Harmonigården

Välkommen till Harmonigården i Höllviken som erbjuder SPA - Konferens - Friskvård m.m.!

Vi erbjuder bl.a. många olika typer av massage, QINOpraktik, SPA-behandlingar, hudvård, vattenträning, lugn och ro i vår relaxavdelning med inomhuspool, bastu - vanlig och infraröd, unik miljö för slutna sällskap, personlig utveckling och samtalsterapi, Medicinsk Yoga, ljusterapi, kost och hälsa, kurser och konferenser med stor flexibilitet och Må Bra koncept.

Utbudet är stort och utvecklas hela tiden men det centrala är ditt välbefinnande och möjligheterna till rekreation, rehabilitering och avkoppling.

Varmt välkommen att uppleva vår omvårdnad och harmoni!

Birgitta Björkman och alla terapeuterna på Harmonigården

Boka tid

 • 06 Anti Stress

  • Birgitta Jonsson: Healing

   595 kr
   Spirituell/Andlig Healing - Efter ett inledande samtal får du lägga eller sätta dig, fullt påklädd, på en massagebänk och får din healing. I bakgrunden spelar lugnande musik som hjälper dig att koppla av.
   Läs mer info : www.coachingbyb.se
   3-ggr 1695:- (1785:-)
   5-ggr 2599:- (2975:-)
   10-ggr 4995:- (5950:-)

   Erbjudande: 495:- (595:-) gäller December och Januari 2017
  • Birgitta Jonsson: Sorgbearbetning

   595 kr
   Sorgbearbetning – En stund då vi låter oss vara i sorgen i en lugn och harmonisk omgivning och låter oss bearbeta sorgen.
   Sorg är inte farlig utan bara ömtålig.

   Läs mer info : www.coachingbyb.se
   3-ggr 1695:- (1785:-)
   5-ggr 2599:- (2975:-)
   10-ggr 4995:- (5950:-)
  • Mia: Avslappningsmassage

   från 480 kr
   Ekologiska & Naturliga oljor.
   Avslappningsmassage är en mjuk och följsam beröringsmassage som passar alla, men särskilt personer med stress, spänningar och smärta i kroppen. Massagen hjälper dig att komma ner i varv och skänker en känsla av välbefinnande.

   Behandlingen tar ca 45 min.
  • Birgitta: QINOpraktik antistress 90 min

   1 200 kr
   Denna behandling är specifikt inriktat på stressrelaterade problem. Du får balans i ditt nervsystem och redskap att hantera negativa tankar och beteenden som hindrar dig att må bra. Samtal kring din situation ingår.
  • Mia: Massage RainDrop

   645 kr
   Regndroppstekniken är en mjuk och skön behandlingsform.
   Genom att massera in 15 st av Young Livings eteriska oljor på fötterna och längs med ryggraden behandlas fysiska och psykiska problem.
   Regndroppstekniken är mycket effektiv mot framför allt rygg- och nackproblem. De eteriska oljorna kan justera obalanser, stärka immunförsvaret och bekämpa oönskade bakterier och virus. Genom doftsinnet påverkar oljorna känslocentrum och kan reducera stress och oro och ge känslomässig läkning. Inandning med yogiska andetag 3-4 oljor. Total avslappning!

Om oss

01 Birgitta Björkman

Hej!
Jag heter Birgitta Björkman och äger Harmonigården. Jag är legitimerad sjuksköterska i botten och har vidareutbildat mig inom friskvård och är dessutom bl.a. dipl. massör och stressterapeut, cert QINOpraktikterapeut och master, dipl. BARS terapeut.

Min vision med Harmonigården är att utifrån ett holistiskt perspektiv erbjuda alla bästa möjliga friskvård och smärtbehandling i samarbete med Region Skåne i lugn och harmonisk miljö.

Vi som arbetar på Harmonigården gör alltid vårt yttersta för att Du som kund eller patient ska bli nöjd!

Andy Lindgren

Hälsa och friskvård har alltid varit ett stort intresse i mitt liv. Jag brinner för att hjälpa andra och försöker alltid att utgå ifrån ett helhetstänk för att hitta orsaken till just dina besvär. Till mig är du välkommen oavsett om det gäller akuta och/eller långvariga smärtor/besvär eller bara en välgörande massage.

Har du frågor angående mina kompetenser eller om jag kan hjälpa just Dig, är du välkommen att höra av dig till info@andylindgren.se eller ringa/smsa: 0708-762306

Varmt välkommen att boka tid/Andy Lindgren

Utbildning

 • Certifierad massör
 • Massageterapeut
 • Diplomerad i kiroterapi
 • Diplomerad i Acunova (akupunkturmetod)
 • Diplomerad i dornmetoden (mjuk form av ledjustering)
 • Balkefors ortopediska inlägg
 • Pågående utbildning i kraniosakral, visceral och funktionell osteopati

Birgitta Jonsson

Redan som barn ifrågasatte jag allt som jag såg i min vardag, speciellt det som inte var bra och lyckligt. Utifrån mina egna livserfarenheter så har jag lärt mig så mycket om livet och detta har också guidat mig till mina utbildningar och min egen utveckling. Jag är en sökare, är nyfiken och har alltid intresserat mig för det som aldrig nämns, syns eller talas om.

Egentligen handlar det om visdom, denna innerliga källa till allt gott, där vi kan finna vad vi behöver för att må bra, utvecklas och nå våra mål här i livet. Denna källa har vi alla tillgång till. För att komma dit måste man börja lyssna innåt. Det är nu det börjar bli spännande med livet och allt vi får uppleva.

Utbildning

 • ICF Dpl Life Coach
 • Cert. Terapeut Sorgbearbetning

Fatima Gohari

Jag har alltid varit intresserad av skönhet och jag lärde mig trådning och brynplockning vilket jag jobbade med under några år.
Här i Sverige bestämde jag mig för att gå en hudterapeut utbildning som är internationell där man får både CIDESCO och SHR certifikat. Med 1 år intensiv utbildnig vid Gilda skolan, där 6 månader var kundpraktik, har jag fått en bred kompetens för att ge dig det bästa resultatet.
Som person är jag väldig social och vill träffa ny människor och det är möjligt när man är hdterapeut.

Utbildning

 • Auktoriserad hud och SPA terapeut, utbildad vid Gilda international Beauty School aug 2016 - aug 2017. Utbildningen är godkänd av CIDESCO och SHR.

Mia Svanholm

Naturligt, ekologiskt och rena produkter är viktigt för mig, både privat och att kunderna ska få det bästa ur mitt och Harmonigårdens perspektiv.

Jag har lugna mjuka avslappnande behandlingar som verkligen passar alla.

Raindrop är mycket bra för stela och ömma muskler och leder.Den hjälper fantastiskt mot stressad kropp och själ.

Jag började arbeta på Harmonigården 2012 med Antistressbehandlingar.
2014 började jag också med hudvård och spabehandlingar.

Den Livserfarenhet jag har samlat på mig genom åren ger Dig en helhetsupplevelse i avslappnande syfte för kropp och sinne och varje behandling blir individuellt anpassad!

Varmt välkommen att boka tid!

Utbildning

 • -Diplom:
 • Ansiktsbehandlingar
 • Bodyscrub
 • Spabehandlingar
 • Avslappninsmassage
 • Raindropsmassage
 • -Cert:
 • AccessBars x3
 • Anitstressbehandling

Mårten Andersson

Jag är certifierad massageterapeut, hypnosterapeut samt legitimerad sjuksköterska och har lång erfarenhet av sjukvård/omvårdnad och i att möta människor.

Jag börjar arbeta på Harmonigården i mars 2018 och erbjuder svensk klassisk massage, medicinsk laserterapi, hypnosterapi - IBS problematik, hypnosterapi - avslappning samt företagsmassage och ger föreläsningar.

Utbildning

 • Cert. massageterapeut
 • Hypnosterapeut
 • Legitimerad sjuksköterska
01 Birgitta Björkman
Andy Lindgren
Birgitta Jonsson
Fatima Gohari
Mia Svanholm
Mårten Andersson
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter