Hel-enande Massage

5.0
(3 omdömen)
Hel-enande massage är massage som inte bara är välgörande för kroppen utan jag ser till helheten gällande välmående och hälsa. Jag lägger mitt hjärta i det jag gör och behandlar varje människa efter deras behov och som den unika själ som den faktiskt är. Välkommen!

Boka tid

Om oss

Helena Johansson

Jag har ett stort intresse för kropp och hälsa. Mitt intresse för kroppsterapi kommer från mitt livslånga dansintresse samt mitt intresse för människan.

Jag ser kroppen som en helhet där det fysiska, emotionella och själsliga samverkar. Mitt arbetssätt är intuitivt och inkännande likaväl som kunskapsbaserat.

Jag har alltid vetat om att jag har en fallenhet för massage, men tidigare inte sett det som en yrkesväg för mig. Men efter flera år i olika människorelaterande yrken, såsom skola, barnomsorg, ungdomshandledare, personlig assistent mm känner jag att jag har hittat hem.

Utbildning

  • Utbildad till massageterapeut vid Åsa folkhögskola läsåret 2021/2022.
  • Certifierad av Branschrådet Svensk massage 2022.
  • Diplomerande utbildningar i svensk klassisk massage på Högsbo hälsocenter 2021 samt Sveriges utbildningcenter 2021.
Helena Johansson

Omdömen

5.0
(3 omdömen)
14 mar 2023
Bästa massören i hela Göteborg!! Har aldrig tidigare känns mig så trygg och nöjd hos en massör innan. Kan starkt rekommendera! Jag har ändå gått på massage en gång i månaden de senaste 3 åren, så jag är väldigt glad att jag funnit någon jag kan lita på!
Theodor W
10 mar 2023
Riktigt duktig massör med mysig lokal. Känns som att jag var i trygga händer!
Johannes N
28 feb 2023
Underbar!!!!!härlig!!!!
Piia S
Massage Västra Frölunda > Hel-enande Massage
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter