Harmonigården I Höllviken

4.8
141 omdömen
SPA - Konferens - Friskvård

Boka tid

 • Massage

  • Andy: Svensk klassisk massage

   från 420 kr
   En välgörande och djupgående muskelmassage som ökar blodcirkulationen och smidigheten i musklerna.
  • Andy: Avslappningsmassage

   420 kr
   Lätt och behaglig form av massage som syftar till att vara just avslappnande. Massagen ökar utsöndringen av lugn och ro hormon i kroppen, främjar cirkulation och välbefinnande.
  • Andy: Idrottsmassage

   450 kr
   En kraftigare form av massage, för dig som är i behov av en mer djupgående genomgång av muskler. Syftet är att ge möjlighet till snabbare återhämtning, förebygga och behandla skador samt förhindra ärrvävnad och sammanväxningar i muskulatur och bindväv. Vid behov används även töjning/stretch av muskulatur och/eller andra tekniker.
  • Andy: Kraniosakral terapi

   520 kr
   Kraniosakral terapi har sitt ursprung i osteopatin och behandlingen syftar till att återställa balansen i kroppens inre system. Det är en varsam och avslappnande metod. Tekniker som ingår är kraniosakral, funktionell och visceral osteopati. Används vid behandling av både fysiska och psykiska besvär. Behandlingen sker fullt påklädd.
 • Antistress

  • Birgitta Jonsson: Healing

   595 kr
   Spirituell/Andlig Healing - Efter ett inledande samtal får du lägga eller sätta dig, fullt påklädd, på en massagebänk och får din healing. I bakgrunden spelar lugnande musik som hjälper dig att koppla av.
   Läs mer info : www.coachingbyb.se
   3-ggr 1785:-
   5-ggr 2975:-
   10-ggr 5950:-
 • Livsstil - Kost - Hälsa

 • Kognitiv beteendeterapi

  • Kognitiv beteendeterapi KBT

   990 kr
   Den kognitiva beteendeterapin (KBT) är en relativt ny form av psykoterapi i stark utveckling. Inom KBT:n utgår vi från att tankar, känslor, kroppsliga reaktioner och beteenden hänger samman och påverkar varandra. Olika varianter av KBT har utvecklats för dem flesta typer av mänskliga livsproblem.

   Individuell samtalsterapi handlar om att stärka relationen med dig själv och ofta med en vilja till att skapa en livsförändring. Fokus i samtalen kan vara allt från vardagslivets frågeställningar till en önskan om en omorientering, en gemensam kraftansamling och vidareutveckling för dig som individ – eller få stöd och hjälp med att skaffa dig mentala magrutor överlag. Du får hjälp att utveckla din personliga potential som i sin tur ofta skapar en högre livskvalitet och utvecklade relationer till personer i din närhet.

   Nytt för 2019:

   Kombinationen "KBT & Kom-igång-med-träningen" samt kombinationen "KBT & Viktminskning" erbjuds som individualsession såväl som i grupp. Ta gärna kontakt ifall du är intresserad av detta.
  • Acceptance and Commitment Therapy ACT

   990 kr
   ACT handlar om att i grunden lägga om ditt perspektiv i form av att få till stånd en avgörande förändring i ditt sätt att handskas med dina personliga erfarenheter. ACT är en behandlingsform som gör att det går att komma åt problemen så att de inte längre hindrar dig från att verkligen börja leva ditt liv- denna förändring kan för vissa ske överraskande snabbt.
   Teknikerna som används inom ACT involverar tre övergripande kategorier; medveten närvaro, acceptans och grundläggande värderingar. En ACT-behandling innefattar mycket arbete med metaforer; liknelser och bilder från områden där du känner dig hemma, vilket i sin tur lite lättare kan skapa nya insikter.

   Nytt för 2019:

   Kombinationen ”ACT & Yoga” erbjuds i grupp. Ta gärna kontakt ifall du är intresserad av detta.
  • Integrativ beteendeterapi för par IBCT

   från 990 kr
   Integrative Behavioural Couples Therapy (IBCT) är en väletablerad behandlingsform med starkt vetenskapligt stöd. Med hjälp av en grundlig beteendeanalys kartlägger vi hur relationsproblemen uppstår och hålls vid liv. Acceptansen handlar om förhållningssättet till tillvaron och livet, om att se och stå ut med verkligheten såsom den är, och om att utifrån den insikten agera mot sina värden och mål. Vi använder oss av handfasta beteendeterapeutiska metoder för att åstadkomma förändring. Med utgångspunkt att förlåta och förstå istället för att anklaga och bli arga på varandra så försöker vi hitta nya mer konstruktiva vägar genom att samarbeta. Det nya förhållningssättet prövas och utvärderas efter hand. Metoden är användbar i alla slags relationer med olika sorters konflikter där parter inte kan komma överens.

   De tillfällen som involverar en klient åt gången: 900 kronor, 60 minuter

   Vid intresse av ICBT för par i FÖREBYGGANDE syfte -en gång i månaden under ett års tid - var vänlig och ta kontakt för ett så smidigt upplägg som möjligt.
  • Naturbaserad terapi NBT

   990 kr
   Denna form av samtalsterapi sker tillsammans med sinnesintrycken från naturen som påverkar oss på ett djupare plan; naturens beröring skänker känslor och information som här medvetandegörs. Inom denna metod skräddarsys terapin efter din nuvarande livssituation med multimodala sinnesupplevelser med ett fokus på din barndoms natur. Varje landskapsform har en spegelverkan inom oss och favoritlandskapet förbinder oss ofta med teman som är förknippade med barndomen. Du får som klient en möjlighet att vinna en fördjupad relation till livet och på vägen efter sökandet av återhämtning, avkoppling, livsenergi och spirituell erfarenhet kan du lättare komma vidare. Med symboliska aktiviteter i naturen nås kontakten med den yttre och den inre verkligheten med en lustfylld sinnesstimulering som är central inom NBT. NBT är effektiv, kort, lösningsorienterad, klientfokuserad, pragmatisk, med fokus på välbefinnande, motiverande och angenäm.

Om oss

Andy Lindgren

Hälsa och friskvård har alltid varit ett stort intresse i mitt liv. Jag brinner för att hjälpa andra och försöker alltid att utgå ifrån ett helhetstänk för att hitta orsaken till just dina besvär. Till mig är du välkommen oavsett om det gäller akuta och/eller långvariga smärtor/besvär eller bara en välgörande massage.

Har du frågor angående mina kompetenser eller om jag kan hjälpa just Dig, är du välkommen att höra av dig till info@andylindgren.se eller ringa/smsa: 0708-762306

Varmt välkommen att boka tid/Andy Lindgren

Utbildning

 • Certifierad massör
 • Massageterapeut
 • Diplomerad i kiroterapi
 • Diplomerad i Acunova (akupunkturmetod)
 • Diplomerad i dornmetoden (mjuk form av ledjustering)
 • Balkefors ortopediska inlägg
 • Kraniosakral terapeut
 • Pågående utbildning till homeopat

Anna Adevi

Både du och jag vet att livet innehåller medgång såväl som motgång, glädje och sorg, utvecklingsmöjligheter och svårigheter. Under vissa perioder gör oro, ledsenhet och förvirring att vi behöver reflektera och få hjälp att förstå våra känslor. Som KBT-terapeut erbjuder jag en trygg plats att bearbeta psykologiska och relationella problem och för utveckling av personliga egenskaper och förmågor. Till mig är du välkommen oavsett om du har hamnat i en akut livskris eller helt enkelt vill utvecklas vidare i din livsoptimering. Jag värnar mycket om vikten av ett autentiskt möte i terapin. Relationen oss emellan, den terapeutiska alliansen, har en avgörande roll för framgång i förändringsarbetet. Min ledstjärna är att vara lyhörd och respektfull utan förutfattade meningar eller fördomar. Mina styrkor som samtalsterapeut är närvaro i rummet, ett kärleksfullt seende, lyhördhet, lugn och trygghet med en god förmåga att se sammanhang. Med stor ödmjukhet för mina klienter och min yrkesroll jobbar jag kontinuerligt med att förvalta och utveckla min kompetens.

Utbildning

 • Doktor i psykologi med grundläggande psykoterapiutbildning med kognitiv beteendeterapeutisk inriktning.

Birgitta Jonsson

Redan som barn ifrågasatte jag allt som jag såg i min vardag, speciellt det som inte var bra och lyckligt. Utifrån mina egna livserfarenheter så har jag lärt mig så mycket om livet och detta har också guidat mig till mina utbildningar och min egen utveckling. Jag är en sökare, är nyfiken och har alltid intresserat mig för det som aldrig nämns, syns eller talas om.

Egentligen handlar det om visdom, denna innerliga källa till allt gott, där vi kan finna vad vi behöver för att må bra, utvecklas och nå våra mål här i livet. Denna källa har vi alla tillgång till. För att komma dit måste man börja lyssna innåt. Det är nu det börjar bli spännande med livet och allt vi får uppleva.

Utbildning

 • ICF Dpl Life Coach
 • Cert. Terapeut Sorgbearbetning
Andy Lindgren
Anna Adevi
Birgitta Jonsson

Omdömen

4.8
141 omdömen
22 jan 2021
Mysigt avkopplande och rofyllt
Elina T
7 jan 2021
Pia är jättegullig och väldigt trevlig! Lite mindre anläggning med en mysig och härligt familjär atmosfär! Rekommenderas varmt!
Tina B
Svar från Harmonigården I Höllviken: 19 jan 13:07
Tack så mycket. Välkommen åter
21 dec 2020
Mer musik i vattnet!!
Ulla L
18 dec 2020
Bra,lugnt o harmoniskt.
Ebba Å
Svar från Harmonigården I Höllviken: 23 dec 2020 10:47
Låter bra. Välkommen åter
11 dec 2020
Helt magiskt och harmoniskt ställe på nedre plan.
Lena K
Svar från Harmonigården I Höllviken: 23 dec 2020 10:46
Härligt att höra. Välkommen åter
23 nov 2020
Trevlig och jätte duktig
Nicolina H
Svar från Harmonigården I Höllviken: 23 nov 2020 14:48
Tack så mycket. Välkommen åter
18 nov 2020
För mig ett viktigt andningshål i dessa Coronatider, alltid välkomnande och avkopplande. Trevligt möte med Pia och de övriga där!
Verifierad kund
Svar från Harmonigården I Höllviken: 20 nov 2020 11:30
Tack så mycket . Härligt att höra. Välkommen åter
13 nov 2020
Super duktig massör
Karin N
Svar från Harmonigården I Höllviken: 17 nov 2020 14:46
Tack då mycket. Välkommen åter
12 nov 2020
underbart och vilsamt
Gun M
Svar från Harmonigården I Höllviken: 17 nov 2020 14:46
Tack då mycket. Välkommen åter
1 okt 2020
Allt toppen. Mycket nöjd.
Lotta A
Svar från Harmonigården I Höllviken: 2 oct 2020 22:03
Tack så mycket. Välkommen åter
19 sep 2020
Lugnt och skönt. Bra att endast 4 personer får vara där samtidigt. Har redan bokat in ny tid.
Monica K
Svar från Harmonigården I Höllviken: 22 sep 2020 10:39
Tack så mycket. Härligt att du har bokat en ny tid. Välkommen åter
18 sep 2020
Hjälpsam personal och härlig miljö!
Karin D
Svar från Harmonigården I Höllviken: 22 sep 2020 10:38
Tack så mycket. Välkommen åter
17 sep 2020
Fint och fräscht! Lugn och avkopplande badavdelning
Annelie J
Svar från Harmonigården I Höllviken: 22 sep 2020 10:38
Tack så mycket. Välkommen åter
15 jul 2020
Mysig omgivning och trevlig personal! Tack!
Malin S
Svar från Harmonigården I Höllviken: 22 sep 2020 10:37
Tack så mycket. Välkommen åter
1 jul 2020
Andy masserade på bra!
Andreas P
Svar från Harmonigården I Höllviken: 2 jul 2020 16:42
Tack. Han är duktig. Vi är glada att han här hos oss.
14 jun 2020
Fräscht och väldigt avslappnat spa! Vi var 10 personer som alla var imponerade över Harmonigården . Mycket trevlig personal i receptionen och duktig massör! Vi var mycket nöjda! Kan varmt rekommenderas!
Malin H
Svar från Harmonigården I Höllviken: 18 jun 2020 16:34
Tack så mycket. Välkomna åter
10 jun 2020
Bra bemötande samt rent o trivsamt.
Susanne F
Svar från Harmonigården I Höllviken: 18 jun 2020 16:35
Tack så mycket. Välkommen åter
29 maj 2020
Gick till Andy och fick massage. Mycket duktig
Eva-Lena W
Svar från Harmonigården I Höllviken: 18 jun 2020 16:35
Tack så mycket. Välkommen åter
22 maj 2020
Tävlingt och mysigt ställe, varmt rekommenderar
Lara Ä
9 maj 2020
Mycket trevligt!
Malin B
15 mar 2020
En underbar eftermiddag me massage bad bastu Gott att äta och dricka
Pia O
26 feb 2020
Behandlingen var utmärkt går gärna dit fler gånger
Verifierad kund
23 feb 2020
Härligt lugn fin miljö med trevliga personal :-)
Neda M
22 feb 2020
Helt underbart det får man göra om.
Hansson G
3 feb 2020
Lugn o avslappnade miljö. Bra att man kan ta med egen picknick!
Camilla V
Svar från Harmonigården I Höllviken: 6 feb 2020 12:13
Härligt ! . Välkomna åter !
23 dec 2019
Jag saknade en inomhus jacuzzi för massage
Maria J
Svar från Harmonigården I Höllviken: 6 feb 2020 12:13
Tyvärr finns det ingen plats inne.
21 dec 2019
Andy rekommenderas starkt, otroligt trevlig och duktig massör!
John L
Svar från Harmonigården I Höllviken: 23 dec 2019 10:06
Tack så mycket. Underbart.
4 dec 2019
Härlig massage!
Annica L
16 nov 2019
Jag besöker Harmonigården 2 ggr/vecka vissa perioder under året, det är mitt andningshål. Rek. Varmt, så lugn fin atmosfär och inte minst Pias sätt ta emot, så varmt skönt! Besök Harmonigården!!
Sylva B
Svar från Harmonigården I Höllviken: 21 nov 2019 14:15
Tack så mycket. Underbart att höra.
31 okt 2019
Andy är en väldigt trevlig och duktig massör. Känns trygg! Rekommenderas.
Florance S
Svar från Harmonigården I Höllviken: 31 oct 2019 09:17
Tack så mycket. Härligt att höra
Massage Höllviken > Harmonigården I Höllviken
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter