Move 360

Move 360 en plats där du känner dig välkommen och omhändertagen. I vårt stressade samhälle möter jag allt fler som gått vilse både när det gäller att hitta tid, ork och lust till att träna. Men även en hel del som vill, orkar och har lust men som tycker att det är svårt att veta vad som är bra för dem och hur de ska göra för att nå hållbar hälsa eller andra specifika mål. På Move 360 hjälper vi dig att hitta rätt oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi har träning som passar alla!

Boka tid

  • Heldag konf

  • Personlig träning

   från 325 kr
  • Move Intro

   790 kr
   Vi fungerar väldigt olika när det gäller träning och hälsa, därför är det viktigt att vi hittar det som passar bäst för just dig. Oavsett vilket av paketen du väljer så utgår vi alltid ifrån Startpaketet Move Intro. Detta för att jag vill säkerhetsställa din träning så mycket som möjligt innan du börjar hos oss men också för att du ska kunna följa resultatet av det du investera i din hälsa. Första träffen tar ca 60 min och ligger till grund för din fortsatta träning. Det ingår även en uppföljning på ca 30 min.
  • Inbodyscreening och analys

   200 kr
  • Kostnadsfri konsultation

   Är du intresserad av att veta mer om vårt utbud, se våra lokaler, ställa frågor eller få guidning hur du ska gå vidare för att bli medlem hos oss? Boka gärna en kostnadsfri träff med mig, Helena så berättar jag mer. VÄLKOMMEN!

Om oss

Alexandra Björk

Alexandra är ett energiknippe av sällan skådat slag. Hon har en förmåga att peppa och se alla. Under hennes klasser har du ett leende på läpparna hela passet.
"Alex" får dig att gå från passet gladare, starkare och med ett sug att komma tillbaka.
Pedagogisk, tydlig och stark är ytterligare några av hennes egenskaper.
Du möter henne på det populära passet Indoor walking/styrka men även på Move Styrka och ibland Tabata och Indoor walking.

Carolina Pruijssers

Carolina har alltid gillat att träna och testat många olika idrotter & rörelseformer genom åren. Spelade framför allt fotboll under uppväxten, övergick till boxning runt 20 och höll på med det några år. Därefter har det främst varit gruppträning i olika former. Älskar energi, rörelseglädje & puls! Men uppskattar även kontrasten med lugnare flöden som tex yoga.
Carolina är en riktig solstråle som alltid har nära till skratt. Du kommer att träffa henne på Move Hiit - BOX och Move Cirkel.

Cecilia Johannesson

Cia är väldigt mån om dig och att du ska få en bra upplevelse så fort du stiger innanför dörren på Move. Hon är väl förberedd och glänser på den röda Procedosmattan. Hon är som klippt och skuren för konceptet P.e.one. Hon är grym på att peppa andra och visar både prov på styrka och smidighet på mattan. Du träffar henne på P.e.one.

Heidi Winqvist

Heidi är varm, välkomnande och har ett hjärta av guld. Du känner dig alltid väl omhändertagen på hennes pass. Med sin långa erfarenhet i branschen och sin PT-utbildning i bagaget har hon stor erfarenhet av träning vilket gör att hennes pass alltid är väl genomtänkta och övningarna är roliga och utmanande för hela kroppen. Själv är hon vig och smidig som en katt. Vilket inspirerar deltagarna att våga utmana kroppen.
Du träffar henne på bl.a cirkelfys.

Helena Holck-Clausen

Min träningsfilosofi är ganska enkel. Det ska vara roligt, varierande, utmanande och ge massor av ny energi. Det är vetenskapligt bevisat att kroppens måbra-system (endorfiner) triggas av träning. För mig betyder detta att vi helt enkelt är gjorda för rörelse. Att må bra och njuta av livet är HÄLSA för mig. För att kunna göra det måste vi ta hand om vår kropp på bästa sätt. Att hitta BALANS i livet när det gäller kost och träning är inte det enklaste. Jag vill gärna hjälpa dig att hitta din balans och nå dina personliga mål som involverar kost och träning.
Vad händer när du tränar med mig? För mig är det oerhört viktigt att du som tränar med mig har roligt under tiden vi tränar, känner dig nöjd efter ett avslutat pass samt ser resultat efter vår period tillsammans. Jag är tävlingsmänniska ut i fingertopparna och ger mig inte förrän vi tillsammans når dina personliga mål, vilket betyder att jag kan garantera dig 100%-igt engagemang från min sida. Jag övertygad om att jag kan hjälpa dig vidare med din träning vare sig det handlar om att locka fram endorfiner, få en hållbar livsstil, gå ner i vikt, förbättra kondition eller styrka.

Utbildning

 • Cert. Kost- och Träningskonsult
 • Procedos och P.E.one instruktör
 • MammaMage-tränare

Mikael Kjellberg

Mikael är en glad och charmig kille som har nära till skratt. På hans pass är det bra tryck, medryckande musik och oftast rejält hög puls. "Micke" är oerhört spänstig, snabb och uthållig vilket sporrar deltagarna att ta i lite extra.
Han har lätt för att skämta vilket gör att klasserna blir roliga trots att det är jobbigt. Teamkänslan är något Micke är bra på att få fram på sina klasser vilket gör att alla känner att de jobbar tillsammans på golvet och alla utmanar sig att ta steg framåt oavsett utgångsläge.
Du möter Micke på Tabata men även ibland på cirkelfys eller i kombinationer med andra instruktörer.

Viktoria Andersson

Träning har alltid varit och är en stor del i Viktorias liv men det är först det senaste halvåret som hon har börjat instruera.
"Vickan" är en snäll, omtänksam och ärlig person. Hon växer i sin instruktörsroll för varje dag som går och har hittat sin plats på Indoor walking. Hennes pass är genomtänkta, har peppande musik och har ett tydligt upplägg.
Hon bryr sig om att alla ska ha det bra innan, under och efter passet och är mån om att lyssna på deltagarna.
Du träffar "Vickan" på Indoor Walking och ibland på cirkelfys eller andra kombopass.
Alexandra Björk
Carolina Pruijssers
Cecilia Johannesson
Heidi Winqvist
Helena Holck‑Clausen
Mikael Kjellberg
Viktoria Andersson
Fitness Åhus > Move 360
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter