HälsoPillan

Nära Pildammsparken i Malmö hittar du HälsoPillan. Här får du ett personligt och professionellt bemötande av Pernilla som är certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage och diplomerad massageterapeut på Komplementärmedicinska Högskolan i Malmö. Hos HälsoPillan kan du boka avslappningsmassage, klassisk massage, koppningsmassage och hot stone massage. Pernilla är även utbildad Qinopraktikterapeut. Qinopraktik är en kombination av kiropraktisk och kinesisk filosofi, där man fokuserar på kroppens helhet och självläkande förmåga.

Boka tid

Om oss

Pernilla Mårtensson

Mitt intresse för att må bra har alltid funnits med mig, 2002 började jag min massageutbildning och 2003 var jag diplomerad massageterapeut och certifierad massör. Har sedan dess arbetat mycket ute på företag men även i min lokal för privat-personer.
2009 var det dax att gå vidare med företaget. Då utbildade jag mig till Qigonginstruktör och har haft klasser sedan dess i denna underbara träningsform.
2014 var det tid för att utveckla behandlingarna och utbildade mig till Qinopraktikterapeut.Ett komplement då man går till grunden med varför smärtan uppstår och behandlar det.
Nu jobbar jag även med hälsa på cellnivå. Det innebär information och provtagning av våra viktiga fettsyror i kroppen.

Utbildning

  • Diplomerad Massageterapeut, Komplementärmedicinska högskolan i Malmö 2003.
  • Certifierad massör av branschrådet svensk massage 2003.
  • Certifierad nivå 1 instruktör i Chi Neng Qigong på Sweden Chi Neng Institute 2009.
  • Diplomerad Qinopraktikterapeut på Qinopratkiskolan i Stockholm 2015
Pernilla Mårtensson
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter