Muysanto Yoga & Meditation

Muy Santo Yoga & Meditation is a holistic center where you can come home to yourself. We have the understanding that we are all the same but still different. To be able to give you the best Yoga or Qi Gong classes we limit the spots to 15. For us quality is much more important than quantity.

We also offer you a safe practice and our school is registered with Yoga Alliance. At the moment we have a RYS200 hours and Anna-Carin our head teacher is a RYT500 and ERYT200.

Other things we offer you is different pregnancy treatments from our midwife Martina and healthy breakfasts from time to time.

Warm welcome. Love and Namaste. <3

Teachers:

Anna-Carin Tall - Founder
Maria Johansson - Yinyoga
Marie Hulth - Klangmeditation
Pia Lindberg - Qigong

To learn more about our amazing teachers, visit our website. <3

Boka tid

  • Klasser/Kurser

   Kom in och landa i dig själv eller välj en aktivare klass för att ge kroppen energi, vi på Muy Santo välkomnar dig med öppna armar och bjuder in dig till gemenskap, glädje och en fantastisk inre resa.

   Namaste & Kram

Om oss

Anna-Carin Tall

Vi vill hälsa dig varmt välkommen till vår bokningssida, vi har valt att göra det enkelt och genomskådligt för dig genom att samla alla våra klasser under ett och samma schema Här kan du boka allt från drop-in-klasser till våra workshops. När det kommer till våra utbildningar, så kan de endast bokas genom vår hemsida som du kan klicka dig till i menyn till höger på startsidan.

Jag som hälsar dig välkommen heter Anna-Carin Tall och är grundaren till Muy Santo Yoga & Meditation. Att jobba från och med hjärtat som grundpelare är A och O för oss. Vi hoppas att du blir nöjd med din upplevelse och tveka inte att höra av dig vid frågor.

Våra lärare idag är;

Anna-Carin Tall - Grundare
Maria Johansson - Yinyoga
Eva Ankarvall - Satyananda yoga
Marie Hulth - Klangmeditation
Kristina Allvin - Seasonal yoga
Pia Lindberg - Qigong

To learn more about our amazing teachers, visit our website. <3

Utbildning

 • Vår kompetens är hög , här nedan kan du se våra gemensamma utbildningar.
 • RYT500
 • ERYT200
 • RYS200
 • Massörer
 • Energipedagog
 • Certifierad Massageterapeut Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar.
 • Hembarnmorska/Doula
 • Dessa är ett urval av vår gemensamma kunskap.
 • Välkommen att Boka in ditt pass.

Eva Ankarvall

Eva Ankarvall är född och uppvuxen i Västervik. Efter 30 år i Stockholm bor och lever nu i Västervik igen och har andra hem på Mallorca sedan 2016. Hon har en 2,5-årig yogalärarutbildning i Satyananda yoga och har undervisat i yoga sedan år 2014. Under utbildningen fördjupades även intresset för Ayurveda och dess nära förhållande till yoga.

Det är med ödmjuk respekt för denna anrika Indiska medicintradition som hon väver in den i sin undervisning. Enligt Ayurveda är din asana praktik helt i onödan om du inte har koll på dina obalanser i doshorna Vata, Pitta och Kapha. Varje asana påverkar dig starkt och kan faktiskt öka dina redan befintliga obalanser,
krasst uttryckt så kan du lika gärna avstå den för dig obalanserande yogan då den inte kommer bidra till ditt välmående och balans. Att fördjupa sig i yogisk tradition kom från en längtan efter att uppnå balans mellan kropp och själ.

Drömmen att leva mer "yogiskt" och att även undervisa har varit stark ända sedan hon började den yogiska vägen år 1995.
Satyananda Yoga är ett internationellt erkänt yogasystem som är djupt förankrat i en tradition, men anpassat för att möta det moderna samhällets behov. Detta är en rik och bred yogatradition med rötter i Indien och har som har gått vidare från generation till generation, först och främst som ett elev/lärarförhållande där personlig erfarenhet varit det viktigaste. Namnet kommer från den man som fört denna tradition vidare och sedan spridits vidare via sina lärjungar.

Satyananda Yoga innebär praktiserande av:
• Asanas (Hatha yoga)
• Pranayama
• Shatkarmas
• Yoga Nidra (psykisk sömnmeditation / djup avslappning)
• Kriya Yoga, Kundalini Yoga, Mudras (gester), Bandhas
• Dhyan/meditation (från de gamla tantraskrifterna),
t.ex. Ajapa-Japa (meditation, andning med mantra), chakra shuddhi (chakra rening),
Yoga nidra (psykisk sömnmeditation), Trataka ("one pointedness

Kristina Allvin

Kristina har sedan 2001 haft Hatha Yoga, yin/gravid/barn och ungdomsklasser i Stockholm.
Dessa klasser har hon även implementerat i Vimmerby mellan 2008-2015 och i Västervik mellan 2009-2015.
Även Yoga Yama har fått ta del av Kristinas härliga engagemang, där arbetade hon som behandlingsansvarig.
Förutom yogalärare är Kristina även auktoriserad hud & kroppsterapeut och sist, men inte minst så undervisade hon även i Ayurveda och energibehandlingar.

Kristinas motto är "förening och leva i KÄRLEK"Utbildning

 • Licenserad Yogalärare i Seasonal Hatha Yoga.
 • Auktoriserad Hud & Massageterapeut.
 • Diplomerad Ayurvedaterapeut.
 • Avspänningspedagog med studier i hälsopedagogik.

Maria Johansson

Maria började med yoga regelbundet 2009 då hon utbildade sig till yogainspiratör inom kriminalvården. Hennes arbetsuppgifter där är nu bland annat som yogalärare för klienter på anstalten i Västervik och som utbildningsansvarig inom kriminalvårdens egna nationella rikstäckande Krimyogaverksamhet.

På sin yogaväg hämtar hon kunskap och inspiration av många olika yogalärare och stilar. "Dessa har format mig till den yogaläraren jag är och den yoga jag bjuder på", säger Maria.

Några av hennes inspirationsfavoriter är:
Ulrika Norberg (Sverige), som har gett henne sin Vinyasalärarutbildning och Yinyogautbildning.
Biff Mitjoerfer (USA), gav henne ännu en Yinyogalärarutbildning.
Anand Sidamo (Österrike), Ayurvedic yoga massage training.
Sarha Powers (USA), Workshop med Insight yoga yin and yang.
Sky Akasha (Bali/ Sverige), Samayogalärare på olika retreats hon varit på i Sverige.
Satyadev (Indien/ Danmark), meditation, yoga och yogisk filosofilärare. Hennes mentor på retreats i både Indien och Sverige.

Maria ser Yoga och meditation som otroliga redskap för att skapa en bättre hälsa och förebygga både fysisk och psykisk ohälsa. Yoga och meditation hjälper också att skapa ett inre fokus och lugn som kan vara svårt att hitta när livet rusar på i full fart. När du utövar yogaasanas eller sitter i meditation ges du möjlighet att för en stund koppla bort vardagens krav och fokus läggs på att vara i nuet. Andning och fokusträning är en stor del av grunden i hennes yogapass. Att fokusera på andningen balanserar vårt nervsystem och kan styra våra stresshormoner. Med hjälp av vårt andetag och yogarörelserna kan vi öka rörligheten, minska spänningar och stress och skapa en känsla av lugn och trygghet inom oss själva.

Marie Hulth

Marie H Hulth gick sin utbildning 2013 hos Ina Kornfeld på Peter Hess institutet. Hon använder terapiskålar från Peter Hess. (Singing bowls)

Klangmeditation/Klangmassage erbjuder en avslappnad stund för både sinnet och kroppen, den har en avstressande och lugnande inverkan på oss.
Tonerna och vibrationerna från klangskålarna, sprider sig genom kroppen och når djupt in i vårt undermedvetna, man hamnar i ett tillstånd mellan vakenhet och sömn. Det är oftast lätt att släppa taget och komma ner i djup avslappning med hjälp av klangskålarna, även om du inte är van att meditera.

Pia Lindberg

Pia har arbetet som förskollärare inom förskola och skola i hela sitt liv och gör så fortfarande. Att få arbeta med barn och deras ofta sprudlande energier har alltid fascinerat henne och gett henne kunskaper om både barnen, sig själv och andra i hennes närhet.

I flera år har hon arbetat med att utveckla sig själv genom olika kurser och terapiformer. Ju mer hon lärt sig om sig själv, ju fler insikter hon fått, desto mer har suget av att utvecklas mera kommit.
I september 2014 påbörjade hon en tre terminers utbildning till Energipedagog. En utbildning som innehöll både praktiska och teoretiska kunskaper. Den utgick från den kinesiska medicinen och hon fick lära sig mycket om hur man kan ta hand om sin livsenergi (qi) på olika sätt. Under utbildningen började hon också känna hur energiflödet rörde sig i kroppen och fick verkligen bekräftat vad hon tidigare trott. Att vår kropp förutom blodsystem, nervsystem och lymfsystem även hade ett nätverk av banor som transporterade vår qi. I december 2015 avslutades utbildningen och hon är nu Diplomerad Energipedagog. Qigong var en stor del av denna utbildning och sen dess har hon utövat detta i stort sett varje morgon hemma och i perioder bland både elever och personal i den skola hon arbetar i nu. I den praktiska delen av utbildningen ingick även olika meditationstekniker och medveten avslappning.

Hennes utbildning till energipedagog lade grunden till där hon befinner sig idag. Där skapades intresset av ett friskvårdsarbete för att hålla kroppens energikanaler öppna och därmed hålla sig frisk och fri från sjukdomar.

Under våren 2016 utbildade hon sig också till Perfect Balance terapeut. En metod där man arbetar med en väldigt stark och högintelligent energi som går in på djupet och renar kroppens system. Den tar bort obalanser och blockeringar och säkerställer att energierna kan flöda fritt i systemet igen. Pia visste att blockeringar som satt sig i kroppen kunde leda till sjukdomar så småningom och

Utbildning

 • Diplomerad Energipedagog
Anna‑Carin Tall
Eva Ankarvall
Kristina Allvin
Maria Johansson
Marie Hulth
Pia Lindberg
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter