JBM Sångstudio & Singers' Corner

Välkommen till JBM Sångstudio & Singers' Corner, Tegelviksgatan 37, Södermalm.

Här finns sångaktiviteter för alla som tycker om att sjunga:

* Individuella sånglektioner

* Röst i Fokus - sånglektion i grupp från åk 5 - 25+

* Söderdiskanterna - barnkör från åk 3

* JBM Sångensemble - kör för vuxna sångare

* Handledning för gravida & nyblivna mammor

* Friskvårdskör mm för företag

Boka tid

 • MammaMage med rösten i fokus

  • MammaMage - handledning

   750 kr
   Du får tips på övningar som ger din kropp & röst bättre förutsättningar att hålla såväl under graviditet som efter förlossning.

   Maila info@johannaborjeson.com om du är intresserad av att få handledning tillsammans med andra. Jag startar gärna en MammaMage-grupp!
  • MammaMage - konsultation

   Konsultation online, ett kostnadsfritt första tillfälle.

Om oss

Johanna Börjeson

Johanna är utbildad sångpedagog och hon har lång erfarenhet av sångundervisning. Redan under den egna gymnasietiden hjälpte Johanna barn och ungdomar inför antagningsprov till musikklasser & musikgymnasier med gott resultat.
Johanna startade JBM Sångstudio 2008 och sedan dess har verksamheten utvecklats och formats till en sångstudio där rösten alltid är i fokus.

Som sångare hos Johanna i JBM Sångstudio får du undervisning och coachning på hög nivå med stöd i forskning och genom välbeprövade metoder. Du får lära dig hur du värmer upp kroppen och rösten inför ett sångpass och hur du använder din röst på ett hållbart sätt. Du får också verktyg för att hitta din röst och ditt personliga uttryck.

Johanna har gått flera kurser inom EVT - Estill Voice Training och hennes undervisning inspireras av de metoder och tekniker som praktiseras inom EVT. Hon siktar på att bli Estill Master Trainer (EMT) inom en snar framtid.
Johanna är också certifierad Zangger Vocal Coach (zangger.se) och använder sig av boken "Stora Sångguiden" av Daniel Zangger Borch. Som sångare hos Johanna får du en noggrann genomgång av de olika övningarna i boken.
Johanna kan också instruera dig hur man använder habilterande och rehabiliterande röstverktyg som Zangger Voice Pipe och fonationsrör.

Utbildning

 • Legitimerad musiklärare, KMH
 • Utbildad sångpedagog, SMI
 • Certifierad Zangger Vocal Coach
 • Utbildad tränare Maternity Health by MammaMage
 • Hälsoinspiratör
Johanna Börjeson
Musik Stockholm > JBM Sångstudio & Singers' Corner
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter