VarbergsBastubadare

Boka tid

  • Bastuflotte ute till havs i Norra Näs sommar 2021

   1 395 kr
   Spendera en fantastiskt tid på vår stora bastuflotte ute till havs. Flotten befinner sig ca 100meter uf från badplatsen i Norra näs och man tar sig ut med en liten roddbåt som ingår i hyra.

   Väl ute på flotten så finns gasolgrill samt en varm underbar vedeldada bastu med både för och basturum.

   förrumet kan användas som omklädningsrum,men vi rekommenderar man har med någon typ av väska man kan förvarat sitt ombyte i :)

   max antal personer är 8 st som får vara på flotten samtidigt när den är ute till havs.

   Vägbeskrivning: Ta grusvägen ner till havet korsningen håhallavägen 20, 432 94 varberg. längst in i hamnen finns roddbåt som står Varbergs bastubadare som ingår i hyran.

   Vid dåligt väder så kan er vistelse ställas in, detta görs alltid i samråd med kund någon dag innan.
  • Havsvatten badtunna Norra näs 6 personer

   1 495 kr
   Badtunnan i Norra näs. Njut av en fantastisk heldag med vänner i badtunnan fylld med dagsfärskt havsvatten precis vid havet. Badtunnan kan beställas uppvärmd när ni kommer, eller så gör ni det till en heldag med att elda själva, en viss mängd ved ingår i priset.

   Badtunnan är rengjord och uppfylld med havsvatten innan er ankomst. Ni behöver varken göra något mer än att elda och ha roligt. När ni lämnar så tar ni på locket på tunnan samt tar med er all skräp hem.

   Badtunnan har plats för max 6 personer och tar ca 2.5h att värma upp från 8C - 37C. Vid varmare start vatten så går det fortare.

   Ved för några timmar ingår i hyran, önskar ni bada länge så finns extra vedsäckar att köpa på plats för 70:-

   Notera: Vid dåligt väder kan er bokning ställas in. Vi hör alltid av oss 2 dagar innan till er när en stabil prognos finns.

   Vägbeskrivning Norra näs
   Ta och kör ner grusvägen mot hamnen vid Håhallavägen 20 432 94 Varberg.
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter