Harmonigården

Välkommen till Harmonigården i Höllviken som erbjuder SPA - Konferens - Friskvård m.m.!

Vi erbjuder bl.a. många olika typer av massage, QINOpraktik, SPA-behandlingar, hudvård, vattenträning, lugn och ro i vår relaxavdelning med inomhuspool, bastu - vanlig och infraröd, unik miljö för slutna sällskap, personlig utveckling och samtalsterapi, Medicinsk Yoga, ljusterapi, kost och hälsa, kurser och konferenser med stor flexibilitet och Må Bra koncept.

Utbudet är stort och utvecklas hela tiden men det centrala är ditt välbefinnande och möjligheterna till rekreation, rehabilitering och avkoppling.

Varmt välkommen att uppleva vår omvårdnad och harmoni!

Birgitta Björkman och alla terapeuterna på Harmonigården

Boka tid

 • 05 Hudvård

  • Mia: BodyScrub med Sugerscrub o Cocos 90 min

   800 kr
   Marias Sugerscrub, fint rå socker från lokala ekologiska odlingar som avlägsnar döda hudceller, kokosmjöl rengör på djupet, cassia kanel och äkta bourbon vanilj gör huden silkeslen.
   Behandlingen avslutas med en återfuktande massage och etreisk olja från YL.
   Din hud blir Silkeslen, Återfuktad och Mjuk.
  • Mia: Aroma Lyx 90 min

   795 kr
   Efter en lätt fotscrub, och en skön lätt massage med olja och välgörande aromaoljor från Young Living, får du en lätt ansiktsbehandling. Du känner dig härligt avslappnad och din hud mjuk och len.
  • Mia: Ansiktsbeh. AntiAge

   800 kr
   En ekologisk och naturlig behandling som ger mycket fukt och näring baserad på Cicameds produkter som har en läkande och vårdanden effekt.
   Produkter speciellt för mogen hud.
   I denna beh. anv. jag en frimator-maskin med borstar som djuprengör huden.
   Rengöring, peeling, ANSIKTSMASK, ögon creme, uppstramande fuktgel, ansikts creme & ansiktsolja och en härligt avslappnande massage och lymfstrykning av ansikte och dekolletaget. Jag använder även YL:s fantastiska aromaoljor i denna behandling.
   Relax för kropp & själ!
   Plock av bryn om så önskas.
   (Ej portömning)
  • Mia: Ansiktsbeh. Clean DeLux

   700 kr
   En ekologisk och naturlig behandling som ger mycket fukt och näring baserad på Cicameds produkter som har en läkande och vårdanden effekt.
   I denna beh. anv. jag en frimator-maskin med borstar som djuprengör huden.
   Rengöring, peeling, ANSIKTSMASK, ögon creme, uppstramande fuktgel, ansikts creme & ansiktsolja och en härligt avslappnande massage och lymfstrykning av ansikte och dekolletaget. Jag använder även YL:s fantastiska aromaoljor i denna behandling.
   Relax för kropp & själ!
   Plock av bryn om så önskas.
   (Ej portömning)
  • Mia: Ansiktsbeh. Facelift

   750 kr
   Med Access FaceLift har du möjlighet att både föryngra och lyfta din hud i ansiktet och dessutom förbättra hela din livskvalité UTAN injektioner!
   Vad mer är möjligt sen?
   Lätt ansiktsrengöring före behandlingen, djupverkande mask. Ett härligt serum masseras in under & efter behandlingen.
   Produkter som används är Från Cicamed.
   (Ej brynplock och portömning i facelift beh.)
  • Mia: AnsiktsKur

   600 kr
   En ekologisk och naturlig behandling som ger mycket fukt och näring baserad på Cicameds produkter som har en läkande och vårdanden effekt. Rengöring, peeling, ANSIKTSMASK, ögon creme, uppstramande fuktgel, ansikts creme & ansiktsolja och en härligt avslappnande massage och lymfstrykning av ansikte och dekolletaget. Jag använder även YL:s fantastiska aromaoljor i denna behandling.
   Energi för kropp & själ!
   Plock av bryn om så önskas.
   (Ej portömning)
  • Mia: Harmony & Rainmassage

   1 250 kr
   Ultimata Lyxbehandlingen!
   RainDropsmassage 60 min
   Ansiktsbeh Harmony 60 min
 • 06 Anti Stress

  • Mia: Avslappningsmassage

   från 480 kr
   Ekologiska & Naturliga oljor.
   Avslappningsmassage är en mjuk och följsam beröringsmassage som passar alla, men särskilt personer med stress, spänningar och smärta i kroppen. Massagen hjälper dig att komma ner i varv och skänker en känsla av välbefinnande.

   Behandlingen tar ca 45 min.
  • Birgitta Thewlis: Healing

   595 kr
   Spirituell/Andlig Healing - Efter ett inledande samtal får du lägga eller sätta dig, fullt påklädd, på en massagebänk och får din healing. I bakgrunden spelar lugnande musik som hjälper dig att koppla av.
   Läs mer info : www.coachingbyb.se
   3-ggr 1695:- (1785:-)
   5-ggr 2599:- (2975:-)
   10-ggr 4995:- (5950:-)

   Erbjudande: 495:- (595:-) gäller December och Januari 2017
  • Birgitta Thewlis: Sorgbearbetning

   595 kr
   Sorgbearbetning – En stund då vi låter oss vara i sorgen i en lugn och harmonisk omgivning och låter oss bearbeta sorgen.
   Sorg är inte farlig utan bara ömtålig.

   Läs mer info : www.coachingbyb.se
   3-ggr 1695:- (1785:-)
   5-ggr 2599:- (2975:-)
   10-ggr 4995:- (5950:-)
  • Birgitta: QINOpraktik antistress 90 min

   1 200 kr
   Denna behandling är specifikt inriktat på stressrelaterade problem. Du får balans i ditt nervsystem och redskap att hantera negativa tankar och beteenden som hindrar dig att må bra. Samtal kring din situation ingår.
  • Mia: Massage RainDrop

   680 kr
   Regndroppstekniken är en mjuk och skön behandlingsform.
   Genom att massera in 15 st av Young Livings eteriska oljor på fötterna och längs med ryggraden behandlas fysiska och psykiska problem.
   Regndroppstekniken är mycket effektiv mot framför allt rygg- och nackproblem. De eteriska oljorna kan justera obalanser, stärka immunförsvaret och bekämpa oönskade bakterier och virus. Genom doftsinnet påverkar oljorna känslocentrum och kan reducera stress och oro och ge känslomässig läkning. Inandning med yogiska andetag 3-4 oljor. Total avslappning!

Om oss

01 Birgitta Björkman

Hej!
Jag heter Birgitta Björkman och äger Harmonigården. Jag är legitimerad sjuksköterska i botten och har vidareutbildat mig inom friskvård och är dessutom bl.a. dipl. massör och stressterapeut, cert QINOpraktikterapeut och master, dipl. BARS terapeut.

Min vision med Harmonigården är att utifrån ett holistiskt perspektiv erbjuda alla bästa möjliga friskvård och smärtbehandling i samarbete med Region Skåne i lugn och harmonisk miljö.

Vi som arbetar på Harmonigården gör alltid vårt yttersta för att Du som kund eller patient ska bli nöjd!

Andy Lindgren

Hälsa och friskvård har alltid varit ett stort intresse i mitt liv. Jag brinner för att hjälpa andra och försöker alltid att utgå ifrån ett helhetstänk för att hitta orsaken till just dina besvär. Till mig är du välkommen oavsett om det gäller akuta och/eller långvariga smärtor/besvär eller bara en välgörande massage.

Har du frågor angående mina kompetenser eller om jag kan hjälpa just Dig, är du välkommen att höra av dig till info@andylindgren.se eller ringa/smsa: 0708-762306

Varmt välkommen att boka tid/Andy Lindgren

Utbildning

 • Certifierad massör
 • Massageterapeut
 • Diplomerad i kiroterapi
 • Diplomerad i Acunova (akupunkturmetod)
 • Diplomerad i dornmetoden (mjuk form av ledjustering)
 • Balkefors ortopediska inlägg
 • Pågående utbildning i kraniosakral, visceral och funktionell osteopati

Birgitta Thewlis

Redan som barn ifrågasatte jag allt som jag såg i min vardag, speciellt det som inte var bra och lyckligt. Utifrån mina egna livserfarenheter så har jag lärt mig så mycket om livet och detta har också guidat mig till mina utbildningar och min egen utveckling. Jag är en sökare, är nyfiken och har alltid intresserat mig för det som aldrig nämns, syns eller talas om.

Egentligen handlar det om visdom, denna innerliga källa till allt gott, där vi kan finna vad vi behöver för att må bra, utvecklas och nå våra mål här i livet. Denna källa har vi alla tillgång till. För att komma dit måste man börja lyssna innåt. Det är nu det börjar bli spännande med livet och allt vi får uppleva.

Utbildning

 • ICF Dpl Life Coach
 • Cert. Terapeut Sorgbearbetning

Mia Svanholm

Naturligt, ekologiskt och rena produkter är viktigt för mig, både privat och att kunderna ska få det bästa ur mitt och Harmonigårdens perspektiv.

Jag har lugna mjuka avslappnande behandlingar som verkligen passar alla.

Raindrop är mycket bra för stela och ömma muskler och leder.Den hjälper fantastiskt mot stressad kropp och själ.

Jag började arbeta på Harmonigården 2012 med Antistressbehandlingar.
2014 började jag också med hudvård och spabehandlingar.

Den Livserfarenhet jag har samlat på mig genom åren ger Dig en helhetsupplevelse i avslappnande syfte för kropp och sinne och varje behandling blir individuellt anpassad!

Varmt välkommen att boka tid!

Utbildning

 • -Diplom:
 • Ansiktsbehandlingar
 • Bodyscrub
 • Spabehandlingar
 • Avslappninsmassage
 • Raindropsmassage
 • -Cert:
 • AccessBars x3
 • Anitstressbehandling
Boka tid
01 Birgitta Björkman
Andy Lindgren
Birgitta Thewlis
Mia Svanholm
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter