Ingarö Hälsoverkstad

4.9
(29)
Välkommen till Ingarö Hälsoverkstad.
"Skärgårdens PT och Träningsstudio med högt i tak."
Vi erbjuder:
PT
FasciaTreatment / massage
SmallGroupTraining
Onlineträning.
Gruppträning, Kurser och Workshops i små grupper.

Våra kompetenser:
AshtangaYoga, Core, Fascia & Rörelseträning, HIIT, HathaYoga, Soma Move, Spinning Intervall, Styrketräning intervall, HotYoga, Tabata, YinYoga,Uteträning,SUP, YogaUte,YogaKurser, Workshopps, Retreats

Du vet väll att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på Hälsoverkstan Ingarö.

Med reservationer för ev ändringar,
du hittar mer på Growup.se
Kontakt : sara@growup.se
Svarar oftast inom 3 tim via sms
0708124747
Vi Ses!
Vänligen Sara //Hälsoverkstan

Boka tid

 • PT & Behandlingar

  • Personlig Träning 50 min

   700 kr
   Vill du få det rätt från början/ starta om efter paus eller uppdatera din teknik.
   Med över 40 år i Träningsbranchen har jag hunnit möta och jobbat igenom många frågeställningar och utmaningar.
   Kort sagt jag vet inte allt, men det jag inte redan har koll på kan jag antingen djupdyka i eller skicka dig vidare till någon av mina kollegor. Varmt välkommen // sara
  • FasciaTretment /Koppning

   700 kr
   Behandlar effektivt gamla och nya skador (äldre än 36 tim) med hjälp av töjning och koppning för att aktivera, återskapa och korrigera rörelsefunktioner och minska smärta. Du kan bli rejält trött efter en behandling, se därför till att kunna ta det lite lugnt och dricka mycke vatten. Alla upplever inte smärta dygnet efter behandlingen men endel kunder får besvär som går över inom 36 tim.(eftersom nerver belägna i bindväven kommer att bli påverkade genom töjning). Vill meddela mig någonting innan behandlingen ... skriv i meddelanderutan eller hör av dig via mail : sara@growup.se
  • PT 25 min konsultation

   350 kr
   Expressträning, Specialkoncept, Kostuppdatering, Tejpning och Återbesök. Evligt öv.
   kontakta Sara@growup.se om du är nykund. //Vänligen sara
  • PT Yoga

   1 250 kr
   PT Yoga 90 min.
   -det absolut bästa sättet att lära sig grunderna, anpassa/ utarbeta allteternativ speciellt för dig och optimera din yogapaktik.
   Yoga är ett livslångt lärande som jag gärna delar med mig av.
   Utbildningar:
   Rocketyoga 200 tim
   Yinyoga 150 tim
   Garuda 150 tim
   Poweryoga/ safe yoga 50tim.
   Personlig Tränare
   Yogainstruktör 15 år.
   Egen praktik 18 år

   Träna Covid19-säkert du och din tränare har hela lokalen för er själva!
   Varmt välkommen //sara
  • Massage

   från 700 kr
   Lugnande helkroppsmassage.
   Masage av trötta muskler problemrelareade besvär eller spamassage.
 • Djupgående Kraniosaktal behandling

  • Fascia & Kraniosakral Terapi, elevbehandling : Anya

   500 kr
   Anatomi, fysiologi, kroppsterapi samt yoga och freediving har varit mina intressen i mer än 18 år. I somras 2020 har jag äntligen fattat mig att det aldrig försent att fullfölja min dröm och fortsatte att utbilda mig på olika kurser med ett syfte att börja jobba som kroppsterapeut. Mina avslutade kurser: Specialist på naturligt välbefinnande och föryngring, Klassisk Tai Massage Steg1, Anatomic trains i yoga och kroppsterapi, Kraniosakral terapi för alla - intro, Breatheology - Advanced, Morgonens andning. Jag går vidare med Certifierat Kraniosakral Terapeut utbildning hos Tranberg Bröderna. KST tentamen är planerat hösten 2022.

   Under mina behandlingar jag använder båda hårda - djup fasciamassage med händerna - och mjuka tekniker - perceptiv fascia- och lymfmassage och själva Kraniosakral Terapi. Vi etablerar en dialog mellan din kropp och mina händer. Jag assisterar så att kroppen återgår till sina ursprungsrörelser. När vävnaden fungerar utifrån sina originalrörelser skapas bästa möjliga förutsättning för kroppen att börja läka sig själv.

   Jag svarar på frågor och berättar mer under behandlingarna hur är det möjligt att så mjuka tekniker med fjäderberöring ger så djupa terapeutiska effekter. I varje session behandlas hela kroppen, inkl. ansiktet och huvudben.

   Det är rekommenderat att ta 3-5 behandlingar i rad. Men alla är olika och varje behandlingsserie utformas individuelt.

Om oss

Anya Belyaeva

Lite om mig: Jag bor i Långvik med min man och dotter. Jag är "yoga addict" sedan 18 år. Jag har gått från att vara ett barn med många funktionella problem till en frisk och glad 41årig kvinna. Under sommaren 2020 släppte kag min tidigare karréer. Ambitionen att börja dela med mig av de metoder som varit omvälvande för mig ledde genom utbildningar som idag gör att jag vill börja erbjuda min behandlingsteknik.
Sedan juli 2021 tar jag emot kunder på Ayurveda Akademi i Sollentuna och nu står jag i begrepp att etablera mig på vår fantastiska Ingarö. Jag går en outbildning inom Kraniosakral terapi hos Tranberg bröderna - och det är i denhär tekniken jag kommer att utvecklas vidare. För mig är den det vackraste och mest facinerande tekniken jag upplevt. Jag är också en "fascia freak", kan mycket om Anatomic trains när det gäller gymnastik eller massage. Jag jobbar bara med mina e tremt känsliga händer och använder inga maskiner. Då jag litar helt på min perseptiva förmåga att lätt hitta rätt i kroppens problematiska strukturer. Jag har också utformat en workshop (4 tim) om andning, där jag ger teori, praktiska tips och övningar för att deltagare ska börja känna sin diafragman och använda sin egen andning som ett verktyg för självläkning. Jag har många år av erfarenhet i fridykning. Tills nu har jag gett 2st workshope på Ayurveda akademi.

Utbildning

 • Specialist på naturligt välbefinnande och föryngring, Klassisk Tai Massage Steg1, Anatomic trains i yoga och kroppsterapi, Kraniosakral terapi för alla - intro, Breatheology - Basics, Morgonens andning.
 • Jag går vidare med Breatheology Advanced och med Certifierat Kraniosakral Terapeut utbildning hos Tranberg Bröderna. KST tentamen är planerat i början av 2023.

Mia Öhlin

Utbildning

 • Lic Personlig Tränare,
 • Massör
 • Gruppträningsinstruktör

Sara Edrén

Utbildning

 • Lic Personklig Tränare -the academy
 • Rocketyoga 200 tim -Harry Schultz, its Yoga
 • YinYoga 150 tim -yogayama
 • Garuda 75 -James da Silva
 • Gruppträningsinstruktör (les mills: AIM, B.balance, pump, jam, & bike.
 • SomaMove
 • Balettademien yrkeslinje
 • Kulturama musikallinjen
Anya Belyaeva
Mia Öhlin
Sara Edrén
Yoga Ingarö > Ingarö Hälsoverkstad
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter