Hårboden Iris

4.9
39 omdömen
Mitt i centrala Vasastan hittar du Iris som hjälper dig att få frisyren du alltid drömt om. Hennes mål är att tillsammans med dig skapa det resultat du önskar, samtidigt som du har en härlig stund. Boka en klippning, slingning, balayage, eller fräscha till ditt redan snygga sval med en tvätt och fön. Iris är utbildad frisör med gesäll.

Boka tid

Om oss

Iris Almström

Hej!
Jag heter Iris och har jobbat som frisör sedan 2019. Jag har utbildat mig på Björn Axén Academy och gjorde gesällen 2021.

Jag älskar att jobba kreativt, personligt och att möta underbara människor. Jag älskar att färga hår, vilket har blivit något av min specialité.

Mitt mål är att vi tillsammans skapar ett resultat som passar just dig och dina önskemål samt att vi får ha en trevlig stund tillsammans, där du lämnar salongen supernöjd!

Utbildning

  • Frisörgymnasium
  • Björn Axén Academy
  • Gesällen
Iris Almström

Omdömen

4.9
39 omdömen
18 okt 2021
Är så himla nöjd med bemötandet från salongen i helhet och med iris som frisör. Hon är så himla noggrann och professionell! Att hon kunde få mitt mörka hår till en sån uppljusning på endast en gång är så imponerande! Kommer aldrig vilja byta frisör efter det här besöket. Världsbäst! Kan verkligen starkt rekommendera att gå till iris.
Nellie M
7 okt 2021
Grym frisör, otroligt noggrann och trevlig att prata med! Jag är så nöjd med min stora förändring och kommer definitivt tillbaka. Bonuspoäng för bra pris också!
Eveline S
4 okt 2021
Hon var jätte snäll och trevlig. Och lyssnade verkligen på hur jag ville ha håret!! Och super duktig och super nöjd med färgen vi fick till !!!
Julia C
26 sep 2021
Frisören var jätte duktig, och super gullig. Men salongen var stökig det stod disk där dem blandar färg. Papperskorgarna var överfyllda nästan så de ramlat ut, inne på toan var de smutsigt samt så fanns de inte tak. Känndes som salongen ville framstå finare än va dem var. Jätte tråkigt då frisören var helt underbar och jag vart super nöjd med mitt resultat. :)
Verifierad kund
19 sep 2021
Lyhörd frisör som lyssnade till mina önskemål och resultatet blev precis som jag ville ha det. Väldigt trevlig och professionell och gott kaffe fick man också!
Mikael J
17 sep 2021
Otroligt bra upplevelse, bra service och så nöjd med resultatet. Personligt och charmigt!
Annsophie R
11 sep 2021
super nöjd med resultatet samt upplevelsen och bemötande. kommer gå dit igen och rekommendera
Paula R
10 sep 2021
Väldigt trevlig vistelse. Proffsigt bemötande och var väldigt mån om att göra mig nöjd.
Carolina A
2 sep 2021
Jätte professionell, duktig och super gullig. Rekommenderar starkt!!
Louise B
31 aug 2021
Blev supernöjd. Rekommenderar starkt! Fått så mycket komplimanger efter Iris gjort sin magi på mitt hår.
Elin E
25 aug 2021
Superduktig och noggrann!
Jessica M
20 aug 2021
Blir alltid supernöjd hos Iris, hon är lyhörd, noggrann och en mästare på färg och nyanser.
Helena S
19 aug 2021
Iris kan sin sak och jag som brukar va nervös hos frisör kände mig så lugn och i goda händer. Och resultatet: Helt fantastiskt.
Hanna K
19 aug 2021
Hon är verkligen den bästa frisören jag varit hos! Kommer aldrig gå till någon annan och blir bara mer och mer nöjd för varje gång!
Moa L
Frisör Stockholm > Hårboden Iris
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter