IDA HALLBERG - HÄLSOCOACH

4.9
157 omdömen
Kom i balans med mig!
Jag vill inspirera dig till att göra fler medvetna val som leder till ökad livskvalitet. Du får hälsoråd för ny energi! Att själv påverka din hälsa är enklare än du tror. För vad är mer värdefullt än din hälsa?

Boka tid

 • MINA BEHANDLINGAR

  • MEDICINSK FOTVÅRD

   500 kr
   Går att boka från och med september. En skön fotvård som inleds med härligt fotbad, klippning, rensning och slipning av naglar och en avslutande massage.
  • PEDIKYR-SPABEHANDLING

   650 kr
   En fotvård som inleds med ett härligt aromafotbad, klippning, rensning och slipning av naglar därefter fotskrubb och skön massage med sheasmör. För dig som vill njuta av en fotbehandling och som inte har medicinska problem.
  • LACKNING-TÅNAGLAR

   150 kr
   Medtag eget lack!
  • FOTMASSAGE-KORT

   150 kr
   Skön fotmassage som med fördel kan bokas i samband med medicinsk fotvård eller för att förlänga pedikyr.
  • FOTMASSAGE-LÅNG

   300 kr
   Skön fotmassage som inkluderar underbensmassage. Kan fås för sig men även i samband med medcinsk forvård eller pedikyr.
  • SVENSK KLASSISK MASSAGE

   från 550 kr
   En behandlande massage som bearbetar musklerna ner på djupet.
   Med olja och Active Gel.
  • HELKROPPSMASSAGE

   från 820 kr
   En avkopplande helkroppsmassage som bearbetar musklerna ner på djupet. Med värmande olja.
  • MASSAGE OCH ANSIKTSKUR

   1 200 kr
   En avkopplande helkroppsmassage med värmande sheasmör och oljor. Avslutas med en härlig ansiktskur. Ekologiska hudvårdsprodukter från Organique.
  • ANSIKTSKUR

   620 kr
   En avkopplande kur för ansiktet. Skön behandling med rengöring, peeling, varma handdukar, välgörande massage av ansikte, nacke och dekolletage och avslutande näringsrik mask och återfuktande kräm. Ekologisk hudvård från Organique.
  • BODYSKRUBB

   620 kr
   En renande och väldoftande kroppsskrubb som tar fram lystern i huden och ger skön cirkulation.
   Därefter lätt insmörjning med serum och bodybutter.
   Med ekologiska hudvårdsprodukter från Organique.

   Ger en fantastisk grund för en fin brun färg kanske inför solsemestern.
  • BODYSKRUBB OCH MASSAGE

   940 kr
   En renande och väldoftande kroppsskrubb som tar fram lystern i huden och ger en härlig cirkulation. Därefter lätt insmörjning med serum och bodybutter samt lätt helkroppsmassage med värmande sheasmör och olja.
   Med ekologiska hudvårdsprodukter.

   Ger en fantastisk grund för en fin brun färg kanske inför solsemestern. Dessutom skönt och avkopplande med avslutande massage.
  • BODYSKRUBB, MASSAGE & ANSIKTSKUR

   1 350 kr
   En renande och väldoftande kroppsskrubb som tar fram lystern i huden och ger en härlig cirkulation. Därefter lätt insmörjning med serum och bodybutter samt lätt helkroppsmassage med värmande sheasmör och olja.
   Med ekologiska hudvårdsprodukter från Organique.

   Ger en fantastisk grund för en fin brun färg kanske inför solsemestern. Dessutom skönt och avkopplande med massage med sheasmör och en härlig ansiktskur med ekologisk hudvård från Organique.
 • KOST & NÄRING

  • NÄRINGSRÅD-telefon/fysiskt möte

   620 kr
   På telefon/videosamtal eller fysiskt möte. Hur kan man lägga till mer näring varje dag för att få mer energi, starkare immunförsvar, bättre sömn och en lugn mage. Betala gärna med Swish.
  • KONSULTATION KOST & NÄRING

   620 kr
   Vi möts i min lokal och samtalar. Alt. telefon/videosamtal.
   Konsultationen är ett första besök och i mötet gör vi en plan utefter dina behov vad gäller näring och kost.
   När du väljer att påbörja något av mina upplägg för näring & kostrådgivning följer jag dig på vägen så att du ska nå dina mål. Planen vi gör tillsammans är alltid individuell och jag hjälper och stöttar dig att följa den vägen du valt.
  • MERA GRÖNT

   1 595 kr
   28 dagars upplägg-via telefon/mail- för att komma igång i köket med bra ekologisk, hälsosam mat med mer grönsaker, bär och frukt. Välj själv vilken proteinkälla som passar dig. Maten är näringsrik, stärker immunförsvaret och är balanserande och klimatsmart. Passar med fördel dig som vill börja en ny livsstil som vegan eller vegetarian. Gör den förändringen stegvis eller direkt- Välj själv! Pris: 1595:-
   Detta ingår:
   -1 Uppstart-samtal, telefon eller videosamtal med rådgivning och kom-igång-tips.
   -1 Uppföljningssamtal efter perioden som vi bokar i uppstartsamtalet.
   -Kostupplägg samt receptförslag på 3 frukostar, 3 smoothies och 6 måltider.
  • UTRENSNING-VIKTNEDGÅNG

   2 895 kr
   28 dagars upplägg-via telefon/mail- för att rensa ut och göra en omstart med ren mat utan tillsatser, socker, gluten och mjölkprodukter. Kosttillskott ingår i detta upplägg. Upplägget ger mer energi, jämn blodsockerkurva och viktnedgång om mellan 2-12 kilo. Pris: 2895:-
   -1 Uppstart-samtal, telefon eller videosamtal med rådgivning och kom-igång-tips.
   -1 Uppföljningssamtal efter perioden som vi bokar i uppstartsamtalet.
   -Kostupplägg samt receptförslag på 2 frukostar, 2 smoothies och 8 måltider.
  • UTRENSNING-VIKTKONTROLL-NY LIVSSTIL

   4 695 kr
   90 dagars upplägg för att rensa ut och göra en omstart med ren mat utan tillsatser, socker, gluten och mjölkprodukter. Här fortsätter utrensningen med en balanserade fas två för en ny livsstil.
   Kosttillskott ingår i detta upplägg samt verktyg för att kunna upprätthålla den nya livsstilen. Upplägget ger mer energi, jämn blodsockerkurva och garanterad viktnedgång om mellan 5-12 kilo och kanske mer beroende på hur utgångsläget är. Pris: 4695:-
   -1 Uppstart-samtal, telefon eller videosamtal med rådgivning och kom-igång-tips.
   -1 Uppföljningssamtal efter perioden som vi bokar i uppstartsamtalet.
   -Kostupplägg samt receptförslag på 2 frukostar, 2 smoothies och 12 måltider.
  • BOKA ETT FÖREDRAG

   Kontakta Ida för bokning.

   Mitt i livet.
   Inspiration för att hitta lusten att fixa mat i vardagen när tempot är högt men man ändå vill äta bra.
   Här får ni även veta mer om vad som händer med kroppen när vi utsätter den för näringsfattig mat och energirik mat. Ida delar med sig av lätta vardagsrecept och tipsar om hur man får ihop livspusslet och ändå få med mat som ger kraft att orka med alla utmaningar.

   Mer energi och ork för äldre.
   Inspiration för att hitta mer kraft på äldre dar. Vad ska man äta då?
   Det är lätt att fastna i gamla mönster som inte alltid är det bästa valet. Vi älskar våra vanor och de behövs för att känna lugn och trygghet. Ida ger råd om vad man kan lägga till i kosten för att få mer näring så att kroppen kan funka bra och energin varar längre.

   Spring i benen.
   Inspiration för barn och unga eller för dig som har barn, jobbar eller verkar med barn och ungdomar. Hur ska vi tänka när det gäller maten?
   Här får ni konkreta tips och exempel på bra mellanmål och ett korrekt upplägg på hur en dag ska se ut i kostperspektiv. Lätta mellanmålsrecept som alla kan göra.

   Gå ner i vikt.
   Få inspiration att göra bra val när det gäller vardagsmat och fika.
   Här talar Ida om hur just du kan uppnå förändringar med kroppen med fokus på kost och näring.
   Få råd om vad man kan lägga till vs. ta bort i kosten för att finna vikt i balans. Vi diskuterar dieter, fettförbränning, generella kostråd, gröna upplägg och lär oss mer om våra näringsämnen.

   Ett mysterium-Vår kropp
   Är det magi eller logik att bra mat motverkar livsstilssjukdomar? Vad händer egentligen där i magen och i cellerna? Här får man lära sig mer om hur kropp och knopp funkar och vad vi behöver.
   Ida lyfter näring i balans och energi i balans.
   Ta del av olika referenser från personer som trots helt olika bakgrund och förutsättningar har lyckats ändra sina liv med hjälp av Idas program och kostupplägg.


   Föreläsningarna förmedlar ett holistiskt tänkande där den röda tråden är grunderna i kost och näring, förändring i livet och hur man får ihop det ständiga livspusslet.
   Ida är diplomerad Ekologisk kost och näringsrådgivare, kvalitetssäkrad terapeut även inom kroppsbehandlingar och har under åren inspirerat flera hundra personer att göra en förändring för sin hälsa och en sund vardag.
   Ida fick under 2019 en utmärkelse för årets nyföretagare i Simrishamns kommun men har verkat sedan 2001 som terapeut, rådgivare och motivator inom social omsorg och i egen verksamhet.

   Ida bjuder in till spännande och inspirerande föreläsningar som ger deltagarna både tänkvärda tips och konkreta handlingsplaner för att kunna förändra sitt liv. Alla föredrag är ca en timme. Har du eller ni egna önskemål försöker hon naturligtvis tillgodose dem.
   Det bjuds på motivation, stort kunnande men framförallt mycket inspiration.


   Kontakt för pris och bokning.

   Ida Hallberg
   info@idahallberg.se
   070 039 23 32

   Läs mer om Ida på hemsidan.
   www.idahallberg.se

   Besöksadress:
   Stora Rådmansgatan 9
   27231 Simrishamn

Om oss

Ida Hallberg

Frågan är vad som håller oss friska?

Viktiga hörnstenar i ett hälsosamt liv för mig är framförallt kost och näring, sömn och avkoppling men rörelse och aktivitet är naturligtvis också en viktig del.

Egenvård och SPA-ritualer kommer också alltid att ligga mig varmt om hjärtat och därför är jag aktiv och kan erbjuda dig både SPA och massagebehandlingar.

Att inspirera andra till att göra goda och sunda val i vardagen för ett mer hälsosamt liv är mitt mål varje dag.
Idag har näringens inverkan på kroppen och våra celler blivit det viktigaste för mig och en grund för mig i alla mina möten med andra som upplever obalans.
Nu vill jag hjälpa och inspirera dig till en sundare livsstil. Må bättre helt enkelt!

Utbildning

 • Cert. massör & Dipl. massageterapeut
 • Dipl. SPA-terapeut
 • Dipl. Fotvårdsspecialist
 • Dipl. Ekologisk Kost & Näringsrådgivare
 • Hälsocoach med brinnande intresse för näring och kost.
Ida Hallberg

Omdömen

4.9
157 omdömen
5 jun 2020
Det var helt underbart, jag njöt och kopplade av fullständigt, jag rekommender verkligen ett besök hos Ida, Värt varenda krona .
Maivi S
29 maj 2020
Trevligt bemötande Bra och grundlig massage
Anki W
25 maj 2020
Alltid superbra !
Anette O
19 maj 2020
Mycket professionell, kommunikativ, rådgivande och trevlig! Tack, kära Ida!
Michael V
18 maj 2020
Superbra och trevligt. Fina lokaler.
Tina T
14 maj 2020
Allt var mycket bra,är nöjd
Eva C
12 maj 2020
Mycket nöjd
Ewa R
7 maj 2020
Kände mig väl behandlad och lyssnad på.
Lena A
25 apr 2020
Skön och behaglig!
Pia W
21 apr 2020
Jag blev positivt överraskad, kunnig och mycket trevlig ,jag kommer att återkomma
Kent S
20 apr 2020
Mycket skön massage! Lealös i hela kroppen :-)
Sofie H
27 mar 2020
Mycket trevligt.
Lena S
21 mar 2020
Så skönt. Väldigt väl omhändertagen, lugn miljö, proffsigt bemötande. Rekommenderas varmt.
Carina A
19 mar 2020
Lugn och skön behandling !
Christina A
19 mar 2020
Bra. Bemötande . Ödmjuk o kunnig. Bra på att förklara på ett enkelt sätt. Insperande
Irene E
9 mar 2020
Jätteskön massage och en trevlig Ida:)
Maria O
6 mar 2020
Mycket skön och behaglig behandling och ett väldigt bra bemötande av Ida. Kan varmt rekommendera henne
Maria F
5 mar 2020
Proffsig, duktig, trevlig och lugn.
Marie A
1 mar 2020
Skön behandling och trevligt och vänligt bemötande! Rekommenderas.
Charlotte O
28 feb 2020
Lagom skönt och avslappnande. Kan rekommenderas. Ida är en bra massör.
Ulf D
3 feb 2020
Lugn, skön och avslappnande.
Verifierad kund
25 jan 2020
lugnt och inspirerande
Cecilia B
14 jan 2020
Jätte trevlig tjej som kan sin fotvård - rekommenderar henne hjärtligt :)
Katarina E
9 jan 2020
Väldigt inspirerande kostrådgivare!
Malin R
3 jan 2020
Ida är mkt trevlig o kunnig o får en o slappna av o gör kanon jobb
Jonas L
27 dec 2019
Jätte bra ! Rekommenderas verkligen :)
Tim L
17 dec 2019
Lungt och välkomnande!
Christina A
17 dec 2019
Ida har änglahänder. Ett besök där man känner sig väl omhändertagen av en vänlig själ. Kände mig stärkt och som en ny människa efteråt.
Inger A
16 dec 2019
Very professional. Left feeling amazing. Highly recommend.
Lyndon W
16 dec 2019
Mycket bra behandling, mysigt ställe och värmedyna på britsen förhöjde upplevelsen.
Ann-Christin M
11 dec 2019
En underbar avkopplande ansiktskräm. Precis vad som behövdes i julstressen. Tack Ida!
Carita G
3 dec 2019
Lugnande miljö. Ida kunnig inom kost/hälsa. Ser fram emot fortsatt kontakt med Ida för hjälp med att få balans i kropp och själ.
Margareta N
29 nov 2019
Intressant och få lite tips och inspiration på lite förändringar.
Gunilla K
22 nov 2019
Totalupplevelsen var fantastisk, något att leva på länge.
Anna E
21 nov 2019
Trevligt bemötande, skön behandling
Malin A
20 nov 2019
Toppenbra och mycket proffsigt!
Maria N
13 nov 2019
Mycket bra
Hampus I
9 nov 2019
Mycket trevlig.
Verifierad kund
6 nov 2019
Behandlingen var för mig ny upplevelse. Atmosfären och Ida själv är behaglig och lättsam, passar mig. Produkten Organique, är intressant och prisvärd.
Annika R
11 okt 2019
Mysigt och varmt välkomnande. Väldigt nöjd med min massagebehandling. Det blir fler besök:)
Karin P
9 okt 2019
Jag fick en mycket skön fotbehandling av Ida i en behaglig miljö.Jag återkommer gärna.
Barbro S
24 sep 2019
Ida kan sina grejer, hon inspirerar samtidigt som hon lyssnar av
Verifierad kund
10 sep 2019
Över förväntan.
Verifierad kund
16 aug 2019
Mycket bra
Verifierad kund
12 aug 2019
Toppen!
Verifierad kund
4 aug 2019
Skön upplevelse av fotvårdsbehandling. Ida är en stjärna. Trångt utrymme men flytt på G.
Verifierad kund
2 aug 2019
Mycket givande och helhetstänk.
Verifierad kund
1 aug 2019
Ida är mkt duktig och sympatisk!
Verifierad kund
1 aug 2019
Ida är en riktigt bra massör; professionell och lyhörd för kundens behov. Välkomnande lokal som inbjuder till avkoppling. Tillgänglig och lätt att få tid.
Verifierad kund
23 jul 2019
Underbar upplevelse, jättebra o trevligt.
Verifierad kund
8 jul 2019
Bra samtal och superskön behandling, jag kommer tillbaka!
Verifierad kund
3 jul 2019
Kunnig och med proffsigt bemötande!
Verifierad kund
24 jun 2019
Kanonskön massage och trevligt bemötande!
Verifierad kund
19 jun 2019
Ida är så duktig, massagen är djupverkande och gör verkligen gott! Jag kan varmt rekommendera henne!
Verifierad kund
18 jun 2019
Lugn och harmonisk miljö . Mycket skön behandling
Verifierad kund
11 jun 2019
Helt underbart! Väldigt fin service
Verifierad kund
28 maj 2019
Kan varmt rekommendera Ida, hon gör ett mkt bra jobb.
Verifierad kund
28 maj 2019
Skönt/arne m
Verifierad kund
28 maj 2019
Superbra
Anki W
Trevlig och mycket bra massage
20 maj 2019
Väldig trevlig och bra
Sanna P
Massage Simrishamn > IDA HALLBERG - HÄLSOCOACH
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter