Harmonigården I Höllviken

4.9
38 omdömen
SPA - Konferens - Friskvård

Boka tid

 • Antistress

  • Camilla "Ihsero": Enskilt samtal

   650 kr
   Samtalsmetodiken bygger på att skapa goda mänskliga möten med empati och respekt, där samtalet sker med hjärtat. Fokus ligger på att fastställa problemet, orsaken till din stress och oro för att därifrån bemöta dina känslor och hjälpa dig att hitta de svar som du redan har inom dig. 5 samtal rekommenderas.
  • Birgitta Jonsson: Healing

   595 kr
   Spirituell/Andlig Healing - Efter ett inledande samtal får du lägga eller sätta dig, fullt påklädd, på en massagebänk och får din healing. I bakgrunden spelar lugnande musik som hjälper dig att koppla av.
   Läs mer info : www.coachingbyb.se
   3-ggr 1785:-
   5-ggr 2975:-
   10-ggr 5950:-
 • Livsstil - Kost - Hälsa

  • Andy: Akupunktur (acunova) Nybesök

   480 kr
   Unik form av akupunktur som är särskilt effektiv mot framförallt smärta och ögonsjukdomar, akuta och/eller kroniska. I dem flesta fall sker omgående resultat direkt efter instick av nålen.
  • Andy: Akupunktur (acunova) återbesök

   380 kr
   Unik form av akupunktur som är särskilt effektiv mot framförallt smärta och ögonsjukdomar, akuta och/eller kroniska. I dem flesta fall sker omgående resultat direkt efter instick av nålen.
  • Andy: Ortopediska inlägg

   900 kr
   Jag tillverkar ortopediska inlägg enligt Balkeforsmetoden. Inläggen formgjuts i ett belastat läge, vilket betyder att inlägget formas efter hur din fot ser ut under belastningen.
  • Birgitta Jonsson: Sorgbearbetning

   595 kr
   Sorgbearbetning – En stund då vi låter oss vara i sorgen i en lugn och harmonisk omgivning och låter oss bearbeta sorgen.
   Sorg är inte farlig utan bara ömtålig.

   Läs mer info : www.coachingbyb.se
   3-ggr 1695:- (1785:-)
   5-ggr 2599:- (2975:-)
   10-ggr 4995:- (5950:-)
  • Birgitta Jonsson: Lifecoaching

   595 kr
   Lifecoaching – En stund där vi tittar på ditt liv här och nu och går mot framtiden.
   Läs mer info : www.coachingbyb.se
   3-ggr 1695:- (1785:-)
   5-ggr 2599:- (2975:-)
   10-ggr 4995:- (5950:-)
 • Kognitiv beteendeterapi

  • Kognitiv beteendeterapi KBT

   900 kr
   Den kognitiva beteendeterapin (KBT) är en relativt ny form av psykoterapi i stark utveckling. Inom KBT:n utgår vi från att tankar, känslor, kroppsliga reaktioner och beteenden hänger samman och påverkar varandra. Olika varianter av KBT har utvecklats för dem flesta typer av mänskliga livsproblem.

   Individuell samtalsterapi handlar om att stärka relationen med dig själv och ofta med en vilja till att skapa en livsförändring. Fokus i samtalen kan vara allt från vardagslivets frågeställningar till en önskan om en omorientering, en gemensam kraftansamling och vidareutveckling för dig som individ – eller få stöd och hjälp med att skaffa dig mentala magrutor överlag. Du får hjälp att utveckla din personliga potential som i sin tur ofta skapar en högre livskvalitet och utvecklade relationer till personer i din närhet.

   Nytt för 2019:

   Kombinationen "KBT & Kom-igång-med-träningen" samt kombinationen "KBT & Viktminskning" erbjuds som individualsession såväl som i grupp. Ta gärna kontakt ifall du är intresserad av detta.
  • Acceptance and Commitment Therapy ACT

   900 kr
   ACT handlar om att i grunden lägga om ditt perspektiv i form av att få till stånd en avgörande förändring i ditt sätt att handskas med dina personliga erfarenheter. ACT är en behandlingsform som gör att det går att komma åt problemen så att de inte längre hindrar dig från att verkligen börja leva ditt liv- denna förändring kan för vissa ske överraskande snabbt.
   Teknikerna som används inom ACT involverar tre övergripande kategorier; medveten närvaro, acceptans och grundläggande värderingar. En ACT-behandling innefattar mycket arbete med metaforer; liknelser och bilder från områden där du känner dig hemma, vilket i sin tur lite lättare kan skapa nya insikter.

   Nytt för 2019:

   Kombinationen ”ACT & Yoga” erbjuds i grupp. Ta gärna kontakt ifall du är intresserad av detta.
  • Enstaka, vägledande samtalskonsultation

   500 kr
   Samtalskonsultation som inte involverar terapi.
   Du kanske behöver ett vägledande samtal med någon som är neutral i den uppkomna situationen.
   Du behöver inte alltid råd. Ibland behöver du bara en hand att hålla, ett öra som lyssnar och någon som förstår dig.
  • Integrativ beteendeterapi för par IBCT

   1 200 kr
   Integrative Behavioural Couples Therapy (IBCT) är en väletablerad behandlingsform med starkt vetenskapligt stöd. Med hjälp av en grundlig beteendeanalys kartlägger vi hur relationsproblemen uppstår och hålls vid liv. Acceptansen handlar om förhållningssättet till tillvaron och livet, om att se och stå ut med verkligheten såsom den är, och om att utifrån den insikten agera mot sina värden och mål. Vi använder oss av handfasta beteendeterapeutiska metoder för att åstadkomma förändring. Med utgångspunkt att förlåta och förstå istället för att anklaga och bli arga på varandra så försöker vi hitta nya mer konstruktiva vägar genom att samarbeta. Det nya förhållningssättet prövas och utvärderas efter hand. Metoden är användbar i alla slags relationer med olika sorters konflikter där parter inte kan komma överens.

   De tillfällen som involverar en klient åt gången: 900 kronor, 60 minuter

   Vid intresse av ICBT för par i FÖREBYGGANDE syfte -en gång i månaden under ett års tid - var vänlig och ta kontakt för ett så smidigt upplägg som möjligt.
  • Naturbaserad terapi NBT

   900 kr
   Denna form av samtalsterapi sker tillsammans med sinnesintrycken från naturen som påverkar oss på ett djupare plan; naturens beröring skänker känslor och information som här medvetandegörs. Inom denna metod skräddarsys terapin efter din nuvarande livssituation med multimodala sinnesupplevelser med ett fokus på din barndoms natur. Varje landskapsform har en spegelverkan inom oss och favoritlandskapet förbinder oss ofta med teman som är förknippade med barndomen. Du får som klient en möjlighet att vinna en fördjupad relation till livet och på vägen efter sökandet av återhämtning, avkoppling, livsenergi och spirituell erfarenhet kan du lättare komma vidare. Med symboliska aktiviteter i naturen nås kontakten med den yttre och den inre verkligheten med en lustfylld sinnesstimulering som är central inom NBT. NBT är effektiv, kort, lösningsorienterad, klientfokuserad, pragmatisk, med fokus på välbefinnande, motiverande och angenäm.

Om oss

Andy Lindgren

Hälsa och friskvård har alltid varit ett stort intresse i mitt liv. Jag brinner för att hjälpa andra och försöker alltid att utgå ifrån ett helhetstänk för att hitta orsaken till just dina besvär. Till mig är du välkommen oavsett om det gäller akuta och/eller långvariga smärtor/besvär eller bara en välgörande massage.

Har du frågor angående mina kompetenser eller om jag kan hjälpa just Dig, är du välkommen att höra av dig till info@andylindgren.se eller ringa/smsa: 0708-762306

Varmt välkommen att boka tid/Andy Lindgren

Utbildning

 • Certifierad massör
 • Massageterapeut
 • Diplomerad i kiroterapi
 • Diplomerad i Acunova (akupunkturmetod)
 • Diplomerad i dornmetoden (mjuk form av ledjustering)
 • Balkefors ortopediska inlägg
 • Kraniosakral terapeut
 • Pågående utbildning till homeopat

Anna Adevi

Både du och jag vet att livet innehåller medgång såväl som motgång, glädje och sorg, utvecklingsmöjligheter och svårigheter. Under vissa perioder gör oro, ledsenhet och förvirring att vi behöver reflektera och få hjälp att förstå våra känslor. Som KBT-terapeut erbjuder jag en trygg plats att bearbeta psykologiska och relationella problem och för utveckling av personliga egenskaper och förmågor. Till mig är du välkommen oavsett om du har hamnat i en akut livskris eller helt enkelt vill utvecklas vidare i din livsoptimering. Jag värnar mycket om vikten av ett autentiskt möte i terapin. Relationen oss emellan, den terapeutiska alliansen, har en avgörande roll för framgång i förändringsarbetet. Min ledstjärna är att vara lyhörd och respektfull utan förutfattade meningar eller fördomar. Mina styrkor som samtalsterapeut är närvaro i rummet, ett kärleksfullt seende, lyhördhet, lugn och trygghet med en god förmåga att se sammanhang. Med stor ödmjukhet för mina klienter och min yrkesroll jobbar jag kontinuerligt med att förvalta och utveckla min kompetens.

Utbildning

 • Doktor i psykologi med grundläggande psykoterapiutbildning med kognitiv beteendeterapeutisk inriktning.

Birgitta Jonsson

Redan som barn ifrågasatte jag allt som jag såg i min vardag, speciellt det som inte var bra och lyckligt. Utifrån mina egna livserfarenheter så har jag lärt mig så mycket om livet och detta har också guidat mig till mina utbildningar och min egen utveckling. Jag är en sökare, är nyfiken och har alltid intresserat mig för det som aldrig nämns, syns eller talas om.

Egentligen handlar det om visdom, denna innerliga källa till allt gott, där vi kan finna vad vi behöver för att må bra, utvecklas och nå våra mål här i livet. Denna källa har vi alla tillgång till. För att komma dit måste man börja lyssna innåt. Det är nu det börjar bli spännande med livet och allt vi får uppleva.

Utbildning

 • ICF Dpl Life Coach
 • Cert. Terapeut Sorgbearbetning

Camilla Ihse

Jag brinner för att lära ut hur man kan med medvetenhet, självkännedom och enkla verktyg må och fungera bättre i sin vardag och i sitt livspussel.

Utbildning

 • Kandidatexamen med psykologi och pedagogik i huvudämnen
 • 18 års erfarenhet inom HR sista åren som Personalchef innefattade bland annat rehabiliteringar, ledarskapsfrågor, rekryteringar och olika HR projekt
 • Diplomerad stress- och avspänningspedagog med kognitiv inriktning
 • Mindfulnessinstruktör
 • Personlig mental tränare (klar våren 2019)

Linda Roth

Mitt mål är att ta hand om dig från topp till tå. Mjuka upp onda o stela muskler. Vare sig du behöver en avslappningsmassage eller en mer djupgående massage så hjälper vi dig.
Jag heter Linda Roth har som mål att se till att just du blir en nöjd kund, Är utbildad massageterapeut genom Hälsoteket och certifierad massör genom Branschrådet Svensk Massage. Har jobbat med massage sedan 2016. Jag gör allt för att uppfylla era förväntningar och om du har några frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta mig.
Erbjuder Spa behandlingar som Hot Stone massage, Chokladmassage, ler Inpackning av rygg, Ansiktsmassage, Sköna fötter, Klassisk Massage.
Mail: linda.lr.design@gmail.com

Utbildning

 • Certifierad massör
 • Dipl.massageterapeut
Andy Lindgren
Anna Adevi
Birgitta Jonsson
Camilla Ihse
Linda Roth

Omdömen

4.9
38 omdömen
8 okt 2019
Kanon. Lugnt o skönt. Bra behandling av massören. Skönt att kunna prata av sig lite o han lyssnade. Märkte att han brydde sig i allt.
Ulla W
8 okt 2019
Bra
Verifierad kund
20 jul 2019
Professionell och trevlig personal. Kan varmt rekommendera Harmonigården
Verifierad kund
Svar från Harmonigården I Höllviken: 15 aug 10:17
Tack så mycket. Välkommen åter
20 maj 2019
Aktiv vattenharmoni för kropp och själ.
ViviAnn F
Anspänning och avkoppling i idealiskt element i rofylld miljö. Frid för irrande tankar. Estetisk pärla. Veckans "pånyttfödelse" !!
Svar från Harmonigården I Höllviken: 20 maj 15:04
Tusen tack Wivian! Det är så roligt att ha dig här! Pia och Birgitta
20 maj 2019
Vänligt bemötande, rent och snyggt i alla utrymmen, ingen tr
Mary P
20 maj 2019
Birgitta är en pärla
Mats R
Alltid lika nöjd...
Svar från Harmonigården I Höllviken: 20 maj 15:04
Tusen tack själv! Alltid lätt med trevliga kunder! Winwin!
Massage Höllviken > Harmonigården I Höllviken
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter