Isilia EnlightConsult

4.8
(474 omdömen)
Hjärtligt välkommen att boka tid till alternativ behandling och spirituelll/personlig rådgivning. Jag är certifierad i The Emotion Code (upplösning av negativa känslor som fastnat i kroppen), The Body Code (upplösning av andra negativa energier mm) och T3, Three dimensional therapy/Belief Code (omprogrammering av negativa program i undermedvetandet som gör att man saboterar sig själv). Andra områden: enlightenment, kundalini, ascension, implantat mm. mer info: www.isilia.com

Boka tid

Om oss

Isilia Holmøy

Jag började min alternativa och spirituella resa för ca 40 år sedan, och jag var den första i Skandinavien att certifieras i Emotion Code, Body Code, samt Belief Code.
Sedan dess har jag jobbat heltid med dessa terapier sedan 2012, och har gett över 15 000 behandlingar på klienter från hela världen. Jag talar norska, svenska och engelska.
I tillägg till detta jobbar jag som channeler och ascension-activator och är specialist på att skapa energiflöde i energisystemet, lösa upp olika blockeringar och connecta med mycket högfrekventa energifält och ljusvarelser.
Jag brinner för att hjälpa människor att helas, känna sig lyckliga och bli sin fulla potential.
EMOTION CODE : Terapi där man löser upp negativa känslor som fastnat i kroppen. https://www.isilia.com/behandlingar/emotioncode
BODY CODE : Upplösning av olika trauman, gifter, strålning, curses, sabotörenergier mm. och jag kan hjälpa organ, kroppssystem, chakror och meridianer att komma i balans. https://www.isilia.com/behandlingar/body-code
BELIEF CODE : Omprogrammering av sabotasjeprogram i undermedvetandet så det blir lättare att skapa det man önskar sig i livet. https://www.isilia.com/behandli.../three-dimensional-therapy
Jag gläder mig till att möta dig online. Här kan boka tid : https://www.timecenter.se/isilia
Varma kramar från Isilia 💖

Utbildning

  • Certifierad i Emotion Code, Body Code och Three Dimensional Therapy (Belief Code)
Isilia Holmøy

Omdömen

4.8
(474 omdömen)
8 dec 2023
Fantastisk behandling.. mycket givande. Isiliah är mycket professionell.
Britt-Mari E
3 dec 2023
Så bra! Kände ett stort lugn direkt efteråt och kärlek till både lilla och stora jag. Detta och eventen har gett och ger mig så mycket! Så tacksam!
Agneta H
1 dec 2023
mycket bra känner att jag fick hjälp
Elisabeth Å
29 nov 2023
Tacksam fick hjälp lösa upp en del av min hjärtmur. Känslor k mitt hjärta löstes upp. Fick ta emot healing av Gudomliga Modern så mycket läkande kärlek. Tack Isilia
Majlis S
28 nov 2023
Klockren och effektiv
Anne-Li J
7 nov 2023
Jag känner mej väldigt tacksam för den hjälp jag fick i dag. Jag har försökt själv att hjälpa mej själv. Men det har varit svårt när man inte vet vad det är man behöver släppa och läka. Tack
Tina B
13 okt 2023
Min upplevelse med Isilia var väldigt fin och lärorik. Blev väldigt imponerad av henne när hon jobbade och så mycket hon fick fram samt fick en väldigt fin hjälp av henne. Rekommenderar verkligen alla som behöver hjälp att gå till Isilia, kommer att fortsätta anlita henne.
Birgit L
5 okt 2023
Toppen! Rekommenderas varmt
Ilse L
4 okt 2023
Tack så mycket Isilia! Det är så subtilt och går så fort så det kan kännas svårt att fysiskt uppfatta något. Men ändå känns det som det gör det, o jag sov hela natten för första gången på länge och känslan av trötthet i ryggslutet försvann o som oron lättade. Något har skiftat och det var en jättefin stund så tack för mötet tips energi o healing ä! Tack fina Isilia!
Verifierad kund
30 sep 2023
Fantastisk release av tunga energier. Känner mig lätt i kroppen o gladare. Tack fina Isilia. Du ör en sann hjälpare i Ljusets tjänst.
Sanne B
18 sep 2023
Trovärdig, kunnig på sin uppgift.
Agneta B
13 sep 2023
Kändes befriande och upplyftande, väldigt bra
Mona A
29 aug 2023
Underbart träffsäker. Vänlig och effektiv. Rekommenderar varmt.
Verifierad kund
23 aug 2023
Isilia är oerhört träffsäker på de energier och program hon känner in och hjälper till lösa upp. Kan varmt rekommendera
Axina A
22 aug 2023
Toppen
Birgitta K
18 aug 2023
Jag är väldigt nöjd och känner mig lättare.
Malin J
10 aug 2023
Fantastiskt! Blivit av med min depression som jag har tampats med och medicinerat för i många år. Tack vare Isilias T3 behandling samt andra sessioner, blivit av med fysiska besvär i både mage och rygg. Hade aldrig kunnat bli hjälpt via vårdcentralen då besvärens ursprung var något som en vanlig läkare aldrig hade kunnat kurera. Men tack vare Isilias otroliga förmåga till helande och själsligt reparerande kan jag nu mera känna genuin lycka och glädje i livet och jag är från djupet av mitt hjärta och själ så otroligt tacksam!!!
Stina T
2 aug 2023
Fantastiskt människa ! Och det funkar
Konstantin E
14 jul 2023
Fantastisk närvaro och fin vägledning
Kent G
27 jun 2023
Jättefint och varmt bemötande. Kände en skillnad och kommer säkert känna mer efter nästa session.
Josefine H
16 jun 2023
Tack för sessionen igår ! Jag mår bättre idag och vissa saker har ordnat sig!!!
Birgitta L
14 jun 2023
Är mycke nöjd. Känns lättare att andas. Känner mig befriad.
Karin V
13 jun 2023
Jag tyckte att min session med Isilia var mycket bra och hon verkar mycket kunnig i det hon jobbar med.
Inger E
7 jun 2023
Isilia är väldigt intuitiv, klarsynt och empatisk. Hon har en förmåga att kombinera Emotion Code och Body Code med intuitiva upplevelser. Jag kan varmt rekommendera henne.
Maria O
7 jun 2023
Mycket bra resultat. Tack !
Vivi S
30 maj 2023
Fantastiskt!
Sara C
29 maj 2023
Genuin och varm, känns verkligen att hon vill väl.
Daniel M
14 maj 2023
Fungerade inte på mig. Hörde inte riktigt vad som sades, känner ingen skillnad. Trist, hade höga förväntningar.
Verifierad kund
10 maj 2023
Isilaia var lung och harmoniskt. Jag fick stort förtroende och det blir fler sessioner med henne.
Katarina G
9 maj 2023
Tack för hjälpen, vi fick så mycket gjort under denna halvtimme. Från hjärtat rekommenderar jag Isilia, mycket bra på alla sätt!
Eva N
Övrigt på hälsa Burseryd > Isilia EnlightConsult
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter