Jessilind

5.0
Jessica Lindgren
Certifierad Massageterapeut
Livscoach för Barn / ungdomar

Boka tid

  • Coaching samtal Barn/Ungdom

   600 kr
   COACHANDE SAMTAL

   Som Coach hjälper jag barn och ungdomar. Genom att bemöta frågor om sin livssituation på ett professionellt sätt, med hjälp av olika verktyg, som t ex lära sig att få fram vad som är det viktigaste i livet, lära sig prioritera på ett annat sätt och se sin situation från ett nytt perspektiv, Minska den negativa stressen som många unga känner av idag.
  • Coachande samtal över 18 år

   800 kr
   COACHANDE SAMTAL

   Som Coach hjälper jag dig. Genom att bemöta frågor om din livssituation på ett professionellt sätt, med hjälp av olika verktyg, som t ex lära dig att få fram vad som är det viktigaste i livet, lära dig prioritera på ett annat sätt och se din situation från ett nytt perspektiv, Minska den negativa stressen.
  • Massage Hot Stone

   800 kr
   Vid behandlingen placeras uppvärmda lavastenar på din kropp och terapeuten använder sedan stenarna för att mjuka upp spända muskler. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar
  • Massage Klassisk Helkropp

   720 kr
   I en helkroppsmassage ingår massage av rygg, nacke, ben, fötter, armar, händer, ansikte och skalp.
  • Massage Nacke Rygg

   400 kr
   I massage Nacke och Rygg masserar jag mer djupgående i just Nacke och Rygg.
  • Massage sport

   400 kr
   Valfritt område där du önskar få en mer djupgående massage. En sportmassage är ofta mer kraftfull än en vanlig massage. Med kraftfulla grepp och töjningar mjukas de muskler upp som orsakar problematik. Ofta läggs även stretch och triggerpunktsbehandling till för bästa resultat.
  • Massage sport Helkropp

   720 kr
   En sportmassage är mer kraftfull än en vanlig massage. Med kraftfulla grepp och töjningar mjukas de ömma muskler som orsakar problematik. Ofta läggs även stretch och triggerpunktsbehandling till för bästa resultat.

Om oss

Jessica Lindgren

Jessica Lindgren

Omdömen

5.0
Massage Gustavsberg > Jessilind
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter