INTENSIVEHAIR

5.0
3 omdömen
Viktig informnation för det nya året 2019!
Priser 2019-01-01
Tack för att du väljer att boka tid och komma till mig. NYTT med bokningen är att de olika bokningsalternativen är färre för att förenkla för er när ni bokar in era tider.
Ex. på det är att freelights helt har tagits bort och ersätts med enbart folieslingor.
Klippning finns nu enbart i två utformingar, klippning eller kreativ klippning. Kreativ klippning väljer du då du vill göra en förändring av din frisyr.
Klippning i befintlig frisyr finns enbart i en form och kan enbart bokas på 60 min. Jag drar bort motsvarande tid på priset om det går fortare. Detta för att tiden alltid skall räcka till med god marignal för alla kunder.Barnklippningar tas bort i sin helhet och skall bokas under ordinarie klippning även där gäller ev prisreduceringar vid minskad arbetstid. Vissa beh är av olika själ enbart bokningsbara i Strängnäs.Avbokningsregler, dvs avbokning skall ske 24 tim före inbokad tid annars debiteras full avgift på behBoka tid

Om oss

Anniqa Kronqvist

Anniqa Kronqvist, heter jag och jag har snart 40års yrkeserfarenhet och det viktigaste för mig i mitt yrke har alltid varit att ha kul på jobbet, att vara lyhörd för min kunds behov och alltid vidareutveckla mig. Man blir aldrig fullärd i detta yrket. Det är det som gör det så fantastiskt kul även 40 år senare.... ;)

Utbildning

  • Gesällbrev 1983
  • Frisörlicens
  • Flera segrar i frisörtävlingar både i Sverige och utomlands.
  • Flera vidareutbildningar
  • Okt 2018 Redken färgutbildning 1 dag
  • Nov 2018 Swartzkopf klippkurs 4 dagar
Anniqa Kronqvist

Omdömen

5.0
3 omdömen
23 maj 2019
Annika K
22 maj 2019
Proffsigt
Susanne F
21 maj 2019
Permanentade mig
Verifierad kund
Mycket trevligt bemötande och proffsigt
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter