om sin livsenergi (qi) på olika sätt. Under utbildningen började hon också känna hur energiflödet rörde sig i kroppen och fick verkligen bekräftat vad hon tidigare trott. Att vår kropp förutom blodsystem, nervsystem och lymfsystem även hade ett nätverk av banor som transporterade vår qi. I december 2015 avslutades utbildningen och hon är nu Diplomerad Energipedagog. Qigong var en stor del av denna utbildning och sen dess har hon utövat detta i stort sett varje morgon hemma och i perioder bland både elever och personal i den skola hon arbetar i nu. I den praktiska delen av utbildningen ingick även olika meditationstekniker och medveten avslappning.

Hennes utbildning till energipedagog lade grunden till där hon befinner sig idag. Där skapades intresset av ett friskvårdsarbete för att hålla kroppens energikanaler öppna och därmed hålla sig frisk och fri från sjukdomar.

Under våren 2016 utbildade hon sig också till Perfect Balance terapeut. En metod där man arbetar med en väldigt stark och högintelligent energi som går in på djupet och renar kroppens system. Den tar bort obalanser och blockeringar och säkerställer att energierna kan flöda fritt i systemet igen. Pia visste att blockeringar som satt sig i kroppen kunde leda till sjukdomar så småningom och

Utbildning

 • Diplomerad Energipedagog
Anna‑Carin Tall
Maria Johansson
Marie Hulth
Pia Lindberg
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter