Idrottsmassör Sanna Altesson

4.9
(61 omdömen)
På IronWorks i Västra Frölunda hittar du Sanna, diplomerad Idrottsmassör med ett stort intresse av kroppens biomekanik. Här är målet att du ska känna dig sedd och hörd och att du får en behandling anpassad för att hjälpa just dig!

Jag erbjuder både idrottsmassage och även klassisk svensk massage vilket gör att du kan komma hit oavset ålder och sysselsättning.

Välkommen!

Observera att jag ofta har hunden med mig på jobbet, han sitter i sin bur och sover sig oftast genom arbetsdagen men meddela gärna vid allergi eller om du är hundrädd. Mvh

Boka tid

Skicka e-post eller ring oss för mer information.

Om oss

Sanna Altesson

Hej!

För mig är det viktigt att du som klient känner dig välkomnad och hörd. Jag finns här för att hjälpa dig att leva och göra det du vill så smärtfritt som bara möjligt utefter dina förutsättningar! Detta gäller oavsett om din målsättning handlar om en smärtfri vardag eller att utöva sport på elitnivå.

Jag har själv erfarenhet från ridsport, lite klättring med både bouldering och topprep men framförallt inom olika typer av gymträning, bodubuilding/fitness samt styrkelyft!

Mina ledord är att jag alltid ska se till att höra dig som kommer hit och anpassa behandlingen efter just dig och inte generalla problem eller antaganden.

Välkommen!

Utbildning

  • Diplomerad Idrottsmassör genom ProAthletes 2019
Sanna Altesson

Omdömen

4.9
(61 omdömen)
11 maj 2022
Alltid varm och välkommnande. Man känner sig trygg & hörd. Det är som att komma hem till din bästa vän. Hon löser alltid mina problem jag har med kroppen, hur smärtsamt det än är för stunden så är man väl omhändetagen. Har gått till Sanna runt 1 år (kanske mer?) & kan inte föreställa mig att inte fortsätta med det. Duktig, kunnig & en fantastisk tjej.
Therese M
1 maj 2022
Det var helt underbart ! Blir absolut ett återbesök ! Rekomenderas starkt !
Stefan Y
20 apr 2022
Anpassad massage
Gilbert L
1 apr 2022
Hjälpte mig med en ond armbåge
Sarah N
6 mar 2022
Är man ute efter en hård/djup idrottsmassage så kan jag helt klart rekommendera Sanna.
Jonas L
2 mar 2022
Om jag säger så här. Jag har blivit masserad förut men det här Sanna gör är helt i en annan nivå . Nu kommer jag bara gå till henne. Hon en kunnig och trevlig dessutom.
Lennart H
14 feb 2022
Sanna är helt fantastisk och en av de bästa massörerna jag har haft här i Sverige. Hennes förmåga att hitta rätt punkter och få loss knutar på rätt sätt är ett tecken på att hon verkligen vet vad hon gör. Vill du ha en massage som hjälper din kropp återhämta sig på bästa sätt så är Sanna rätt massör för dig. Jag spelade professionell golf i 10 år så jag har nog fått mer massage än de flesta människorna i världen. Hade jag träffat Sanna när jag fortfarande spelade hade jag anställt henne på heltid :)
Linus G
11 feb 2022
Magisk massage! Ryggen knådad och spänningar släppta :-D
Emmy A
5 feb 2022
Otroligt bra! Bra tanke i sin behandling
Verifierad kund
21 jan 2022
Trevlig och kunnig massör!
Verifierad kund
10 jan 2022
Servicen va toppen. Underbart bemötande och Sanna är väldigt kunnig. Rekommenderar henna starkt.
Niklas E
2 jan 2022
Köpte massage till min partner som uppskattade detta jättemycket! Vilka nypor sa han! Sen är Sanna fantastiskt trevlig och lätt att ha och göra med, rekommenderas starkt!
Evelina R
17 dec 2021
Väldigt kunnig om hur kroppen fungerar och gav bra tips på hur jag kan underlätta mina problem själv. Mycket nöjd att äntligen hittat en massör som verkligen tar i!
Verifierad kund
30 nov 2021
Mycket bra kändes väldigt bra efteråt blir fler besök
Torbjörn A
15 okt 2021
Här var det tryck i nyporna! Bra koll på musklerna och anatomin. Idag ser jag helt blåslagen ut på ben och rygg. Efter att fått testa på scraping bland annat.
Martin R
10 okt 2021
Proffsigt
Wadah A
5 okt 2021
Mycket bra massör! Tar i ordentligt.
Tony N
21 sep 2021
Mycket bra massör
Per W
11 aug 2021
Jättetrevligt bemötande och väldigt duktig! Är supernöjd och kan verkligen rekommendera henne!
Lene M
6 aug 2021
Hon vet vad hon sysslar med. Hon lossade muskler som jag inte ens visste satt fast.
Robert B
5 aug 2021
Grym på det hon gör. Blev så bra hjälpt med mina besvär. Plus att Sanna även är jätte trevlig och ger ett varmt omhändertagande.
Hanna N
15 jul 2021
Otroligt duktig och lyhörd. Sanna känns verkligen engagerad och intresserad i att hjälpa människor att få ut så mycket som möjligt av behandlingen. Jag är verkligen jättenöjd!
Nikolas S
21 jun 2021
lyhörd och hårda nypor
Tina M
17 jun 2021
Mycket trevlig och gullig tjej. Kunnig. Rekommenderas.
Angelica J
6 maj 2021
Väl omhändetagen, trygg & avslappnad miljö & bemötande. Supernöjd med massagen då jag blev sedd, hörd & gick avslappnad men mörbultad därifrån.
Therese M
15 apr 2021
Supertrevligt bemötande och VÄLDIGT bra massage. Kände direkt hur det hjälpte och jag kommer definitivt återkomma.
Viktor P
26 feb 2021
Super grym och går verkligen igenom hela kroppen och tar den tiden som kroppen behöver! Rekommenderar starkt
Emmeliee R
28 dec 2020
Väldigt bra och fokuserad på dem problemen jag nämnde, och gav resultat, mkt nöjd! Ändå lilla minus var att de va ganska kallt i rummet, Jag kommer absolut gå dit igen!
Sofie H
Svar från Idrottsmassör Sanna Altesson: 3 jan 2021 12:42
Hej Sofie! Tack för feedback, jag har nu ställt in ett element för att få det lite varmare i rummet. Varmt välkommen tillbaka! Mvh Idrottsmassör Sanna Altesson
1 dec 2020
Utmärkt
Anders A
12 nov 2020
Jag fick vad jag förväntade mig, är jättenöjd med behandlingen.
Marie O
Massage Västra Frölunda > Idrottsmassör Sanna Altesson
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter