Idrottsmassör Sanna Altesson

4.0
1 omdöme
På IronWorks i Västra Frölunda hittar du Sanna, diplomerad Idrottsmassör med ett stort intresse av kroppens biomekanik. Här är målet att du ska känna dig sedd och hörd och att du får en behandling anpassad för att hjälpa just dig!

Jag erbjuder både idrottsmassage och även klassisk svensk massage vilket gör att du kan komma hit oavset ålder och sysselsättning.

Välkommen!

Boka tid

 • Massage

  • Massage 45 min

   600 kr
   Vi går igenom ditt behov, eventuell problematik och/eller önskemål och du får en madsage anpassad för att hjälpa dig på bästa sätt. Du får enkla övningar att använda själv efter ditt behov för att gynna dig och din kropp på bästa sätt.
  • Massage 60min

   750 kr
   Vi går igenom ditt behov, eventuell problematik och/eller önskemål och du får en madsage anpassad för att hjälpa dig på bästa sätt. Du får övningar att använda hemma efter ditt behov för att gynna dig och din kropp på bästa sätt.

Om oss

Sanna Altesson

Jag har ett brinnande intresse för att förstå hur vår kropp fungerar, både gällande biomekanik, fysologiskt och psykologiskt.

Jag har en bakgrund som hästtjej och redan i ung ålder skapades intresset för att förstå hästarnas kroppar, vilket sedan implementerades på människor när mitt eget intresse övergick mer till gymträning, mestadels i form av kroppsbyggning men även styrkelyft och ett allmänt intresse om vad våra kroppar kan åstadkomma.

Jag ger behandlingar både inom svensk klassisk massage för att hjälpa dig att minska dina stressnivåer och slappna av men även idrottsmassage som är mer fokuserat på skador, snabbare återhämtning och för att maximera dina möjligheter inför prestation.

Under en behandling går vi igenom det som är viktigt för dig i första hand för att jag ska kunna hjälpa dig på bästa sätt! Vi tar hänsyn till de olika aspekter av ditt liv som står till grund för din person, exempelvis ditt jobb, vardagsbelastning, träning, psykologiskt och fysiskt välmående osv.

Hos mig ska du alltid känna dig sedd, hörd och trygg!

Utbildning

 • Diplomerad Idrottsmassör genom ProAthletes 2019
Sanna Altesson

Omdömen

4.0
1 omdöme
Massage Västra Frölunda > Idrottsmassör Sanna Altesson
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter