JBM Sångstudio & Singers' Corner

Välkommen till JBM Sångstudio & Singers' Corner, Tegelviksgatan 37, Södermalm.

Här finns sångaktiviteter för alla som tycker om att sjunga:

* Individuella sånglektioner

* Röst i Fokus - sånglektion i grupp för gymnasieungdomar

* Söderdiskanterna - barnkör åk 4-6

* Vox Vibrante - tonårskör åk 7-9

* Sångensemblen Tre rep - blandad kör för vuxna sångare

* Vox Vitalis - damkör

* Röstvård individuellt & i grupp

* Handledning för gravida & nyblivna mammor

* Friskvårdskör mm för företag

Boka tid

 • Sånglektioner JBM Sångstudio

  • Sånglektion/coachning vuxen

   1 800 kr
   De här långa lektionspassen passar sångare som arbetar mot ett specifikt och kanske också kortsiktigt mål: en konsert, audition och dyl.
  • Sånglektion barn/ungdom upp till 20 år

   från 625 kr
   Individuell sånglektion där vi börjar med att värma upp kropp & röst. Därefter sjunger vi och jobbar med tolkning, personligt uttryck, gehör, teknik mm.

   Jag har lång erfarenhet av att hjälpa barn & unga med förberedelser inför sökning till musikklasser, estetgymnasium & folkhögskolor.

   Vid bokning av enstaka lektion gäller ordinarie pris.
   Lektionen betalas då med Swish vid lektionstillfället.
   Vid köp av minst 5 lektioner erbjuds paketpris och paketet faktureras efter sista lektionen (i slutet av termin eller efter antagningsprov).

   Det går självklart bra att ha lektionerna digitalt om så önskas!
  • Sånglektion vuxen

   från 750 kr
   Individuell sånglektion där vi inleder med att värma upp kropp & röst. Därefter jobbar vi vidare med tolkning, teknik, personligt uttryck utifrån den repertoar du önskar.

   Vid bokning av enstaka lektion gäller ordinarie pris. Lektionen betalas då med kort eller Swish vid lektionstillfället.
   Vid köp av minst 5 lektioner erbjuds paketpris (600/900/1200:-/lektion) och paketet faktureras efter första lektionen.
  • Pianolektion (ungdomar i högstadie/gymnasieålder

   550 kr
   Pianolektioner för dig som vill utveckla ditt pianospel "på bredden" inför eventuella fortsatta musikstudier. Vi kommer att gå igenom notläsning, ackordanalys, kompskisser, spel på gehör så att du kan ta dig vidare och fördjupa dina kunskaper på egen hand.
 • MammaMage med rösten i fokus

  • MammaMage - handledning

   750 kr
   Du får tips på övningar som ger din kropp & röst bättre förutsättningar att hålla såväl under graviditet som efter förlossning.

   Maila info@johannaborjeson.com om du är intresserad av att få handledning tillsammans med andra. Jag startar gärna en MammaMage-grupp!

Om oss

Johanna Börjeson

Johanna är utbildad sångpedagog och hon har lång erfarenhet av sångundervisning. Redan under den egna gymnasietiden hjälpte Johanna barn och ungdomar inför antagningsprov till musikklasser & musikgymnasier med gott resultat.
Johanna startade JBM Sångstudio 2008 och sedan dess har verksamheten utvecklats och formats till en sångstudio där rösten alltid är i fokus.

Som sångare hos Johanna i JBM Sångstudio får du undervisning och coachning på hög nivå med stöd i forskning och genom välbeprövade metoder. Du får lära dig hur du värmer upp kroppen och rösten inför ett sångpass och hur du använder din röst på ett hållbart sätt. Du får också verktyg för att hitta din röst och ditt personliga uttryck.

Johanna har gått flera kurser inom EVT - Estill Voice Training och hennes undervisning inspireras av de metoder och tekniker som praktiseras inom EVT. Hon siktar på att bli Estill Master Trainer (EMT) inom en snar framtid.
Johanna är också certifierad Zangger Vocal Coach (zangger.se) och använder sig av boken "Stora Sångguiden" av Daniel Zangger Borch. Som sångare hos Johanna får du en noggrann genomgång av de olika övningarna i boken.
Johanna kan också instruera dig hur man använder habilterande och rehabiliterande röstverktyg som Zangger Voice Pipe och fonationsrör.

Utbildning

 • Legitimerad musiklärare, KMH
 • Utbildad sångpedagog, SMI
 • Certifierad Zangger Vocal Coach
 • Utbildad tränare Maternity Health by MammaMage
 • Hälsoinspiratör
Johanna Börjeson
Musik Stockholm > JBM Sångstudio & Singers' Corner
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter