Muysanto Yoga & Meditation

4.8
(124)
Muy Santo Yoga & Meditation is a holistic center where you can come home to yourself. We have the understanding that we are all the same but still different. To be able to give you the best Yoga or Qi Gong classes we limit the spots to 15. For us quality is much more important than quantity.

We also offer you a safe practice and our school is registered with Yoga Alliance. At the moment we have a RYS200 hours and Anna-Carin our head teacher is a RYT500 and ERYT200.

Other things we offer you is different pregnancy treatments from our midwife Martina and healthy breakfasts from time to time.

Warmly welcome. Love and Namaste.

Boka tid

  • Klasser/Kurser/Meditation

   Kom in och landa i dig själv eller välj en aktivare klass för att ge kroppen energi. Vi på Muy Santo välkomnar dig med öppna armar och bjuder in dig till gemenskap, glädje och en fantastisk inre resa.

   Namaste & Kram

Om oss

Anna-Carin Tall

Anna-Carin är grundare av MUY SANTO YOGA & MEDITATION. Hon är E-RYT 500 certifierad yogalärare genom Yoga Alliance US. Detta innebär en trygghet i att ni får en säker klass hos henne.

Ett av hennes favoritcitat är "Be the change you wish to see in the world" och det är precis det hon känner att hon gör genom sitt företag.

Hon vill sprida yogan vidare till alla som är öppna för att lära och inte är rädda för att ärligt reflektera över sig själva och sina liv. Hon har studerat yoga i 10 år och har själv erfarit hur asana, meditation och pranayama har förändrat både hennes fysiska, men framför allt mentala hälsa.

Genom att ha ett öppet sinne och vetskapen med sig att alla kommer från olika bakgrunder och har olika förutsättningar, så guidar hon dig till att hitta din autentiska lärarstil. Vad som passar just dig.

Efter ett par år i Indien är hon nu på hemmaplan igen i Sverige och hoppas kunna sprida i väst vad yoga verkligen är. Yoga är inte bara något du praktiserar på din matta utan den är en del av ditt vardagliga liv.

Hennes bakgrund är inom vården men är även utbildad massageterapeut på Bergkvist massage och friskvårdsutbildningar.

Utbildning

 • Certifierad massör av branschrådet Svensk Massage
 • ERYT500 certifierad Yogalärare godkänd av Yoga Alliance US

Camilla Fagerudd

Eva Ankarvall

Eva Ankarvall är född och uppvuxen i Västervik. Efter 30 år i Stockholm bor och lever hon nu i Västervik igen och har andra hem på Mallorca sedan 2015. Hon har en 2,5-årig yogalärarutbildning i Satyananda yoga och har undervisat i yoga sedan 2014.

Att fördjupa sig i yogisk tradition kom från en längtan efter att hitta balans mellan kropp och själ.
Drömmen att leva mer "yogiskt" har varit stark ända sedan hon började utöva yoga år 1995.
Insikten om hur starkt varje kroppsövning/asana påverkar oss och att en felaktig övning eller serie för dig, kan öka på de eventuellt redan befintliga obalanser i din kropp och ditt sinne, ledde till en vilja att sprida yogan vidare.
Så krasst uttryckt så kan du lika gärna avstå från att yoga om du gör en för dig obalanserande yoga, då den ej kommer bidra till ditt välmående och balans utan snarare tvärtom.

Satyananda Yoga är ett internationellt erkänt yogasystem som är djupt förankrat i en tradition, men anpassat för att möta det moderna samhällets behov. Det är en rik och bred yogatradition med rötter i Indien som har gått vidare från generation till generation, först och främst som ett elev/lärarförhållande där personlig erfarenhet varit det viktigaste. Namnet kommer från den man som skapat oh fört denna tradition vidare och som sedan spridits vidare via sina lärjungar.


Satyananda Yoga innebär b la praktiserande av:
Asanas (Hatha yoga)
Pranayama (andningsövningar)
Shatkarmas (reningstekniker)
Yoga Nidra (psykisk sömnmeditation / djup avslappning)
Kriya Yoga, Kundalini Yoga, Mudras (gester), Bandhas (kroppslås)
Dhyan/meditation (från de gamla tantraskrifterna),
t.ex. Ajapa-Japa (meditation, andning med mantra),
och Yoga nidra (djupavslappning/psykisk sömnmeditation),

Lisen Lockström

Mitt namn är Lisen Lockström och jag jobbar som Personlig Tränare och Online Coach i Västervik. Jag älskar att sprida glädje, inspirera och få andra att känna sig stolta över sig själva. Lycka kommer inifrån och att få människor att känna sig starka - inifrån och ut är det jag brinner för.
Jag erbjuder roliga och varierande klasser med fokus på olika områden så som styrka, uthållighet, rörlighet, puls, balans och koordination. Men vårt allra främsta fokus ligger alltid på att ha kul när vi tränar!

På schemat just nu:
- Tabata
- Cirkelträning
- Core
- Aerobic Intervall
-Booty/Legs
- Promenad med utmaning
- Seniorträning

Klasserna är 30min och 45min långa. Priset är 99:-/pass eller 239:- för fri tillgång till alla pass under en månad. För mer information och bokning vänligen gå med i Facebookgruppen Lisen Lockström Gruppträning : https://www.facebook.com/groups/2093951767411481/

Utbildning

 • Internationellt Licensierad Personlig Tränare
 • Licensierad Gruppträningsinstruktör inom funktionell träning
 • 3 års erfarenhet av jobb på gym (TR Motion & Hälsa)

Michael Hagen

Jag heter Michael Hagen och jag kommer från Tyskland.
Jag är utbildad Osteopat (5år Internationale Akademie Osteopatie Belgien) och har avslutat som "Master of Science i Osteopaty" (2år Fhg Innsbruck). Jag är även utbildad som fysioterapeut och fasciaterapeut av Typaldos.
Min hobby är fotboll. Jag spelade fotboll och tränar en låg. Där har jag behandlar många idrottskador. (inte bara fotboll :-) )

Osteopati är en annan sätt av behandling. Osteopater letar efter orsaken i alla kroppsstruktura vilken kan utlösa din besvär. Det inkluderar en strukturella behandling från muskler, benet och kranial behandling från nerv / kranialsystemet. Dessutom blir behandlar viscerale struktura (mage/lever/tarmar ) och fasciastrukturer i kroppen. Efter behandling fortsätter kroppen att förändras i upp till tio dagar och stabilisera sina dagliga rörelser. Muskelsmärta kan uppstå efter behandling (som efter träning). Det är ett positivt tecken på förändring.Exempel på vanliga besvär som en osteopat behandlar inkluderar rygg- och nacksmärtor, ischias, axelproblem, tennis- eller golfarmbåge och smärtor i armar och ben. Idrottsskador och besvär efter gravid och migrän kan också förbättras med hjälp av osteopati.


Medlem i Svenska Osteopatförbundet. Patient- och ansvarsförsäkring.

Utbildning

 • Diplom och Master of Science i Osteopati
 • Fysioterapeut
 • Manuell terapeut
 • Fasciaterapeut av Typaldos

Monika Danielsson

Monika upptäckte yoga och vedisk filosofi under tonåren och den har varit avgörande för hennes livsväg. Medan hon levde enligt den yogiska traditionen i ashram, praktiserade hon både asanas och bhakti-yoga under ca. 10 år. Livet blev annorlunda när hon lämnade ashramlivet, gifte sig och fick sina barn, men det fanns fortfarande tid till yoga, andlig utveckling och meditation i olika former.

2018 blev en vändpunkt igen när hon började på Muysanto. Idag är hon certifierad yogalärare, och säger att hon äntligen hittat sitt livs kall. Monika praktiserar mjuk och skonsam hatha-yoga, yin yoga och meditation, för närvarande fördjupar sig i yogafilosofin, meditation och människans energisystem, samt planerar att fortsätta utbilda sig i läkande, skonsamma yogastilar.

"För mig, asana practice är meditation i rörelse där man hittar sig själv på ett djupare plan, där tiden försvinner och man känner sig ett med musiken och rörelsena. Jag gillar mantras också, både i meditation och att lyssna på medan jag har fysisk pass. Yoga för mig är livsstil och livsfilosofi, något jag inte kan vara utan." Monika

Utbildning

 • RYT 200 Certifierad Yogalärare i multistyle (Hatha, vinyasa och yinyoga) via MuySanto år 2019.
 • RYT 50 Yin yoga lärare 2020
 • Andlig healing och kristallterapi

Tony Nordlund

Fler och fler människor ägnar sig åt avslappning, mindfulness, yoga och meditation. De terapeutiska och medicinskt positiva effekterna är numer väldokumenterade. Kropp och hälsa, välbefinnande, personlig och andlig utveckling, var och en praktiserar utifrån eget intresse och motivation.

Själv började jag med meditation i övre tonåren av alla ovan nämnda orsaker. Men framförallt utifrån ungdomlig nyfikenhet och ett stråk av äventyrslystnad.

När jag insåg att jag hade hittat något som var djupt intressant och som blev bättre och bättre ju mer jag praktiserade ville jag veta mer. Det ledde till långa vistelser och fördjupade erfarenheter på kursgårdar och ashrams i Sverige, Europa, Australien och Indien.

Nu när jag är mer än vuxen är jag mycket tacksam för min ungdoms nyfikenhet. Meditationen har varit och är fortfarande en daglig källa till inspiration och glädje.

Tony Nordlund

Tova Redeborn

Jag heter Tova och flyttade till Västervik 2019. Jag har sedan jag var liten dansat och i ungefär 8 år praktiserat olika typer av yoga. Till vardags jobbar jag som fysioterapeut. Med kroppen som verktyg tror jag att vi kan öka vårt välbefinnande både kroppsligt och i sinnet.
Under 2021 har jag utbildat mig till Viryayogalärare på Nordiska yogainstitutet och ser fram emot att fortsätta praktiserandet i yogan med att hålla klasser.
Anna‑Carin Tall
Camilla Fagerudd
Eva Ankarvall
Lisen Lockström
Michael Hagen
Monika Danielsson
Tony Nordlund
Tova Redeborn

Omdömen

4.8
(124)
14 feb 2022
Behandlingen och bemötande var spännande och proffsigt
Mathias N
23 sep 2021
Härlig stund med mig och musiken. Nästa gång ligger jag ner.
Maria V
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 3 oct 2021 17:57
Varmt Välkommen tillbaka!
11 sep 2021
Varm stämning o skön yoga
Ewa W
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 3 oct 2021 17:57
Du är så varmt Välkommen tillbaka!
25 apr 2021
Både aktiv lugn skön "vägvisande".
Yvonne G
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 4 may 2021 16:22
Så glad att du hittade till oss! Tack för dina värmande ord och välkommen tillbaka !
25 feb 2021
Super bra Osteopat mår mycket bättre dagen efter, vill boka lymfmassage oxå, Älskar Muy Santo!
Kristina A
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 5 mar 2021 10:07
Åh så dina ord värmer oss! Tack för att du väljer oss och varmt välkommen tillbaka Kristina.
3 okt 2020
Bemötandet/mottagandet (servicen) var mycket fint. Jag möttes av en lugn atmosfär både från hon som tog emot och själva lokalen. Personligen skulle jag nog föredra en något mindre lokal, men salongen var vacker och speciellt trägolvet kändes varmt och personligt. Alla ljus och lampor var väldigt stämningsskapande. Själva meditationen var otroligt givande, och skapade ett lugn och välbefinnande i mig som har hållit i sig hela natten och finns kvar även nu på morgonen/förmiddagen. Jättefint, tack!
Luminosa N
30 aug 2020
Härligt att få yoga tillsammans i liten grupp
Ewa W
26 jun 2020
Det var jätte härligt kväll.
Andréa N
6 jun 2020
Dansyogan är så bra på alla sätt. Varierande, avslappnade och mycket lugn och trevlig ledare
Britt-Inger R
5 jun 2020
Tycker det var bra Jag är nybörjare.
Helen H
8 apr 2020
Trygg ledning av kunniga lärare. Lugn o fin energi i lokalerna. Jag kan varmt rekommendera Muy Santo Yoga & Meditation.
Verifierad kund
13 nov 2019
Allt var fantastiskt! Duktiga och kunniga lärare och mysig lokal
Berit T
11 okt 2019
Härlig lokal, bra instruktör. Kände sig välkommen
Linnea S
27 sep 2019
Underbart! Som vanligt, alltid bra service
Verifierad kund
27 sep 2019
Väldigt mysigt och fantastisk instruktör.
Verifierad kund
18 sep 2019
Underbar massage! Precis som förr
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 20 sep 2019 22:28
Tack så hjärtligt för dina fina ord, skall förmedla detta vidare till Anna-Carn, du är hjärtligt välkommen åter. Kram
2 sep 2019
Bra massage och en härlig miljö
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 3 sep 2019 21:51
Tack för det fina betyget, vi försöker så gott det går och är super glada för att du blev nöjd.
30 aug 2019
90min kändes som 20min. Fint bemötande, bra pass och fina lokaler. Topp
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 3 sep 2019 21:50
Vilken härlig känsla vi får av din fina betyg, 1000 tack och hjärtligt välkommen åter. Namaste
30 aug 2019
Fräscha o bra lokaler o härlig yogalärare
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 3 sep 2019 21:48
Tack så hjärtligt, vi gör så gott vi kan av det lilla vi har. Kram & Namaste
14 aug 2019
Kommer helt klart bli fler ggr
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 15 aug 2019 00:09
Härligt att du är nöjd, du är hjärtligt välkommen åter till oss:)
12 jul 2019
Rummet var mysigt och luftigt. Intruktörenvar bra och passet var väl utfört. Jag kände att jag fick ut stor nytta av passet
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 12 jul 2019 20:37
Tack för den fina recensionen och 1000 tack för att du var delaktig i en av vår Yogalärare elevs klass och hjälpte henne i utvecklingen till att bli certifierad yogalärare. Skall framföra din fina recension till henne. Detta är för oss ett stort kvitto på att vi har en fantastisk yogalärarutbildning med tanke på din generösa betyg. Kram & Namaste
12 jul 2019
Mycket bra, blev väl omhändertagen.
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 12 jul 2019 20:38
Härligt, det är super viktigt för oss att alla skall känna sig välkomna och delaktiga. Hjärtligt välkommen åter!
10 jul 2019
Fick många goda råd. Behagligt. Kändes att kroppen blev genomgången på ett bra sätt. Mycket nöjd!
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 12 jul 2019 20:39
Tusen tack för din fina recension, betyder mycket för oss att du är nöjd med din massage på Muy Santo. Kram & Namaste
9 jul 2019
Allt var super bra och skönt, jag är jätte tacksamm
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 12 jul 2019 20:40
Och vi är tacksamma för att du ville besöka oss! Kram & Välkommen åter
8 jul 2019
Så välgörande, för både kropp och själ!!
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 12 jul 2019 20:41
Hjärtligt välkommen åter, våra dörrar är alltid öppna och hoppas på att snart få se dig igen!
5 jul 2019
Väldigt avslappnande
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 12 jul 2019 20:42
Tack för ditt fina betyg, det betyder massor för oss på Muy Santo
5 jul 2019
Jätte bra
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 12 jul 2019 20:42
Tack, välkommen tillbaks! Kram & Namaste
3 jul 2019
Kommer definitivt att gå igen och rekommenderar starkt.
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 12 jul 2019 20:44
Du är definitivt välkommen åter, hoppas innerligt att du alltid skall känna på detta sätt oavsett vad du väljer att göra hos oss, om inte.. säg då till oss så förbättrar vi oss! Kram & Namaste
2 jul 2019
Så skönt! Återkommer gärna.
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 12 jul 2019 20:44
Välkommen tillbaks. Kram & Namaste
14 jun 2019
Professionellt med stort hjärta.
Verifierad kund
Svar från Muysanto Yoga & Meditation: 12 jul 2019 20:45
Tack för din fina recension. Vi gör alltid vårt bästa och hoppas att det skall duga. Kram & Namaste
Massage Västervik > Muysanto Yoga & Meditation
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter