Move 360

Move 360 en plats där du känner dig välkommen och omhändertagen. I vårt stressade samhälle möter jag allt fler som gått vilse både när det gäller att hitta tid, ork och lust till att träna. Men även en hel del som vill, orkar och har lust men som tycker att det är svårt att veta vad som är bra för dem och hur de ska göra för att nå hållbar hälsa eller andra specifika mål. På Move 360 hjälper vi dig att hitta rätt oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi har träning som passar alla!

Boka tid

Om oss

Alexandra Björk

Alexandra är ett energiknippe av sällan skådat slag. Hon har en förmåga att peppa och se alla. Under hennes klasser har du ett leende på läpparna hela passet.
"Alex" får dig att gå från passet gladare, starkare och med ett sug att komma tillbaka.
Pedagogisk, tydlig och stark är ytterligare några av hennes egenskaper.
Du möter henne på det populära passet Indoor walking/styrka men även på Move Styrka och ibland Tabata och Indoor walking.

Heidi Winqvist

Heidi är varm, välkomnande och har ett hjärta av guld. Du känner dig alltid väl omhändertagen på hennes pass. Med sin långa erfarenhet i branschen och sin PT-utbildning i bagaget har hon stor erfarenhet av träning vilket gör att hennes pass alltid är väl genomtänkta och övningarna är roliga och utmanande för hela kroppen. Själv är hon vig och smidig som en katt. Vilket inspirerar deltagarna att våga utmana kroppen.
Du träffar henne på bl.a cirkelfys.

Helena Holck-Clausen

Min träningsfilosofi är ganska enkel. Det ska vara roligt, varierande, utmanande och ge massor av ny energi. Det är vetenskapligt bevisat att kroppens måbra-system (endorfiner) triggas av träning. För mig betyder detta att vi helt enkelt är gjorda för rörelse. Att må bra och njuta av livet är HÄLSA för mig. För att kunna göra det måste vi ta hand om vår kropp på bästa sätt. Att hitta BALANS i livet när det gäller kost och träning är inte det enklaste. Jag vill gärna hjälpa dig att hitta din balans och nå dina personliga mål som involverar kost och träning.
Vad händer när du tränar med mig? För mig är det oerhört viktigt att du som tränar med mig har roligt under tiden vi tränar, känner dig nöjd efter ett avslutat pass samt ser resultat efter vår period tillsammans. Jag är tävlingsmänniska ut i fingertopparna och ger mig inte förrän vi tillsammans når dina personliga mål, vilket betyder att jag kan garantera dig 100%-igt engagemang från min sida. Jag övertygad om att jag kan hjälpa dig vidare med din träning vare sig det handlar om att locka fram endorfiner, få en hållbar livsstil, gå ner i vikt, förbättra kondition eller styrka.

Utbildning

  • Cert. Kost- och Träningskonsult
  • Procedos och P.E.one instruktör
  • MammaMage-tränare

Mikael Kjellberg

Mikael är en glad och charmig kille som har nära till skratt. På hans pass är det bra tryck, medryckande musik och oftast rejält hög puls. "Micke" är oerhört spänstig, snabb och uthållig vilket sporrar deltagarna att ta i lite extra.
Han har lätt för att skämta vilket gör att klasserna blir roliga trots att det är jobbigt. Teamkänslan är något Micke är bra på att få fram på sina klasser vilket gör att alla känner att de jobbar tillsammans på golvet och alla utmanar sig att ta steg framåt oavsett utgångsläge.
Du möter Micke på Tabata men även ibland på cirkelfys eller i kombinationer med andra instruktörer.

Viktoria Andersson

Träning har alltid varit och är en stor del i Viktorias liv men det är först det senaste halvåret som hon har börjat instruera.
"Vickan" är en snäll, omtänksam och ärlig person. Hon växer i sin instruktörsroll för varje dag som går och har hittat sin plats på Indoor walking. Hennes pass är genomtänkta, har peppande musik och har ett tydligt upplägg.
Hon bryr sig om att alla ska ha det bra innan, under och efter passet och är mån om att lyssna på deltagarna.
Du träffar "Vickan" på Indoor Walking och ibland på cirkelfys eller andra kombopass.
Alexandra Björk
Heidi Winqvist
Helena Holck‑Clausen
Mikael Kjellberg
Viktoria Andersson
Fitness Åhus > Move 360
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter