Idrottsmassör Sanna Altesson

4.9
38 omdömen
På IronWorks i Västra Frölunda hittar du Sanna, diplomerad Idrottsmassör med ett stort intresse av kroppens biomekanik. Här är målet att du ska känna dig sedd och hörd och att du får en behandling anpassad för att hjälpa just dig!

Jag erbjuder både idrottsmassage och även klassisk svensk massage vilket gör att du kan komma hit oavset ålder och sysselsättning.

Välkommen!

Boka tid

 • Massage

  • Massage 45 min

   600 kr
   Vi går igenom ditt behov, eventuell problematik och/eller önskemål och du får en madsage anpassad för att hjälpa dig på bästa sätt. Du får enkla övningar att använda själv efter ditt behov för att gynna dig och din kropp på bästa sätt.
  • Massage 60min

   750 kr
   Vi går igenom ditt behov, eventuell problematik och/eller önskemål och du får en madsage anpassad för att hjälpa dig på bästa sätt. Du får övningar att använda hemma efter ditt behov för att gynna dig och din kropp på bästa sätt.
  • Massage 90 min

   1 000 kr
   90 min passar för dig som har mycket muskelmassa alternativt behöver gå igenom mer än 2 ställen grundligt. Även lämpligt för en ordentlig genomgång av fram- och baksida ben.

Om oss

Sanna Altesson

Jag har ett brinnande intresse för att förstå hur vår kropp fungerar, både gällande biomekanik, fysologiskt och psykologiskt.

Jag har en bakgrund som hästtjej och redan i ung ålder skapades intresset för att förstå hästarnas kroppar, vilket sedan implementerades på människor när mitt eget intresse övergick mer till gymträning, mestadels i form av kroppsbyggning men även styrkelyft och ett allmänt intresse om vad våra kroppar kan åstadkomma.

Jag ger behandlingar både inom svensk klassisk massage för att hjälpa dig att minska dina stressnivåer och slappna av men även idrottsmassage som är mer fokuserat på skador, snabbare återhämtning och för att maximera dina möjligheter inför prestation.

Under en behandling går vi igenom det som är viktigt för dig i första hand för att jag ska kunna hjälpa dig på bästa sätt! Vi tar hänsyn till de olika aspekter av ditt liv som står till grund för din person, exempelvis ditt jobb, vardagsbelastning, träning, psykologiskt och fysiskt välmående osv.

Hos mig ska du alltid känna dig sedd, hörd och trygg!

Utbildning

 • Diplomerad Idrottsmassör genom ProAthletes 2019
Sanna Altesson

Omdömen

4.9
38 omdömen
30 nov 2021
Mycket bra kändes väldigt bra efteråt blir fler besök
Torbjörn A
15 okt 2021
Här var det tryck i nyporna! Bra koll på musklerna och anatomin. Idag ser jag helt blåslagen ut på ben och rygg. Efter att fått testa på scraping bland annat.
Martin R
10 okt 2021
Proffsigt
Wadah A
5 okt 2021
Mycket bra massör! Tar i ordentligt.
Tony N
21 sep 2021
Mycket bra massör
Per W
11 aug 2021
Jättetrevligt bemötande och väldigt duktig! Är supernöjd och kan verkligen rekommendera henne!
Lene M
6 aug 2021
Hon vet vad hon sysslar med. Hon lossade muskler som jag inte ens visste satt fast.
Robert B
5 aug 2021
Grym på det hon gör. Blev så bra hjälpt med mina besvär. Plus att Sanna även är jätte trevlig och ger ett varmt omhändertagande.
Hanna N
15 jul 2021
Otroligt duktig och lyhörd. Sanna känns verkligen engagerad och intresserad i att hjälpa människor att få ut så mycket som möjligt av behandlingen. Jag är verkligen jättenöjd!
Nikolas S
21 jun 2021
lyhörd och hårda nypor
Tina M
17 jun 2021
Mycket trevlig och gullig tjej. Kunnig. Rekommenderas.
Angelica J
6 maj 2021
Väl omhändetagen, trygg & avslappnad miljö & bemötande. Supernöjd med massagen då jag blev sedd, hörd & gick avslappnad men mörbultad därifrån.
Therese M
15 apr 2021
Supertrevligt bemötande och VÄLDIGT bra massage. Kände direkt hur det hjälpte och jag kommer definitivt återkomma.
Viktor P
26 feb 2021
Super grym och går verkligen igenom hela kroppen och tar den tiden som kroppen behöver! Rekommenderar starkt
Emmeliee R
28 dec 2020
Väldigt bra och fokuserad på dem problemen jag nämnde, och gav resultat, mkt nöjd! Ändå lilla minus var att de va ganska kallt i rummet, Jag kommer absolut gå dit igen!
Sofie H
Svar från Idrottsmassör Sanna Altesson: 3 jan 12:42
Hej Sofie! Tack för feedback, jag har nu ställt in ett element för att få det lite varmare i rummet. Varmt välkommen tillbaka! Mvh Idrottsmassör Sanna Altesson
1 dec 2020
Utmärkt
Anders A
12 nov 2020
Jag fick vad jag förväntade mig, är jättenöjd med behandlingen.
Marie O
20 okt 2020
Mycket proffsigt och trevligt bemötande. Fantastisk behandling. Rekommenderar varmt!
Annika H
8 okt 2020
Professionell och bra behandling!
Verifierad kund
28 sep 2020
Är otroligt nöjd med hela behandlingen!!!
Sofie S
28 sep 2020
Superbra och proffsigt, ska absolut tillbaka!!
Amanda T
22 sep 2020
mycket duktig o kunnig.mycket bra servic.allt var gör bra
Roy S
Massage Västra Frölunda > Idrottsmassör Sanna Altesson
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter