Massage I Falsterbo

4.3
3 omdömen
Hit är du alltid välkommen och inga besvär är för stora eller små!

Behandlingarna utgår alltid från dina behov och din specifika situation.

Det kan finnas många anledningar till att du vill ha massage, kanske känner du dig stel, har bekymmer med någon del av din kropp, stel nacke eller axlar, kanske upplever du en obalans i kroppen eller vill få en djup avspänning - oavsett vad anledningen är så finns jag här för dig.

Varje behandling är individuellt anpassad efter dina behov och önskemål.

Kroppens förmåga till återhämtning och självläkande har fascinerat mig ända sedan min första idrottsmassageutbildning i början på 90-talet, sedan dess har jag fortsatt att lära mig om muskler, bindväv, fascia, triggerpunkter och en hel del annat. Dessa verktyg använder jag under behandlingarna för att på bästa sätt kunna hjälpa dig.

Boka tid

Skicka e-post eller ring oss för mer information.

Om oss

Johan Blomdell

Kroppens förmåga till återhämtning och självläkande har fascinerat mig sedan min första idrottsmassageutbildning i början på 90-talet, sedan dess har jag fortsatt att lära mig om muskler, bindväv, fascia, triggerpunkter och en hel del annat. Dessa verktyg använder jag under behandlingarna för att på bästa sätt kunna hjälpa dig.
Vissa undrar vad skillnaden mellan klassisk massage och idrottsmassage är?
Lite förenklat kan man säga att en klassisk massage passar fint om du har avslappning som huvudsyfte med behandlingen. Du har kanske lite ont i nacken och rygg, känner dig stressad och vill varva ner. Under en behandling så frigörs oxytocin, vilket är kroppens må bra hormon, så efter en klassisk massage brukar man känna sig avslappnad, mjuk och lugn.
Idrottsmassage är en mer djupgående massage där musklerna verkligen blir genomgångna på djupet. Den kan vara till hjälp vid återhämtning efter träning men är också avslappnande.
Det är givetvis möjligt att kombinera dessa former av massage efter dina specifika behov.

Förutom västerländsk massageutbildning har jag även utbildat mig till Thai Yoga Massör. Detta är en traditionell österländsk helkroppsbehandling som börjar med fötterna och avslutas vid huvudet. Thai Yoga Massage kan sägas kombinera akupressur, Ayuvediska principer och stöttade yogapositioner. Genom en sekvens av mjuka, flödande rörelseövningar så stretchas, frigörs och skapas rörelse i patientens kropp. Detta ökar muskelflexibiliteteten, ledernas rörelseomfång och skapar möjlighet för en mjukare och flexiblare kropp. Denna typ av behandling sägs även påverka kroppens energier, skapa balans och harmoni, detta genom akupressur på kroppens energilinjer. Under en Thai yoga massage är man fullt påklädd och inga oljor används.

Jag är även yogalärare, utbildad inom Mediyoga, Yinyoga och Vinyasayoga. Har praktiserat yoga, meditation och mindfullness sedan 80-talet och det är fantastiska verktyg för att skapa balans, styrka och flexibilitet i kropp och sinne.

Utbildning

  • Dipl. Idrottsmassör
  • Dipl. Thai Yoga massör
  • Dipl. MediYoga instruktör
  • Dipl. YinYoga lärare
  • Dipl. VinyasaYoga lärare
Johan Blomdell

Omdömen

4.3
3 omdömen
Massage Falsterbo > Massage I Falsterbo
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter